- Poruka
- 18.738
a sto samo jedan?ma nadji josh dvojicu trojicu pa se onda trpajte i pichku i normalno... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...e baš i ne moraš sa tom slikom...Joya!:Kakvi svatovi, Marina.Lepo i ovako..A deca.... Dosta dvoje, koji su malo porasli i samim tim mi dali malo vise vremena za posao, ljubav, i tako dalje i tako blize.
Kad je Beg cicija bio? Ali, ajde ako vam je slika dovoljna...![]()
Posalji i sliku bate,da razmotrimo i taj slucaj.Joya!:Yock.
Ima batu. Starijeg. Moje godiste.:-)
Joya!:HOCU! Ali ne na takav nacin, bre. Kao:' Kad cemo da se yebemo'..Mislim,. jel to moze malooo, maloo suptilnije. Ono kao kad cemo ploce da slusamo.
Samantha Jouns:Bre draga Joya gde ti zivis??? Pa zar ne znas da su kod nas muskarci u stanju odmah da predju na stvar,...Nema vise romantike i tih fora...
O'ma 'OS ili NECES da se ***** i CAO...
jbg?
?
sve je dobro kad se dobro svrši... 8)Joya!:Samo da vam se javim.
Mi smo vec metar dana u semi, a zmalo da se mimoidjemo zbog gluposti. I sad volim te njegove bezobrazne porukice..![]()
...e onda batali to....Joya!:Yock.
Ima batu. Starijeg. Moje godiste.:-)
Joya!:Pa i ja sam u stanju da odmah predjem ,u bukvalnom smislu na stvar - ali kad mi samo do te stvar i ciao. Al kad hocu nesto vise malo zaobilazim tu stvar, nije da se fina pravim ( a i ne vredi mi, kazu cesto da imam jebozovne oci, moracu naocare za sunce da nosim) nego ono da se upoznamo - zar nije sladje kad se malo ceka? Ceznje i ostale fore?
![]()