jako je bitnoAjd malo usaglasiš sa centralom svoje šizofrene haludže, nije bila flaša u prvoj verziji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jako je bitnoAjd malo usaglasiš sa centralom svoje šizofrene haludže, nije bila flaša u prvoj verziji.
Cak i ona lagerta objavljivanje ovde sliku gde se isti ti slikali ispred hotela koji na slici i tvrdila da su bas bas spavali unutar kompleksaPa tu su isto prenoćila "vaša deca" sa islamskim zastavama što krenula na hodočašće ka djamiji u Novom Sadu.
Javili Nova i N1
A opet sa kolima kad nema kamera inače bi bilo dosta baba i deda sa vilama i kosama, što je sigurno sigurno, ustala Srbija pa mora autom
Cak i ona lagerta objavljivanje ovde sliku gde se isti ti slikali ispred hotela koji na slici i tvrdila da su bas bas spavali unutar kompleksa
Patološki foliranti...
Pa tu su isto prenoćila "vaša deca" sa islamskim zastavama što krenula na hodočašće ka djamiji u Novom Sadu.
Javili Nova i N1
A opet sa kolima kad nema kamera inače bi bilo dosta baba i deda sa vilama i kosama, što je sigurno sigurno, ustala Srbija pa mora autom

Uvek može da se udje radi slikanja
Сасвим јасно се види да објекат који си ти поставио чак ни не личи на овај у коме су студенти боравили![]()
Ja to nisam videoNe, nisu. Prenocili su u konaku manastira.
Ne laži.![]()
Glavno i jedino pitanje koje možešda postaviš:
"da li je dogadjaj u bilo kom segmentu uticao na moj život"
Ako odgovoriš iskreno dalje će ti biti lako.
A sve ostalo je botovanje
Zamene teza, sažaljevam slučajSpin, spin, spin i laži, LOL
Kako ste patetični. Jel toliko teško da priznaš da ti je vođa patološki lažov?![]()
Jel imaš neki komentar ili nas samo obaveštavaš?Osvanuo je video snimak na kom se vide Pucač Vladan Anđelković (70) i upucani Milan Bogdanović (58) u družbi u nelegalnom šatorskom naselju, zvanom Ćacilend, postavljenom ispred Narodne skupštine https://www.facebook.com/reel/817276871260804
Nope, ti menjas teze, izbegavas da priznas da ti je vodja patoloski lazov, nego i sam lazes u njegovo ime.Zamene teza, sažaljevam slučaj
Gotovi ste.Zamene teza, sažaljevam slučaj
Nemaš više gde da se sakriješ,kraj je blizu!Zamene teza, sažaljevam slučaj
Ne poznajem čoveka, koj ti je moj?Nope, ti menjas teze, izbegavas da priznas da ti je vodja patoloski lazov, nego i sam lazes u njegovo ime.
Kažu u psihijatriji da nije normalno ne osećati strah i da pod hitno treba izdvojiti takvu pojavu od okoline i vršiti medicinski nadzor uz medikamente ili strujne udare.Gotovi ste.
Narod se sve manje boji mafijaskih SNS pretnji.

Задња реч "технике". Д" га "Застава" не прекопира?Za izvođenje terorističkih napada, najvažnija je pouzdana i moćna prangija... sad ono pandursko sakrivanje iza šatora ima nekog smisla
![]()

Da nije zbog neke ženske sa gajbom u centru, bez bližih naslednika?Osvanuo je video snimak na kom se vide Pucač Vladan Anđelković (70) i upucani Milan Bogdanović (58) u družbi u nelegalnom šatorskom naselju, zvanom Ćacilend, postavljenom ispred Narodne skupštine https://www.facebook.com/reel/817276871260804
Povodom poslednjeg događaja u Ćacilendu - pucnjave i požara, vlast ns čelu sa Vučićem je ponovo iznela pregršt laži.
Kako je napadač blokader, kako je pucao na nepoznatog čoveka, itd, itd...kad ono, pojavi se snimak gde napadač i napadnuti zajedno sede i druže se, ni manje ni više, nego upravo pod šatorom, u sred Ćacilenda.
Evo videa koji nedvosmisleno dokazuje da je napadač pripadnik Ćacilenda, kao i da se poznaje sa napadnutim.
https://www.threads.com/@marusic.jr...lwcLTeUTPBELBPZdzusUbsz9mstfLiVZSgZFZg&slof=1
Šta kažu pristalice Vučića na ovo?
Je li vam ni ovo nije dovoljan dokaz da je vaš vođa lažov i manipulator?
jako je bitno![]()

kerovi nisu nanjušili benzin