Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada kada sam procitala Vatikanske ubice.... prvi put u zivotu sam postala istinski srecna i ponosna , da sam rodjena u Srbiji ! I zbog 2. svet. rata, i zbog svega....
Oni brane Hrvate sto se tice rata na Balkanu,90-tih..samo zato sto su katolici...a mi smo satanizovani u medijima samo tako....
To je jedna srecna okolnost da sam odrastala u Srbiji.......
Ti si ovde neki "komandant"![]()
Treba da budeš ponosna zbog I svetskog rata. II svetski rat u Srbiji je bratoubilački građanski rat.

Ko je autor Vatikanskih ubica?
Ja ne znam sta je s njim danas. i u sta veruje... ^^ od kad je napustio Katolicku crkvu.
Saznacu ja jednog dana sta je istina o njihovoj zakletvi .....
![]()
Realno pojma nemate o jezuitima....sem Serpenta....citajte barem njihovu literaturu a ne subotarsku propagandu.....Ignjacije Lajola i duhovne vezbe na primer......mnoge stvari su izmisljsene i u sluzbi su protestantske propagande.....i na stetu kontrareformatora....a istoriju pisu pobednici.....
Istina. Lojola je i sam rekao: moji redovnici propovedaju samo ono što su svojim očima videli, svojim ušima čuli, svojim rukama dotakli.

)))Pa u tome i jeste stvar
sto autor Vatikanskih ubica vise nije Lojolin "podanik"
Istina uvek izadje na videlo - koliko god se neko trudio da je sakrije)))
To je dobro![]()
Istina. Lojola je i sam rekao: moji redovnici propovedaju samo ono što su svojim očima videli, svojim ušima čuli, svojim rukama dotakli.
Ostalo su sve laži, obmane, prevare onih koji nisu sposobni da dostignu takav duhovni nivo, i koji su odbačeni od strane Crkve. To me podsetilo na jednu priliku kad sam slušao jednog koji je stručno objašnjavao šta moraju da urade pripadnici 33. stepena masonerije, kakvi su to satanski rituali, žrtvovanja...a pored mene sedi moj prijatelj, 33. stepen i ne može da veruje svojim ušima šta budala trtlja...
Pa u tome i jeste stvar
sto autor Vatikanskih ubica vise nije Lojolin "podanik"
Istina uvek izadje na videlo - koliko god se neko trudio da je sakrije)))
To je dobro![]()
Istina je uvek tu, svima vidljiva, ali često nije dovoljno zanimljiva i ne odgovara ličnom ukusu tzv. tragaoca i tzv ljubitelja istine kao što si ti.

http://dzematpg.do.am/_ld/0/72_Tajna_Istorija_.pdfPogledajte prilog 314110
Jel neko citao ovu knjigu?? Interesuje me da li ima da se kupi u Srbiji ? ^^
"The secret history od the Jesuits" - Edmond Paris
Sve je sikrit a sve se zna..el tebi malo to ne govori nesto?![]()
Da, da ih neko stiti.... u njihovim zlodelima ^^
U sta ti verujes?
Verujem da je bludnica iz 17.poglavnja Otkrivenja- Vatikan tj. Katolicka crkva.
I da se u okviru nje nalaza uzasne stvari- od bluda i nemorala - do najbrutalnijih mucenja i ubistava !
Reci kojima se opisuje su VRLO strasne... Skoro da nema u Bibliji strasnijeg i odvratnijeg opisa od ovog o Bludnici :
I uvede me duh u pusto mjesto; i vidjeh ženu gdje sjedi na zvijeri crvenoj koja bješe puna imena hulnijeh i imaše sedam glava i deset rogova.
I žena bješe obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragijem i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svojega;
I na čelu njezinu napisano ime: tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskima. I vidjeh ženu pijanu od krvi svetijeh i od krvi svjedoka Isusovijeh; i začudih se čudom velikijem kad je vidjeh.
Ovo je strasan opis zar ne ?? Sta sve najogavnije je Bludnica (Vatikan) iz ovih stihova!
Ti uopste ne razumes onda simboliku tih stihova sedam glava su sedam vrlina...koje su pale u ponor....to je stih tvoga licnoga otktovenja....jer si ti Hram Duha Svetoga......sedam smrtnih grehova na kojima sedis ako ih upraznjavas.....grehova koji vode u duhovnu smrt.....Vatikan jeste gresan ali svi ljudi su gresni ukljucujuci i tebe i mene....

Ostalo su sve laži, obmane, prevare onih koji nisu sposobni da dostignu takav duhovni nivo, i koji su odbačeni od strane Crkve. To me podsetilo na jednu priliku kad sam slušao jednog koji je stručno objašnjavao šta moraju da urade pripadnici 33. stepena masonerije, kakvi su to satanski rituali, žrtvovanja...a pored mene sedi moj prijatelj, 33. stepen i ne može da veruje svojim ušima šta budala trtlja...