Mille Dragic
Ističe se
- Poruka
- 2.163
da li se kaže
sledi katanac
ili katanac pred vratima
![]()
katanac ante portas.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li se kaže
sledi katanac
ili katanac pred vratima
![]()

"Tekst je objavljen u 1978. godini." - čula sam ovo juče na rts-u Ne zvuči mi ok, ali možda grešim. Mislim da je "objavljen 1978. godine" ispravno.
Šta vi mislite?![]()
nazalost ili na zalost?
on je viši od mene, a ne višlji
Zar nije pravilno avanturistkinja? Ili, lepše, pustolovka?

Jao ljudi ja moram nesto da priznam
Dogurala sam skoro do kraja faksa a gramatiku ne da ne znam vec sam do skora pisala da li zajedno.Cesto se zbunim oko abecede i azbuke,i dan danas se zapitam da li glagol plus ne ide zajedno ili zajedno
Pitam se sada kakav nam je to prosvetni sistem?
ps:nadam se da me necete(nisam sigurna da li se pise necete ili ne cete)sahraniti
![]()
Jao ljudi ja moram nesto da priznam
Dogurala sam skoro do kraja faksa a gramatiku ne da ne znam vec sam do skora pisala da li zajedno.Cesto se zbunim oko abecede i azbuke,i dan danas se zapitam da li glagol plus ne ide zajedno ili zajedno
Pitam se sada kakav nam je to prosvetni sistem?
ps:nadam se da me necete(nisam sigurna da li se pise necete ili ne cete)sahraniti
![]()
Ma neka te, teba nam i takvih nornalih...kojih su bez precjenjivanja ili ti podcjenjivanja sobstvenog...Samo gramzaj svojim koracima!
Pročitaj temu, NE smo apsolvirali na nekoliko mesta.
A što se tiče prosvetnog sistema... ni najbolji nastavnik nije svemoguć, često su i đaci krivi (ovo pričam o sebi, ne solim tebi pamet).
Pozdrav
, али не иде јој граматика. Греши у писању често. Одкуд, доћићу, ради те... Девојци то не иде, као што некоме не иде математика. Нисам стручњак, али чини ми се да није визуелни тип (за ралику од мене - ја учим језик тако што памтим како речи изгледају
).Ја сам дошла до закључка да има људи који једноставно нису нимало талентовани за језик.
Da, stvarno ih ima... ima netalentovanih, ima i potpuno nezainteresovanih i nesvesnih jezika (ništa ne primećuju), a ima i onih koji misle da nije važno govoriti ili pisati pravilno (važno je da se sporazumem)... a ima i dosta raznih poremećaja - ne znam ime - koji ljude sprečavaju da dobro pišu ili čitaju...
u stvari
ja bih
kobojagi
seksepilnog
bogami, boga mu
žalibože
bubašvaba
i suviše
zbrda-zdola
zdesna
za mnom
Ovo je pravilno.
Grozno pišem, a boravak na forumu mi ne pomaže ...
Evo teme na kojoj možemo da opominjemo i ispravljamo jedni druge...
Ne morate da kažete čija je greška, samo je prijavite![]()
Ipak je "seksapil" iz engleskog: sex appeal![]()