Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
господинgospodina jovanovica mozete pogledati veceras u nacionalnom dnevniku na pinku u pola osam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
господинgospodina jovanovica mozete pogledati veceras u nacionalnom dnevniku na pinku u pola osam.
kad cete prestati da reagujete na to gospodin, pa zar nije?господин![]()
kad cete prestati da reagujete na to gospodin, pa zar nije?
Господин никада не би Африканце називао канибалима..kad cete prestati da reagujete na to gospodin, pa zar nije?
Господин никада не би Африканце називао канибалима..
Није...
Ne kaze se za dz "ogranicen ko terasa"
bas si ti jedan duhovit momak
Tja, dokonih ljudi...Ovaj na terasi ne zna sta ce. Zatvorila ga zena na terasi pa ne zna ni ku ce ni sta ce...a terasa mala, samo on i laptop...i hoklica.
ja nemam zenu
Znači, to ga zapravo "vadi"Da,ali gospodin Jovanovic nosi odelo, vitak je,kultivisan,elokventan samo tako, tako da mu svako odelo lepo stoji.
Dodiku ne stoji ni odijelo jer podseca na nilskog konja. Mada,ako se ne varam nilski konj ima vrat.Ili?
gospodina jovanovica mozete pogledati veceras u nacionalnom dnevniku na pinku u pola osam.
samo da kazem da mu nije bas najlepsa ona kosulja koju je odabrao, malko je kao stoljnjak za sto.
Znači, to ga zapravo "vadi"
To me asocira na jednu narodnu poslovicu...
ZA DOBRU SVINJU, NEMA LOŠIH POMIJA
Jel si- o![]()
![]()
Kakve su ovo vulgarštine netipične za jednog ženskog sagovornika???
Pa nije li ovo demokratija? Sloboda mišljenja, govora, ovo, ono.
Ne pada mi na pamet ništa "finije" po pitanju "GOSPODINAJovanovića"
Al' evo i ja da ga malo "pohvalim"
Stvarno su me extra odradili zub(e)
Bravo za stomatologe.
popravila sam grešku i dodala![]()
Pa mislim, ništa specijalno... Samo je nosio protezu...
Druga je stvar što u primitvnoj sredini poput Srbije, nošenje proteza nije popularna stvar...