Još jedan promašaj Tadićeve politike?!

"Srbi se tuširaju manje od tri puta nedeljno!"
LJ. RAČIĆ

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=71395&sectionId=33

Није ми јасно како су установили да се баш Срби туширају мање од три пута.
Да ли у картону здравственог осигураника пише националност или је ово још једна свињарија написана ради стицања материјалне добити.
Овакав наслов чланка може да постави само човек ____________ !

Poslednja izmena:
Пази кад не ради ЛИНК :

<html>
<head>
<title>Error report</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
</head>
<body>
<h2>Unexpected errror</h2>
<textarea cols=90 rows=25 name='msg' wrap='off'>
(76265005) 2009-07-07
com.sw4i.platform.model.MalformedItemPathException: /stori...5&sectionId=33
at com.sw4i.platform.model.ItemPath.setPathname(ItemPath.java:105)
at com.sw4i.platform.model.ItemPath.<init>(ItemPath.java:20)
at com.sw4i.platform.model.ItemPath.findItem(ItemPath.java:143)
at com.sw4i.platform.servlet.CmsItemServlet.processRequest(CmsItemServlet.java:54)
at com.sw4i.platform.servlet.CmsItemServlet.doGet(CmsItemServlet.java:77)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:690)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:803)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at com.sw4i.commons.web.CommonFilter$1.execute(CommonFilter.java:64)
at com.sw4i.commons.web.LoginContext.withLoginContext(LoginContext.java:40)
at com.sw4i.commons.web.CommonFilter.doFilter(CommonFilter.java:62)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:219)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:175)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:263)
at org.apache.coyote.ajp.AjpAprProcessor.process(AjpAprProcessor.java:419)
at org.apache.coyote.ajp.AjpAprProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpAprProtocol.java:394)
at org.apache.tomcat.util.net.AprEndpoint$Worker.run(AprEndpoint.java:1508)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)

"Srbi se tuširaju manje od tri puta nedeljno!"
LJ. RAČIĆ
http://www.pressonline.rs/page/stori...5&sectionId=33

Није ми јасно како су установили да се баш Срби туширају мање од три пута.
Да ли у картону здравственог осигураника пише националност или је ово још једна свињарија написана ради стицања материјалне добити.
Овакав наслов чланка може да постави само човек ____________ !

Tendenciozno i potcenjivacki...a gde su sada oni ostali kada je prljavstina u pitanju...onda se spominju samo Srbi:roll::evil:

Ja to cetki i solji i htedoh da objasnim , a ona me napade na pravdi Boga:rtfm::evil:

Uopste mi nije jasno odakle im ovi podaci?...
Evo, ja redovno kod stomatologa, pa me nikada nije upitao da li perem zube svakog dana...
A mogu da se opkladim da lekari sigurno ne pitaju "koliko se puta nedeljno tusirate"...
Proizvoljni podaci...
Pobogu, pa da je tako, zamislite kakav bi se smrad sirio gradom?!...
Ili su, jos gore, te podatke uzimali od ljudi koji vec imaju bolesti izazvane nehigijenom, pa sad kao cela Srbija boluje od smrada...
Lupetanja. Cist senzacionalizam...

Tendenciozno i potcenjivacki...a gde su sada oni ostali kada je prljavstina u pitanju...onda se spominju samo Srbi:roll::evil:

Ja to cetki i solji i htedoh da objasnim , a ona me napade na pravdi Boga:rtfm::evil:
salila sam se sa Dragoshem, uopste ne mislim da su Srbi prljaviji od drugih, sad sto se tebi svidja Dragosh, resi to sa njim...mada kad vidi kako se ne kupas ....:think: :mrgreen:

A замисли да такав наслов осване у некој озбиљној земљи колико би им узео суд пара због вређања националног достојанства.
А о неким другим земљама да и не помињем каква би била реакција .
Сваки нормалан човек зна да одржавање личне хигијене нема никакве везе са националном припадношћу.

A замисли да такав наслов осване у некој озбиљној земљи колико би им узео суд пара због вређања националног достојанства.А о неким другим земљама да и не помињем каква би била реакција .
Сваки нормалан човек зна да одржавање личне хигијене нема никакве везе са националном припадношћу.

U iole uzbiljnoj zemlji takve novine bi pod odmah bile ukinute , a glavni i odgovorni bi zaboravili da su ikada privirili u novinarstvo...kada ih prethodno ogule do gole koze;)

Naravno da higijena i nac. pripadnost nemaju veze...pa jesu li Francuzi bili i poznati po tome sto koriste najvise parfema da bi prikrili smrad nekupanog tela:D
Evo pitaj solju/cetku, ona to zna:zper:

Juce u busu je sela do mene gospodja, savrseno nasminkana i obucena , a dismr toliko da sam morala da izadjem stanicu ranije, stvarno mi je bilo pozlilo...pa ti vidi:sad2:

A замисли да такав наслов осване у некој озбиљној земљи колико би им узео суд пара због вређања националног достојанства.
А о неким другим земљама да и не помињем каква би била реакција .
Ali je svima jasno da je za to odgovoran Tadić. I Šutanovac.

I Đelić. A i Dinkić je nekako umešan!!!!

Mis'im, to se zna i to je svakom jasno.

Je l' tako?!? :twisted:

Pa da...ti kao da si juce s kruske pao:D

Srozali su svojom nesposobnom politikom standard SVIH gradjana * svih nacionalsnosti* na tako niske grane da ni ovo nije nista cudno...narod nam je u depresiji , a onda im nije ni do cega...i to je tako...cemu cudjenje?:neutral:

I da...dodati i grobara bajcetinskog i ostale fol opozicionare koji sa gore pomenutima duvaju u istu tikvu.

Ali je svima jasno da je za to odgovoran Tadić. I Šutanovac.

I Đelić. A i Dinkić je nekako umešan!!!!

Mis'im, to se zna i to je svakom jasno.

Je l' tako?!? :twisted:
Не, постоји јавни тужиоц, како градски тако и републички.

чл. 21. Устава РС која предвиђа забрану посредне и непосредне дискриминације по било ком основу

Не, постоји јавни тужиоц, како градски тако и републички.

чл. 21. Устава РС која предвиђа забрану посредне и непосредне дискриминације по било ком основу

E da mi je doziveti u ovoj zemlji da neko...bilo ko , bude optuzen zbog diskriminacije prema Srbima i ne bi mi bilo zao da se odmah odselim odavde...ozbiljno pisem.:evil:

Sta isto kada su Srbi ionako proglaseni za prljave , zle i pokvarene i sta god se desi , unapred smo osudjeni i krivi?

Jedva se ceka neko s.ranje da se naglasi zli Srbin uradio ...ima nas i zlih i pokvarenih, ne osporavam ja to ali mi je vec muka od toga da smo najgori i najkrivlji po svim pitanjima:roll:

Pa majku mu poljubim, kao da su svi drugi oko nas ljubicice vesele , a samo se ceka Srbin da sve ukaki:evil:

Sta isto kada su Srbi ionako proglaseni za prljave , zle i pokvarene i sta god se desi , unapred smo osudjeni i krivi?

Jedva se ceka neko s.ranje da se naglasi zli Srbin uradio ...ima nas i zlih i pokvarenih, ne osporavam ja to ali mi je vec muka od toga da smo najgori i najkrivlji po svim pitanjima:roll:

Pa majku mu poljubim, kao da su svi drugi oko nas ljubicice vesele , a samo se ceka Srbin da sve ukaki:evil:

Све су пресликали од нациста, и на сваки начин се гледа да се Срби прикажу у негативном светлу, ај човек да разуме да се Срби приказују у негативном светлу у некој другој земљи, а ми смо доживели да се тако приказујемо у сопственој .
Овде електронски и штампани медији без аргумената износе разне тврдње без неких релевантних доказа од проглашавања својих грађана за злочинце ( и то без правоснажне пресуде суда ) до негирања броја жртава II св. рата.

:lol:
Све су пресликали од нациста, и на сваки начин се гледа да се Срби прикажу у негативном светлу, ај човек да разуме да се Срби приказују у негативном светлу у некој другој земљи, а ми смо доживели да се тако приказујемо у сопственој .
Овде електронски и штампани медији без аргумената износе разне тврдње без неких релевантних доказа од проглашавања својих грађана за злочинце ( и то без правоснажне пресуде суда ) до негирања броја жртава II св. рата.

Da utešim Srbe, da im smanjim negativna osećanja spram samih sebe - znam - 100% - bar jednog Italijana (KOJI SE I NA TROPSKIM VRUĆINAMA) tušira samo - una volta per la setimana :mrgreen::lol::lol:

Poslednja izmena:
Ajd sad bez zahebancije, kad je svojevremeno razrednica moje ćerke na času propitivala decu koliko se puta nedeljno tuširaju(valjda se onesvesti svaki put kad uđe u učionicu)i kad su mnoga deca ladno odgovarala nedeljom:eek: onda mi je bilo jasno i bez svakodnevnog putovanja u GSP-u gde smo i kakvi smo. I da sve bude strašnije javi se nekoliko dečaka koji se tuširaju svaki dan a na to im će ona preostala ekipa:joj koji ******! Eto, šta reći.

"Cilj lične higijene, koja predstavlja skup postupaka, jeste očuvanje zdravlja, sprečavanja nastanka bolesti, održavanja čistoće i lepote tela i očuvanje mentalnog zdravlja. Epidemiolog Jelena Obrenović navodi da higijena tela i ruku podrazumeva pranje ruku, kupanje, tuširanje, umivanje, pranje kose, pranje nogu, higijenu telesnih otvora - očiju, ušiju, usta, zuba, genitalija."

Dobar citat koji bi mogao da uokviren stoji na zidu srpskih učionica a potom i sve ostalo tipa" reci ne drogama", "izaberi život-bavi se sportom", " tolerancija-prihvatanje različitosti" itd.
Dakle pođimo od elementarnog!

Back