JESU LI VAM KO I MENI ŽUTI POJELI LETOVANJE?

Žuti&Koalicija su:

• Omogućili moje letovanje i lagodan život

• Sprečili me da živim normalno

• Bogati sam naslednik-strani plaćenik-sve vas prezirem-uživam u vašoj muci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
I ne samo žuti već i njihovi koalicioni partneri u aktuelnoj vlasti.

Evo javno i potpuno iskreno, rasterećen srama nemaštine, svedočim da ove godine nemam para za letovanje a nisam ih imao ni prošle. A i nemam ih ni za šta drugo.

Žuta pošast je pojela sve moje rezerve, potisnula me sa na svim nivoima kako bi stvorila mesta za svoje pulene i rođake i nedvosmisleno mi dala da znanja da sam kao politički neutralni golja potpuno obespravljen i da ne mogu da se nadam nikakvim pogdonostima relativno civilizovanog života.

Sa druge strane, svi oni koji su mi omogućili da ne odem na letovanje i da nemam prebijene pare jezde na svojim jahtama, šmrćkaju i pijuckaju na egzotičnim destinacijama, ukratko uživaju sve blagodeti svog minulog rada.

No ja im ne zavidim, možete slobodno da mi ne verujete, ali ja im ne zavidim. Ja ne bih mogao mirno da spavam da znam da sam zahebo jednog čoveka a o celoj zemlji i da ne govorim.

Neko može reći da sam primitivan, čak i budala ali protiv sebe se ne može.

I tako, eto, smrduckam malo na forumu i pitam se koliko ljudi upravo sada deli moju sudbinu dok drugi dele šakom i kapom našu lovu koju ćemo uzgred i decenijama otplaćivati no to je druga priča.

Živimo li upravo u vrhuncu apsurda svih naših težnji da nam bude bolje koje su uzurpirali najgori među nama?

oćete letovanje, oćete zimovanje, oćete masnu novu godinu, oćete da slavite svoju i ženinu slavu
e pa braćo TO JE LUKSUZ
treba se radi, a ne da se jajariše po sistemu sedi da se dogovorimo kako da zaebemo nekog ili nešto
košta ta zaebancija

oćete letovanje, oćete zimovanje, oćete masnu novu godinu, oćete da slavite svoju i ženinu slavu
e pa braćo TO JE LUKSUZ
treba se radi, a ne da se jajariše po sistemu sedi da se dogovorimo kako da zaebemo nekog ili nešto
košta ta zaebancija
Нисам у оних 25 хиљада закачених на државну сису од 5. октобра навамо.
А и паре које сам одшљакао сам морао да пукнем за школарину.
Ове године није било никаквог посла, а да се плати. Чак ни они шљивари неће да запосле маму им. Кажу траже оне са 5 година искуства у брању шљива. :hahaha:

na primer gorivo, nova kola na lizing, klime, telefoni i tako dalje...
Зар је клима уређај за тебе снобизам?
Јесте снобизам бацати лову на мобилни телефон, куповати нова кола на ову кризу, али клима уређај је нешто заиста основно.

vidim ujutro svi idu na posao biciklom

Isli su "biciklom" i kada je plata bila 5 maraka i ispijali kafe ceo dan po kaficima,zato im je frizider prazan,iscurele baterije u daljinskom a zadnje pare za crne dane odavno potrosene na corbu.

Nisam racunao sa tim da odvajas od usta da bi isao na masazu ili u voznju gradom,ako postavis stvari po redu plata od 50 000 nece docekati ni da se troclana porodica opskrbi hranom do kraja meseca,odnosno ni 2 takve plate.

Јесте снобизам бацати лову на мобилни телефон, куповати нова кола на ову кризу, али клима уређај је нешто заиста основно.

"Bacati" lovu na telefon skuplji od 40,50 evra nema veze sa snobiznom vec sa kretenlukom neslucenih razmera.

devojka je imala posao, zarađivala je pare, situacija joj je bila takva da je mogla sebi da priušti masažu;
a onda su se javili moralni pobednici da je napadaju kako to nije u redu, jer drugi nemaju leba da jedu.
pritom, siguran sam da većina njih, te iste pare što ona potroši na masažu, oni potroše na nešto od pobrojanog ili nešto treće što u svakom slučaju ne spada u hleb, mleko i komunalije.

Нисам у оних 25 хиљада закачених на државну сису од 5. октобра навамо.
А и паре које сам одшљакао сам морао да пукнем за школарину.
Ове године није било никаквог посла, а да се плати. Чак ни они шљивари неће да запосле маму им. Кажу траже оне са 5 година искуства у брању шљива. :hahaha:

Mnogo smešno...;)

Meni je plata džeparac, kapito, ne živim od nje. Moja koleginica izdržava 4-članu porodicu od svoje plate i sigurno da joj je to malo i da ne može na masažu.
Не да не може да приушти себи масажу него ни време за ту масажу. Верујем да жена пада с ногу радићи 10 сати дневно и још толико као мајка, домаћица итд.

devojka je imala posao, zarađivala je pare, situacija joj je bila takva da je mogla sebi da priušti masažu;
a onda su se javili moralni pobednici da je napadaju kako to nije u redu, jer drugi nemaju leba da jedu.
pritom, siguran sam da većina njih, te iste pare što ona potroši na masažu, oni potroše na nešto od pobrojanog ili nešto treće što u svakom slučaju ne spada u hleb, mleko i komunalije.

Tako je... Radila, zaradila, niko mi nije poklonio (osim roditelja). Ako drugi nemaju 'leba da jedu, što se ostali voze automobilima, što ne idu busom. Muka mi je od jeftine demagogije. Veruj da svi ovi koji kukumaču, imaju više nego ja.

Back