Konstantin Veliki
Buduća legenda
- Poruka
- 28.842
Ovo je leglo onih sa ispranim mozgovima.
Da Sam hteo citati stormfront gluposti, ja bi se tamo prijavio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je leglo onih sa ispranim mozgovima.
Slobodno tamo su samo verski fanatici, prerušene ustaše i budale. Ima samo šestoro ljudi.Da Sam hteo citati stormfront gluposti, ja bi se tamo prijavio.
Nisu više ni muslimani IN. Prošao je njihov hajp odavno.U Jevreje se trebalo poturciti posle WWII, sad su muslimani IN.
Slobodno tamo su samo verski fanatici, prerušene ustaše i budale. Ima samo šestoro ljudi.
Više Sloveni nego balkanci.Srbi su poreklom samo sa Balkana kao i cela bela rasa.
Sloveni su Srbi sa Balkana.Više Sloveni nego balkanci.
Nisu. Nije bilo Slovena ovde u antičko doba. Čak je i logično, jer da je bilo Slovena, bili bi romanizovani vremenom. Rimska kultura je tada bila ubedljivo superiornija od bilo koje druge. Francuzi su pretežno Germani genetički ali pričaju romanofonim jezikom, zahvaljujući rimskom uticaju.Sloveni su Srbi sa Balkana.
Bilo je bele rase od koje potiču i Srbi.Nisu. Nije bilo Slovena ovde u antičko doba. Čak je i logično, jer da je bilo Slovena, bili bi romanizovani vremenom. Rimska kultura je tada bila ubedljivo superiornija od bilo koje druge. Francuzi su pretežno Germani genetički ali pričaju romanofonim jezikom, zahvaljujući rimskom uticaju.
Bilo je.Bilo je bele rase od koje potiču i Srbi.
Mi smo pripadnici rase malo pametnijih majmuna, doduse sta ja ovde citam sve vise me dovede u sumlju za ono "malo pametniji".
Ja ću možda biti i ovo i ono, ali ti ćeš uvek ostati jedno te isto - nesposoban da čuješ kod ušiju i vidiš kod očiju.Sad si i kreationista, sledece je najverovatnije uverenje da je zemlja ravna ploca.
Video pogledati od obeleženog mesta najmanje do 1:00:00.
Нема шта, филмске рецензије обарају најпотркепљенију научну теорију.
Nisam Srbin, ali oslobodi, ne zavedi.Јеврејско порекло Срба
Нема шта, филмске рецензије обарају најпотркепљенију научну теорију.![]()
Jesi Srbin. Ti si pokatoličeni Srbin.Nisam Srbin, ali oslobodi, ne zavedi.
Vi ste moji prvi susjedi i zelim vam dobro.
Tomislav Terzin je šarlatan.