Jos jedan u opciji

• Začetnik teme Začetnik teme Joya!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakvi svatovi, Marina.Lepo i ovako..;) A deca.... Dosta dvoje, koji su malo porasli i samim tim mi dali malo vise vremena za posao, ljubav, i tako dalje i tako blize.
Kad je Beg cicija bio? Ali, ajde ako vam je slika dovoljna...:)

Joya!:
Kakvi svatovi, Marina.Lepo i ovako..;) A deca.... Dosta dvoje, koji su malo porasli i samim tim mi dali malo vise vremena za posao, ljubav, i tako dalje i tako blize.
Kad je Beg cicija bio? Ali, ajde ako vam je slika dovoljna...:)
...e baš i ne moraš sa tom slikom... :roll:
...ali ako ima dobru seku... :shock:
...e onda je druga stvar.... :razz:

Pa i ja sam u stanju da odmah predjem ,u bukvalnom smislu na stvar - ali kad mi samo do te stvar i ciao. Al kad hocu nesto vise malo zaobilazim tu stvar, nije da se fina pravim ( a i ne vredi mi, kazu cesto da imam jebozovne oci, moracu naocare za sunce da nosim;)) nego ono da se upoznamo - zar nije sladje kad se malo ceka? Ceznje i ostale fore?;)

Klasican primer muskarca lovca.. Sto ti vise bezis - on te vise zeli... Ali cinjenica je da mu nije stalo do tebe. Znaci sa njegove strane je u pitanju samo sexualna zelja... Ako ti je to dovoljno, onda u akciju... A ako zelis i neku bliskost, sa tom vrstom muskarca ne verujem da je moguca...

Joya!:
Pa i ja sam u stanju da odmah predjem ,u bukvalnom smislu na stvar - ali kad mi samo do te stvar i ciao. Al kad hocu nesto vise malo zaobilazim tu stvar, nije da se fina pravim ( a i ne vredi mi, kazu cesto da imam jebozovne oci, moracu naocare za sunce da nosim;)) nego ono da se upoznamo - zar nije sladje kad se malo ceka? Ceznje i ostale fore?;)

pa jeste,...razumem te...znam sta hoces da kazes..

Lepo meni majka rece:'Ko sa decom spava, upisan se budi'...
Bilo lepo dok je trajalo. Ipak se oseti razlika u godinama....Npr.: ''Ej, mogli bi da se preselimo u Spaniju'... Volim ja momke od akcije, nisam ni ja neki organizator do bola, ali...mozda bih pre pet,sest godina pakovala kofere, a sad razmisljsam o klincima, jeziku, kako ostati veran u zemlji po kojoj setaju latinos..;)
Nije samo to, volim da uzdisem na nasem..;)

Back