Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Slabo ulazim u prevoz, ali kaže mi dete da je boravak u autobusima na ovim temperaturama tiha patnja. Sreća pa su na raspustu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Srbi se tuširaju manje od tri puta nedeljno!"
LJ. RAČIĆ
http://www.pressonline.rs/page/stori...5§ionId=33
Није ми јасно како су установили да се баш Срби туширају мање од три пута.
Да ли у картону здравственог осигураника пише националност или је ово још једна свињарија написана ради стицања материјалне добити.
Овакав наслов чланка може да постави само човек ____________ !

salila sam se sa Dragoshem, uopste ne mislim da su Srbi prljaviji od drugih, sad sto se tebi svidja Dragosh, resi to sa njim...mada kad vidi kako se ne kupas ....Tendenciozno i potcenjivacki...a gde su sada oni ostali kada je prljavstina u pitanju...onda se spominju samo Srbi
Ja to cetki i solji i htedoh da objasnim , a ona me napade na pravdi Boga![]()

Tendenciozno i potcenjivacki...a gde su sada oni ostali kada je prljavstina u pitanju...onda se spominju samo Srbi
Ja to cetki i solji i htedoh da objasnim , a ona me napade na pravdi Boga![]()
Mislim da bi predsednik morao pokrenuti masovnu akciju kupanja stanovnistva Srbije?!
Postali smo vrlo senzibilni i osecajni kao narod, osecamo se na daleko!!!

A замисли да такав наслов осване у некој озбиљној земљи колико би им узео суд пара због вређања националног достојанства.А о неким другим земљама да и не помињем каква би била реакција .
Сваки нормалан човек зна да одржавање личне хигијене нема никакве везе са националном припадношћу.

Ali je svima jasno da je za to odgovoran Tadić. I Šutanovac.A замисли да такав наслов осване у некој озбиљној земљи колико би им узео суд пара због вређања националног достојанства.
А о неким другим земљама да и не помињем каква би била реакција .
Сваки нормалан човек зна да одржавање личне хигијене нема никакве везе са националном припадношћу.

Не, постоји јавни тужиоц, како градски тако и републички.Ali je svima jasno da je za to odgovoran Tadić. I Šutanovac.
I Đelić. A i Dinkić je nekako umešan!!!!
Mis'im, to se zna i to je svakom jasno.
Je l' tako?!?![]()
Не, постоји јавни тужиоц, како градски тако и републички.
чл. 21. Устава РС која предвиђа забрану посредне и непосредне дискриминације по било ком основу

Sta isto kada su Srbi ionako proglaseni za prljave , zle i pokvarene i sta god se desi , unapred smo osudjeni i krivi?
Jedva se ceka neko s.ranje da se naglasi zli Srbin uradio ...ima nas i zlih i pokvarenih, ne osporavam ja to ali mi je vec muka od toga da smo najgori i najkrivlji po svim pitanjima
Pa majku mu poljubim, kao da su svi drugi oko nas ljubicice vesele , a samo se ceka Srbin da sve ukaki![]()
Ali je svima jasno da je za to odgovoran Tadić. I Šutanovac.
I Đelić. A i Dinkić je nekako umešan!!!!
Mis'im, to se zna i to je svakom jasno.
Je l' tako?!?![]()

Све су пресликали од нациста, и на сваки начин се гледа да се Срби прикажу у негативном светлу, ај човек да разуме да се Срби приказују у негативном светлу у некој другој земљи, а ми смо доживели да се тако приказујемо у сопственој .
Овде електронски и штампани медији без аргумената износе разне тврдње без неких релевантних доказа од проглашавања својих грађана за злочинце ( и то без правоснажне пресуде суда ) до негирања броја жртава II св. рата.

Tendenciozno i potcenjivacki...a gde su sada oni ostali kada je prljavstina u pitanju...onda se spominju samo Srbi
:
Da utešim Srbe, da im smanjim negativna osećanja spram samih sebe - znam - 100% - bar jednog Italijana (KOJI SE I NA TROPSKIM VRUĆINAMA) tušira samo - una volta per la setimana![]()

Evo ja na primer tri puta dnevno. A žena najmanje osam puta...

Toliko tuširanja dnevno. Pa to je tema!Šta tri puta? Šta osam puta?![]()
onda mi je bilo jasno i bez svakodnevnog putovanja u GSP-u gde smo i kakvi smo. I da sve bude strašnije javi se nekoliko dečaka koji se tuširaju svaki dan a na to im će ona preostala ekipa:joj koji ******! Eto, šta reći.