Mille Dragic
Ističe se
- Poruka
- 2.163
вероватно онда се пише заједно ''будибогстобом''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEĆU
NISAM
NEMOJ
NEMAM
NESTATI
NEDOSTAJATI
ovo se lako pamti
Covece sta ja imam knjiga i knjigica i koliko sam znoja prolila da savladam iste a opet pisem nakaradno i netacno i istina je forum ima udela u tome.
Ne pamtim kad sam zadnji put napisala u sms- hvala , da li si , da li bi , jesi li ....i slicno.
Tuga i zalost za umalo profesora srpskog jezika i knjizevnosti.
A da sam zavrsila kurs za lektore ne smem ni da prijavim![]()
Muvalo , sta imas od literature odaj se odmah???
Ja imam tikove kad neko piše NE uz glagol, ili kad meša jel' i jerOstalo varim.
Aj nek mi neko kaže dativ (kome, čemu) od želudac... ubi se sa tim![]()
..ja bih rekla zelucu.. (nepostojano d)
..a mene izludjuje i obadva, chak shtavishe i bUranija..![]()
'Si vido Patujka...u stvari mislim da je najpravilnije reći da li si gledao film...a ne
video....
стварно мирка, неколико пута су ти се провукле такве граматичке грешке, да сам помислио да се зајебаваш. нешто као: да ли би сте...
написано пре месец два, молим те нађи то и исправи, боде ми очи сваки пут кад прочитам.
Samo Klajna (Recnik jezičkih nedoumica, 4. izdanje), Recnik SH književnog jezika, pravopis i gramatiku...
стварно мирка, неколико пута су ти се провукле такве граматичке грешке, да сам помислио да се зајебаваш. нешто као: да ли би сте...
написано пре месец два, молим те нађи то и исправи, боде ми очи сваки пут кад прочитам.
Kaže da je pravilno udvoje.Sta kaze Klajn - udvoje ili u dvoje?
Kaže da je pravilno udvoje.
Profesorke molicu lepo.... paradajz ili paradaiz?
O da.. profesorka ili profesorica?
Strašno je i kad školovan čovjek na sastanku kaže: to je uradito, ispunito i sl.![]()
Ne znam da li ovo govore u Srb, ali u HR cesto kazu "iz razloga zato sto....."![]()
..moja baba kaze "zbog radi toga shto je.."![]()