Jezuiti

Sada kada sam procitala Vatikanske ubice.... prvi put u zivotu sam postala istinski srecna i ponosna , da sam rodjena u Srbiji ! I zbog 2. svet. rata, i zbog svega....

Oni brane Hrvate sto se tice rata na Balkanu,90-tih..samo zato sto su katolici...a mi smo satanizovani u medijima samo tako....

To je jedna srecna okolnost da sam odrastala u Srbiji.......

Sada kada sam procitala Vatikanske ubice.... prvi put u zivotu sam postala istinski srecna i ponosna , da sam rodjena u Srbiji ! I zbog 2. svet. rata, i zbog svega....

Oni brane Hrvate sto se tice rata na Balkanu,90-tih..samo zato sto su katolici...a mi smo satanizovani u medijima samo tako....

To je jedna srecna okolnost da sam odrastala u Srbiji.......

Treba da budeš ponosna zbog I svetskog rata. II svetski rat u Srbiji je bratoubilački građanski rat.

Ti si ovde neki "komandant" :per:

Bog osobno i prorok i general nad vojskama. pa to je jasno,on narđeuje da se ljudi ispovjedaju ovde da subotu prihavte silom itd Pravo bog nema drugog boga osim njega

Tri u jednome.

NIje mi samo jasno tko hrani ovakve ljude pa imaju vremena 24 sata da ljude turpijaju.

Treba da budeš ponosna zbog I svetskog rata. II svetski rat u Srbiji je bratoubilački građanski rat.

Hello SS! :)

Mislila sam na nacizam,i kako je Hitler kroz katolicke zemlje prolazio samo tako.... a zaustavila ga je pravoslavna Rusija :)

Bolje sto sam odrasla u pravoslavnoj zemlji, nego u nekoj katolickog..... manje zla sam imala oko sebe! ;)

Sem toga- nikad mi nije palo na pamet da katolici stoje iza pokolja Jevreja u 2.svet ratu... Pa naravno, zar ih nisu Jevreji uvek sprecavali da prisvoje sveti Jerusalim??!

Odlomak iz knjige Vatikanse ubice st.8. i 9.

- “Jednog dana ćete morati kao sveštenici odgovarati na pitanja o inkviziciji. Na ovom času ćemo razmotriti šta se u stvarnosti dogodilo. Pročitaću vam jedan slučaj da biste razumeli da je crkva imala autoritet da osudi jeretike i nad njima izvrši smrtnu kaznu.
Dana 21. maja 1559. godine, neki ne-katolici su bili sabrani u jednoj kući i čitali su Bibliju.
O tome je neko obavestio Sveti ured za koji je to bio pravi zločin, kažnjiv smrću.”

Inkvizitori su ubrzo stigli:

- “Uhvatite jeretike! Stoj! U ime Svetog ureda! Oni obožavaju Đavola. To je sastanak veštica.”
Među uhapšenima je bila i kraljeva rođaka. Njeni prijatelji su preklinjali da je puste:
- “To je Dona Izabela. Molim vas oslobodite je. Ona je rođaka kralja Filipa.”
- “Jeretik je jeretik! Bez obzira da li je grof, princ ili kralj!” - usledio je odgovor.
- “Smilujte se. Trudna je. Dobiće bebu.”
- “Bog neće zaštititi dete jeretika jer će i ono biti jeretik. Vodite je!”

A kraljeva rođaka Izabela nije želela da se odrekne svoje vere: - “Ne, neću. Kako mogu da se odreknem svog Boga?”
- “Jeretiku! Hoćeš li povući to što si rekla? Hoćeš li se pokajati?” - uzvikivao je predsedavajući Svetog ureda. - “Kako mogu da se odreknem onoga koji mi je dao život? Kako da se odreknem onoga koji je moja jedina nada za večnost nakon što vi izmasakrirate moje telo. Gospodine, ja neću lagati, nakon što sam saznala istinu.”
- “Želite da znate istinu?
Molim se Bogu da vam pomogne da ga upoznate. Bog je rekao... “

Dona Izabelu su privezali. Kapljicu po kapljicu vode su joj puštali u usta, a s njom i oštro laneno platno. S vodom je prisilno gutala i oštro platno, sve dok kraj platna nije dospeo do želuca. Tada su ga iz nje povukli tako, da su joj istrgli sve, od želuca do usta (slika levo).
Ali, Izabela je i dalje odbijala da se odrekne svoje vere u Boga. Morala je da plati strašnu cenu za to.

Realno pojma nemate o jezuitima....sem Serpenta....citajte barem njihovu literaturu a ne subotarsku propagandu.....Ignjacije Lajola i duhovne vezbe na primer......mnoge stvari su izmisljsene i u sluzbi su protestantske propagande.....i na stetu kontrareformatora....a istoriju pisu pobednici.....

Realno pojma nemate o jezuitima....sem Serpenta....citajte barem njihovu literaturu a ne subotarsku propagandu.....Ignjacije Lajola i duhovne vezbe na primer......mnoge stvari su izmisljsene i u sluzbi su protestantske propagande.....i na stetu kontrareformatora....a istoriju pisu pobednici.....

Istina. Lojola je i sam rekao: moji redovnici propovedaju samo ono što su svojim očima videli, svojim ušima čuli, svojim rukama dotakli.

Ostalo su sve laži, obmane, prevare onih koji nisu sposobni da dostignu takav duhovni nivo, i koji su odbačeni od strane Crkve. To me podsetilo na jednu priliku kad sam slušao jednog koji je stručno objašnjavao šta moraju da urade pripadnici 33. stepena masonerije, kakvi su to satanski rituali, žrtvovanja...a pored mene sedi moj prijatelj, 33. stepen i ne može da veruje svojim ušima šta budala trtlja...

Pa u tome i jeste stvar :)

sto autor Vatikanskih ubica vise nije Lojolin "podanik" :lol:

Istina uvek izadje na videlo - koliko god se neko trudio da je sakrije :))))

To je dobro ;)

A istina je ono sto citas po subotarskim propagandnim knjigama.....Jezuiti su ozbiljan monaski red extremne duhovne discipline.....Procitaj bar knjigu ,,Duhovne vezbe,, koju je pisao Lojola licno na osnovu svog duhovnog iskustva....

Istina. Lojola je i sam rekao: moji redovnici propovedaju samo ono što su svojim očima videli, svojim ušima čuli, svojim rukama dotakli.

Ostalo su sve laži, obmane, prevare onih koji nisu sposobni da dostignu takav duhovni nivo, i koji su odbačeni od strane Crkve. To me podsetilo na jednu priliku kad sam slušao jednog koji je stručno objašnjavao šta moraju da urade pripadnici 33. stepena masonerije, kakvi su to satanski rituali, žrtvovanja...a pored mene sedi moj prijatelj, 33. stepen i ne može da veruje svojim ušima šta budala trtlja...

Pa to je uvek tako...svi veliki duhovnici su bili izopstavani najpre iz Crkve da bi na kraju njihovo ucenje bilo prihvaceno....jer kako kaze Duh dise de hoce i granice Crkve nisu vidljive.....klasican primer je u pravoslavlju Grigorije Palama....cije je ucenje proslo krzo sito i reseto kritika i unutar pravoslavne i unutar katolicke Crkve

Istina je uvek tu, svima vidljiva, ali često nije dovoljno zanimljiva i ne odgovara ličnom ukusu tzv. tragaoca i tzv ljubitelja istine kao što si ti.

Istina je jasna.... tek nedavno sam je otkrila, a iskreno- nisam je ni trazila ranije ^^

A onda sam procitala Otkrivenje 17 ;)

Hvala Bogu za ljude koji su kao Alberto Rivera, autor "Vatikanskih ubica" , koji su bili spremni da ustanu protiv vlasti i mocnih ljudi- i stanu u zastitu istine!!!!
Zahvaljujuci njemu- milionima su otvorene oci!

To je taj duh reformatora :) :super:

Sjajni ljudi.... pravi biseri medju ljudima !!!! ^^

0191.jpg

Jel neko citao ovu knjigu?? Interesuje me da li ima da se kupi u Srbiji ? ^^

"The secret history od the Jesuits" - Edmond Paris

U sta ti verujes?

Verujem da je bludnica iz 17.poglavnja Otkrivenja- Vatikan tj. Katolicka crkva.

I da se u okviru nje nalaza uzasne stvari- od bluda i nemorala - do najbrutalnijih mucenja i ubistava !

Reci kojima se opisuje su VRLO strasne... Skoro da nema u Bibliji strasnijeg i odvratnijeg opisa od ovog o Bludnici :

I uvede me duh u pusto mjesto; i vidjeh ženu gdje sjedi na zvijeri crvenoj koja bješe puna imena hulnijeh i imaše sedam glava i deset rogova.

I žena bješe obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragijem i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svojega;

I na čelu njezinu napisano ime: tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskima. I vidjeh ženu pijanu od krvi svetijeh i od krvi svjedoka Isusovijeh; i začudih se čudom velikijem kad je vidjeh.

Ovo je strasan opis zar ne ?? Sta sve najogavnije je Bludnica (Vatikan) iz ovih stihova!

Verujem da je bludnica iz 17.poglavnja Otkrivenja- Vatikan tj. Katolicka crkva.

I da se u okviru nje nalaza uzasne stvari- od bluda i nemorala - do najbrutalnijih mucenja i ubistava !

Reci kojima se opisuje su VRLO strasne... Skoro da nema u Bibliji strasnijeg i odvratnijeg opisa od ovog o Bludnici :

I uvede me duh u pusto mjesto; i vidjeh ženu gdje sjedi na zvijeri crvenoj koja bješe puna imena hulnijeh i imaše sedam glava i deset rogova.

I žena bješe obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragijem i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svojega;

I na čelu njezinu napisano ime: tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskima. I vidjeh ženu pijanu od krvi svetijeh i od krvi svjedoka Isusovijeh; i začudih se čudom velikijem kad je vidjeh.

Ovo je strasan opis zar ne ?? Sta sve najogavnije je Bludnica (Vatikan) iz ovih stihova!

Ti uopste ne razumes onda simboliku tih stihova sedam glava su sedam vrlina...koje su pale u ponor....to je stih tvoga licnoga otktovenja....jer si ti Hram Duha Svetoga......sedam smrtnih grehova na kojima sedis ako ih upraznjavas.....grehova koji vode u duhovnu smrt.....Vatikan jeste gresan ali svi ljudi su gresni ukljucujuci i tebe i mene....

Ti uopste ne razumes onda simboliku tih stihova sedam glava su sedam vrlina...koje su pale u ponor....to je stih tvoga licnoga otktovenja....jer si ti Hram Duha Svetoga......sedam smrtnih grehova na kojima sedis ako ih upraznjavas.....grehova koji vode u duhovnu smrt.....Vatikan jeste gresan ali svi ljudi su gresni ukljucujuci i tebe i mene....

Najzad neko da shvati suštinu i smisao. Neo mah nigga:mrgreen:

Uz svo postovanje ali odakle vama da je vas prijatelj 33. stepen i zasto mu verujete da je sve kako kaze, kad ni sami niste videli, culi i svojim rukama dotakli?

Back