Jezuiti

Knjiga se zove "Sveto pismo - prevod Novi svet", dakle zove se isto.

Da, koheini kao i rabini moraju da nauče Toru napamet.

Blago njima.... pajel razumeju sve sto tamo pise, ili je bitno samo da nabubaju??
Mislim-ja to postujem- ipak ne znaju da citiraju ovako iz celog Pisma ,na preskok, kad ti sta zatreba....
Eeeeee... velika je to nauka :)

Vidis, kada bi ja trebala da ucim napamet- pre bi izabrala Evandjelja , nego Toru ;)

Blago njima.... pajel razumeju sve sto tamo pise, ili je bitno samo da nabubaju??
Mislim-ja to postujem- ipak ne znaju da citiraju ovako iz celog Pisma ,na preskok, kad ti sta zatreba....
Eeeeee... velika je to nauka :)

Vidis, kada bi ja trebala da ucim napamet- pre bi izabrala Evandjelja , nego Toru ;)

O svakom stihu Tore oni razmišljaju u dubokoj molitvi i meditaciji, jer svaki stih Tore, i svaka reč, ima četiri značenja, različita a opet identična jer svako od njih odgovara jednom od božanskih nebesa.

Budi siguran da neces ni dobiti ISTINITE odgovore.

Jedino da neki JEZUITA koji je ISKREN, dodje na krstaricu i progovori od a - s. :)

U toku sam citanja "Vatikanske ubice" , i eto odakle mi znamo zakletvu- na 20. stranici nam je Dr. Roberto Rivera otkrio tu zakletvu koju je i sam nekada izgovorio....

Jedan bivsi jezuita je progovorio..... Sada ostaje samo pitanje u kom je interesu SS osobi sa ovog foruma da siri lazi i zataskava istinu ???

U toku sam citanja "Vatikanske ubice" , i eto odakle mi znamo zakletvu- na 20. stranici nam je Dr. Roberto Rivera otkrio tu zakletvu koju je i sam nekada izgovorio....

Jedan bivsi jezuita je progovorio..... Sada ostaje samo pitanje u kom je interesu SS osobi sa ovog foruma da siri lazi i zataskava istinu ???

Rivera je izneo istinu o jezuitima isto kao to je Pike izneo istinu o slobodnom zidarstvu-dakle obojica lažu ko psi,:hahaha:

Stvar je u tome što beslovesnoj masi uvek treba neki dežurni neprijatelj, na koga mogu da svale odgovornost za sopstvene neuspehe, slepilo, mržnju, kukavičluk...i uvek se nađu crkve ili vlast da im ponude žrtvenog jarca...nekad je to "đavo", nekad Jevreji, nekad Srbi, nekad masoni, jezuiti, "satanisti"...tuga.

Poslednja izmena:
Rivera je izneo istinu o jezuitima isto kao to je Pike izneo istinu o slobodnom zidarstvu-dakle obojica lažu ko psi,:hahaha:

Stvar je u tome što beslovesnoj masi uvek treba neki dežurni neprijatelj, na koga mogu da svale odgovornost za sopstvene neuspehe, slepilo, mržnju, kukavičluk...nekad je to "đavo", nekad Jevreji, nekad Srbi, nekad masoni, jezuiti, "satanisti"...tuga.

Tebi je smesno, zato mi i jesi slao ontradiktorne poruke u pp....

NAJVEROVATNIJE si i ti jedan od njih..... mozda ne Jezuita, ali neko ko ima interes da ih brani :sad2:

Stvar je u tome što beslovesnoj masi uvek treba neki dežurni neprijatelj, na koga mogu da svale odgovornost za sopstvene neuspehe, slepilo, mržnju, kukavičluk...i uvek se nađu crkve ili vlast da im ponude žrtvenog jarca...nekad je to "đavo", nekad Jevreji, nekad Srbi, nekad masoni, jezuiti, "satanisti"...tuga.
Pa i sami slobodni zidari, tj. velika većina njih slabo ili nikako ne poznaje slobodno zidarstvo, čak i slobodozidarske starešine.
No kad vidimo kakvih sve likova ima među njima i iz kakvih su se sve pobuda učlanili nije ni čudo.
Jel Paik bio slobodni zidar ili nije?

Pa i sami slobodni zidari, tj. velika većina njih slabo ili nikako ne poznaje slobodno zidarstvo, čak i slobodozidarske starešine.
No kad vidimo kakvih sve likova ima među njima i iz kakvih su se sve pobuda učlanili nije ni čudo.
Jel Paik bio slobodni zidar ili nije?

Jednom prilikom mi je jedan covek rekao da Pajku nikada nije priznat 33. stepen. :)

NAJVEROVATNIJE si i ti jedan od njih..... mozda ne Jezuita, ali neko ko ima interes da ih brani :sad2:

Samo sam hteo da te pokažem kliko mnogo ne znaš i koliko si prepotentna i koliko mnogo misliš da si dorasla tematici. Zar ti nijednom nije palo na pamet da su jezuiti muški monaški red? Nijedan monaški red nije šalter za informacije na kojem mali protestanti mogu da dobiju iste. Moraš ili da postaneš iskušenik ili da jako dobro poznaješ i imaš poverenje nekog monaha da bi saznala bilo šta. I to važi i za katoličko, i za pravoslavno i za budističko monaštvo. Ajde sad na mleko pa na spavanje. :)

- - - - - - - - - -

Jednom prilikom mi je jedan covek rekao da Pajku nikada nije priznat 33. stepen. :)

Nije. Samim tim nije mogao da zna ništa preko svog stepena.

Albert_Pike_-_Brady-Handy.jpg

Samo sam hteo da te pokažem kliko mnogo ne znaš i koliko si prepotentna i koliko mnogo misliš da si dorasla tematici. Zar ti nijednom nije palo na pamet da su jezuiti muški monaški red? Nijedan monaški red nije šalter za informacije na kojem mali protestanti mogu da dobiju iste. Moraš ili da postaneš iskušenik ili da jako dobro poznaješ i imaš poverenje nekog monaha da bi saznala bilo šta. I to važi i za katoličko, i za pravoslavno i za budističko monaštvo. Ajde sad na mleko pa na spavanje. :)

- - - - - - - - - -

Nije. Samim tim nije mogao da zna ništa preko svog stepena.

tvoj cilj je da obmanjujes.... kao- znas vec ko !

E,pa mene neces ;) sve dok mogu da procitam..... i ne idem jos dugo na spavanje haha

To mnogi navode z kolegu SS. Isto se desilo i meni kada sam dosao na ovaj forum, kada je korisnik SS primetio da se interesujem za Kabalu pokusao je preko pp da utice na promenu misljenja u vezi nekih stvari, naravno kako nije uspeo nastavio je trolovanjem i spamom da podmece nogu sto radi i dan danas. Kompleks pokusaja saplitanja drugih verovatno vuce iz perioda kada je bio izbacen iz ogranka jednog bratstva cije ime necemo navoditi.

Krajem septembra je dobio rukavicu po nosu na temi Egipat sa opomenom da bude miran, steta sto su postovi izbrisani.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/40...amvaja-i-putnik-koji-je-pokusao-da-je-odbrani

Back