gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
Sramota je da neko ne zna maternji jezik. Da ga piše, čita i govori. Tačka.
Postoje različiti nivoi pismenosti, zar ne?
Na kom nivou možeš da prestaneš da se stidiš?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sramota je da neko ne zna maternji jezik. Da ga piše, čita i govori. Tačka.

))
А зашто је ''нормално'' и пожељно бити неписмен?
I meni je seksEpilan čudno... ali razumem logiku: u engleskom se piše sa A(ppeal) ali se izgovara E...
Mozda amerikanci izgovaraju A koje vuce na E (Kalifornikacija), vecina engleskog govornog sveta kaze jasno i glasno A tj slicno: apial ili api'l po Karadzicu.
No nema veze, ima toliko stranih reci koje su kod nas uшinute...

Nisam rekla da je normalno biti nepismen, nego sam joj htjela reci da to toliko ne uzima ka srcu...a vec kad je dogurala do faxa mislim da se zna koliko je pismena, samo kazem ne treba se ici iz krajnosti u krajnost...po meni...
Vala bas...sta ce nam onda skole...? Neka se svako sam obrazuje onoliko, koliko misli da ce mu biti potrebno u zivotu...
Zaista, svasta ovde moze da se procita...I sta tu ima da se uzima srcu ili ne...? Joooj, zivote lutalico...Gde je onaj cika sto baca atomske bombe...? Jel ga neko video...?

Postoje različiti nivoi pismenosti, zar ne?
Na kom nivou možeš da prestaneš da se stidiš?
![]()

Не може се рећи ,,по мени''.
Само ,,по мом мишљењу''.![]()

Поређење је...опустите се к'о дете на ноши!

Jel tako mislis i za matematiku?![]()
Vala bas...sta ce nam onda skole...? Neka se svako sam obrazuje onoliko, koliko misli da ce mu biti potrebno u zivotu...
Zaista, svasta ovde moze da se procita...I sta tu ima da se uzima srcu ili ne...? Joooj, zivote lutalico...Gde je onaj cika sto baca atomske bombe...? Jel ga neko video...?
Ко? Шта?
Ко?Ma razumijemo se!
...Се разуме?A sta?![]()
Pa da li tako mislis i za matematiku, da u ucjelosti treba sve, sve, ali sve da znas o njoj da bi se reklo da se ti razumijes u nju i da mozes da saberes dva broja?
...pametnice...slatko ti mene nasmeja večeras, retko te vidim,
jesi zaboravila onu...čovek se uči dok je živ...ako neko želi kad tad će naučiti....