Jezuiti

Za Jevreje i Masone sam odavno znao da su povezani,ali za Jevreje i Jezuite, to je vec VELIKA NOVINA.Dobro je saznati neke stvari na ovom forumu,a ne samo sovinisticka-primitvna prozivanja i etiketiranja da si Nacista,rasista,antisemita i itd.,od strane Judeofila-Cionista.Ako su se stvarno Jezuiti odnosno Isusovci koji nose ime nasega Mesije,slizali danas do tog nivoa da se lizu sa Jevrejima,a samo 400 i 500 godina ranije su te iste Jevreje ubijali i progonili,onda kao sto ti kazes ucencovjek su stvarno dno dna. ;) .

A sad dal su oni proganjali prave jevreje oni o kojima sam prico sa svim njihovim kulturnim,intelektualnim i rasnim karakterisitkama il su proganjali hazare ? meni se cini da su u pitanju bili pametni ljudi koji su im stali na put,to mi lici na njih ?

Ma ucencovjek to je sada manje bitno,da li su mrzeli Jevreje-Hazare-Askenaze ili ove Blisko-Istocne Jevreje-Sefarde, nije bitno.Ja i ti znamo da se jevrejska doktrina,mentalitet i ponasanje malo menjao u zadnjih nekoliko hiljada godina,skoro uopste nije.Moguce da su Jezuiti proganjali Jevreje u srednjem veku osim zbog zvanicne floskule odnosno Inkvizicije,zato sto su Jevreji u tom trenutku imali dosta materijalnih dobara,za koje su verovatno Jezuiti smatrali da ne zasluzuju,a opste je poznata stvar da Jevreji tada nisu ni bili priblizno mocni u Evropi i svetu kao sto su danas,pa nisu mogli znacajnije da se odbrane od pogroma Jezuita.

Poslednja izmena:
Ne mogu da nadjem komentar Adolfa Hitlera,pa mi ti mozda mozes reci ucencovjek sta je rekao ludi Hica-Firer o Jezuitima.Znam kakvo je misljenje imao o Masonima,ali ne znam kakvo je misljenje imao o Jezuitima?Dobar je komentar jednog lika po imenu Zlatko,samo sto se ne slazem malo sa njim oko Hazara.Kao sto sam vec rekao Hazari nisu bili tursko-Judaizirano pleme,vec primarno semitski narod sa turkijskim-mongolskim primesama.Ustvari danasnji narod koji je mozda i najslicniji Hazarima su upravo Turci,na neki nacin je u pravu Zlatko,ali on je mislio verovatno da su Hazari bili Turkiji-Mongoli,sto je samo delimicno tacno.

Poslednja izmena:
Адолф Хитлер (1889-1945; вођа нациста и канцелар Немачке 1933-1945):
„Највише сам научио од језуита, исто као и Лењин, колико ми је познато. Свет никада није спознао нешто тако величанствено попут хијерхијске структуре (Римо-) Католичке цркве. Постоје и ствари које сам просто преузео од Језуитског реда и унео их у своју (нацистичку) партију.“
…(Хајнрих) Химлера (вођу нацистичког СС реда) видим као нашег Игњација Лојолу (оснивача Језуитског реда).“

Ucencovjek i posle neki kazu da ludi Hica-Firer nije bio Hriscanin-Katolik.Cak neki Nacisti-Sovinisti na Stormfrontu Srbija kazu da je ludi Hica-Firer mrzeo Rimo-Katolicku crkvu,Vatikan,samim tim i Jezuite.Ja sam od pocetka bio skeptican sa takvom tvrdnjom,posto znam da je ludi Hica-Firer redovno isao na mise,cak i kada je Berlin bio svakodnevno bombardovan od strane cionisticke USA i UK.Ne kazem da je ludi Hica-Firer bio klasican Hriscanin,vec je bio Hriscanin-Ezoterista-Misticizam,odnosno Hriscanin sa primesama staro-germanske religije.Hitler je Raj nazivao Valhalu,a Valhala je bila neka vrsta Raja za Vikinge,sto je dokaz moje tvdrnje da je ludi Hica verovao u miks Hriscanstva i staro-germanske religije ali mislim mozda malo vise Hriscanstva,sto ni ja do skoro nisam znao.Ne verujem da si ovo znao ucencovjek,Hitler je na jednom svom govoru pre WW2, ne znam tacno koja godina,mislim da je 1934 ili 1935,rekao ja samo nastavljam gde je Hrist stao,ja sam zamalo pao sa stolice kada sam to saznao.Znaci po tvojoj tvrdnji ucencovjek Hitler je gotivio Jeuzite.

Poslednja izmena:
Uobicajena pojava kod svih vladara sveta je da oni druge vole,pa sta god oni govorili.Jednostavno ko sto dva pijanca imaju svojih tema,pecarosi svoje,svaleri svoj jezik,tako vladari vole vladanje.Njima se nije tesko sporazumeti,svi oni zele isto nema tu sta.Logicno je ocekivati da licnost kao Hitler "obozava" jednu taku besprekornu strukturu kao sto je jezuitska.Ljubav tu ne izostaje :zaljubljena::lol: .
Jako me je dojmila jedna recenica onoga lika sto je tumacio borna u tom filmu,dok je govorio o nepravdi u svetu,a ona ide otprilike ovako : Sef Cia-e i Ruske tajne policije imaju mnogo vise zajednicko nego sto vi imate s sefom cia-e.Oni imaju te medjunarodne sastanke,a s kojim su povezanim obvezama.Mi se cudimo kako ih na tim sastancima vidimo nasmejane,smeju se,rukuju,puse cigare", i onda je zavrsio ovakim recima "Oni zaista vole jedni druge,bez obzira sta mi mislili" .
Covek je stvarno tu pogodio sustinu ja mu skidam kapu :kpozdrav:

To jeste ucencovjek,ne sporim.Mada je ludi Hica-Firer bio posebna prica za vladara.Po sto mi je slucajno hobi WW2 i Hitler,znam da se takav radja jednom u hiljadu godina,nebitno sada u pozitivnom ili negativnom smislu.Jeste ludi Hica-Firer hteo da vlada,jeste bio egocentrik,jeste bio psihopata i sociopata,sta vise vecina nas danas u danasnjem svetu smo uglavnom sociopate,neki u manjoj a neki u vecoj meri.Ali pazi ovo ucencovjek,ludi Hica-Firer je stvarno imao viziju,svoje vidjenje sveta,svetskog poretka,imao je plan kako da uzdigne Covecanstvo, da napreduje i dostigne nevidjene granice iliti njegov plan hiljadugodisnjeg Rajha.Ne verujem da si ovo znao ucencovjek,da su 2 glavna-dobra zakona u EU danas,zakon o javnim nabavkama i socijalni zakon upravo Hitlerovi zakoni i to vrlo malo ljudi u Evropi zna.Ali je gresio,pogotovo za vreme WW2,prvenstveno sto je vodio sovinisticke ratove sa Poljacima,Francuzima,Grcima i Jugoslovenima(odnosno Srbima,Hrvatima,Slovencima i Makedoncima),SSSR je trebao da napadne, posto je to bila cionisticka tvorevina i drugih gresaka da ne nabrajam sada,malo sam se udaljio sa teme.

Izgleda da jeste,ludi Hica-Firer je mnogo potcenio Jevreje-Cioniste i na neki nacin podsvesno i indirektno dozvolio cionisticke elemente da mu se inflirtiraju u partiju i njegov Nacional-Socijalisticki ili Nacisticki sistem,to su jedni od glavnih razloga sto je ludi Hica-Firer izgubio rat,kao sto si cionisticki elementi gore pomenuti Faktor RR,Rokfeler-Rotsild koalicija. ;) .

Poslednja izmena:
Izgleda da jeste,ludi Hica-Firer je mnogo potcenio Jevreje-Cioniste i na neki nacin podsvesno i indirektno dozvolio cionisticke elemente da mu se inflirtiraju u partiju i njegov Nacional-Socijalisticki ili Nacisticki sistem,to su jedni od glavnih razloga sto je ludi Hica-Firer izgubio rat,kao sto si cionisticki elementi gore pomenuti Faktor RR,Rokfeler-Rotsild koalicija. ;) .
Изгубио је рат зато што су његови творци то тако хтели.
1944. је дошао Overlord (Врховни господар) и Хитлер капут.

Presretac preterujes,jeste delimicno si u pravu,ali Hitler nije bio nicija lutka ili marioneta,da je bio mislis da bi radio ono sto je radio u WW2,da je on vecinu glavnih odluka on licno sprovodio u delo.To mi ne lici na nekog vladara koji je bio necija lutka ili marioneta,da ima toliku samovolju i nezavisnost u sprovodjenu svojih odluka.Jeste on na neki nacin zavisio od nekih veoma moncnih Jevreja-Cionista iz USA,to stoji,to cak on odmah i nije provalio,a kada je provalio bilo je vec kasno,isto vazi i za cionisticke elemente u njegovim redovima.Jedan od glavnih razloga Hitlerovog poraza je taj sto je previse popustao cionistickoj Britaniji,jer je smatrao Engleze i Nemce bratskim germanskim-arijevskim narodom,dokazi su, vise ponuda od strane Hitlera Cercilu za separatni mir,a posto se Cercil gnusao Nemaca jos iz WW1 a i zbog radikalne anticionisticke-antikapitalisticke-Nacional-Socijalisticke iliti Nacisticke ideologije,nije hteo ni da cuje za mir sa Hitlerom i Nemcima,na kraju to se Hitleru visestruko obilo o glavu. ;) .

Poslednja izmena:
Presretac preterujes,jeste delimicno si u pravu,ali Hitler nije bio nicija lutka ili marioneta,da je bio mislis da bi radio ono sto je radio u WW2,da je on vecinu glavnih odluka on licno sprovodio u delo.To mi ne lici na nekog vladara koji je bio necija lutka ili marioneta,da ima toliku samovolju i nezavisnost u sprovodjenu svojih odluka.Jeste on na neki nacin zavisio od nekih veoma moncnih Jevreja-Cionista iz USA,to stoji,to cak on odmah i nije provalio,a kada je provalio bilo je vec kasno,isto vazi i za cionisticke elemente u njegovim redovima.Jedan od glavnih razloga Hitlerovog poraza je taj sto je previse popustao cionistickoj Britaniji,jer je smatrao Engleze i Nemce bratskim germanskim-arijevskim narodom,dokazi su, vise ponuda od strane Hitlera Cercilu za separatni mir,a posto se Cercil gnusao Nemaca jos iz WW1 a i zbog radikalne anticionisticke-antikapitalisticke-Nacional-Socijalisticke iliti Nacisticke ideologije,nije hteo ni da cuje za mir sa Hitlerom i Nemcima,na kraju to se Hitleru visestruko obilo o glavu. ;) .
Oн се сам нудио. Отрго се контроли и био је уништен.
Војни аташе САД у Немачкој капетан Труман Смит 20. новембра 1922. године среће се са Адолфом Хитлером. У том разговору Хитлер предлаже себе "Мачем цивилизације у борби против марксизма. Тј. Русије".

Da Presretac,ali tada cak ni Hitler nije znao celo stanje u USA,jer 1913 kada je centralna USA banka pretvorena u Federalne USA rezerve od strane najmocnijih-cionistickih-jevrejskih porodica u USA,odnosno americka centralna banka je pretvorena u privatni-cionisticki kapital,doduse tajno i prikriveno.Tu godinu neki Istoricari koji su pro-desnicarski orijentisani i Desnicari-intelektualci smatraju preuzimanjem USA od strane Jevreja-Cionista.Tako da je Hitler 1922 mislio da USA jos uvek nekako kontrolisu Belci,znao je on od pocetka da su Jevreji-Cionisti veoma mocni u USA ali nije znao da su toliko mocni i da su je totalno preuzeli doduse tada jos uvek tajno.Tek je ludi Hica-Firer kasnije saznao pravo stanje u USA,negde 1943 kada je kapiturilala Italija,ali je tada vec bilo mnogo kasno i to mu se isto obilo o glavu. ;) .

Poslednja izmena:
Ovaj lik je izmedju ostalih , mislio da ce da "iskoristi A.H. - a" , u onoj krizi koja je zahvatila Nemacku nakon I SR i da ce da ga "odbaci kao staru krpu kada posluzi svrsi" ...

Medjutim , nacinio je "gresku u koracima" - cedo Dr.Frankenstajna se otrglo kontroli i bilo je sta je bilo !
Ne povratilo se !

Bakonja a danasnji svet je mnogo dobar ,gde milioni nezasluzeno i nepravedno dobri-posteni-pravedni i vredni ljudi pate pod cionistickom-USA -ZOG tiranijom u Evropi i sirom sveta.Mozda je tebi danas bakonja lepo ali dobrim,postenim i vrednim ljudima sigurno nije.Znam na sta aludiras bakonja,totalno ne podrzavam ludog Hicu-Firera tokom WW2,ali tokom 6 godina njegove vladavine pre WW2, to je vec druga prica.Hindenbrug,poslednji predsednik Versajske Nemacke je hteo da zezne Hitlera ali se on malo zeznuo u racunu pa je Hitler na kraju zeznuo njega. ;) .

Poslednja izmena:
Bakonja a danasnji svet je mnogo dobar ,gde milioni nezasluzeno i nepravedno dobri-posteni-pravedni i vredni ljudi pate pod cionistickom-USA -ZOG tiranijom u Evropi i sirom sveta.Mozda je tebi danas bakonja lepo ali dobrim,postenim i vrednim ljudima sigurno nije.Znam na sta aludiras bakonja,totalno ne podrzavam ludog Hicu-Firera tokom WW2,ali tokom 6 godina njegove vladavine pre WW2, to je vec druga prica.Hindenbrug,poslednji predsednik Versajske Nemacke je hteo da zezne Hitlera ali se on malo zeznuo u racunu pa je Hitler na kraju zeznuo njega. ;) .

Malo da oživimo temu o „elitnim jedinicama“ katoličke crkve. Ili specijalci za pripremanje terena, kad glavna vojska dođe.
Predlažem da se sa političkih pozadina religije, vratimo na suštinsku temu o Jezuitima.

Poslednja izmena:
A koja je to glavna vojska koja treba da dodje ? :D

Evo na primer ovi:

Teutonic_GM_Arms.svg

Izvini al ovaj simbol prvi put vidim :mrgreen: ... mozes li mi pomoci malo , mozda ime drustva, sta im je cilj ? :D

To je grb reda "Deutsche Orden", ili "Deutschherrenorden" ili "Deutschritterorden"
Moj potpis je: A если, кто с мечём к нам придёт, тот от меча и погибнет - Александр Ярославич Невский
iz bitke koju je A. Nevski vodio sa tim redom 5. aprila 1242 g. na Čudskom jezeru na granici Estonija - Rusija.

Inače taj red je u 13 veku bio vrlo agresivan i potčinio Baltičke Republike kao prćije Teutonije, što su i danas.

O tempora, o mores

peipussee.jpg

HDdeutscherorden.jpg
images

To je grb reda "Deutsche Orden", ili "Deutschherrenorden" ili "Deutschritterorden"
Moj potpis je: A если, кто с мечём к нам придёт, тот от меча и погибнет - Александр Ярославич Невский
iz bitke koju je A. Nevski vodio sa tim redom 5. aprila 1242 g. na Čudskom jezeru na granici Estonija - Rusija.

Inače taj red je u 13 veku bio vrlo agresivan i potčinio Baltičke Republike kao prćije Teutonije, što su i danas.

O tempora, o mores

peipussee.jpg

HDdeutscherorden.jpg
images

Po cemu su to oni glavni ? :think:
Kakav je njihov odnos s temom, s Jezuitima ?

Po cemu su to oni glavni ?
Kakav je njihov odnos s temom, s Jezuitima ?

01. U bukvalnom smislu ne.
02. To su Armije Vatikana:
Jezuiti, Duhovna Armija a
"Deutsche Orden" Vojnička Armija.

Mislim da sam sada objasnio sponu od dve armije RKC.

Pa zar nije logicno da je duhovno iznad materijalnog , izgleda da te nisam najbolje razumeo na koga se odnosilo ono "pripremanje terena" ?

Back