kojeimedadam
Buduća legenda
- Poruka
- 27.250
Kiptiš od zavisti i ljubomore bedniče.![]()
Toliko kiptim da ću sutra za tebe da plivam do ..Velikog Pijeska...
..a posle toga u ladovinu na ladno pivce Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kiptiš od zavisti i ljubomore bedniče.![]()
..a posle toga u ladovinu na ladno pivce I ne samo žuti već i njihovi koalicioni partneri u aktuelnoj vlasti.
Evo javno i potpuno iskreno, rasterećen srama nemaštine, svedočim da ove godine nemam para za letovanje a nisam ih imao ni prošle. A i nemam ih ni za šta drugo.
Žuta pošast je pojela sve moje rezerve, potisnula me sa na svim nivoima kako bi stvorila mesta za svoje pulene i rođake i nedvosmisleno mi dala da znanja da sam kao politički neutralni golja potpuno obespravljen i da ne mogu da se nadam nikakvim pogdonostima relativno civilizovanog života.
Sa druge strane, svi oni koji su mi omogućili da ne odem na letovanje i da nemam prebijene pare jezde na svojim jahtama, šmrćkaju i pijuckaju na egzotičnim destinacijama, ukratko uživaju sve blagodeti svog minulog rada.
No ja im ne zavidim, možete slobodno da mi ne verujete, ali ja im ne zavidim. Ja ne bih mogao mirno da spavam da znam da sam zahebo jednog čoveka a o celoj zemlji i da ne govorim.
Neko može reći da sam primitivan, čak i budala ali protiv sebe se ne može.
I tako, eto, smrduckam malo na forumu i pitam se koliko ljudi upravo sada deli moju sudbinu dok drugi dele šakom i kapom našu lovu koju ćemo uzgred i decenijama otplaćivati no to je druga priča.
Živimo li upravo u vrhuncu apsurda svih naših težnji da nam bude bolje koje su uzurpirali najgori među nama?
Nemam sta da mislim,znam da su mnogo bitnije i jeftinije stvari od masaze nedostupne coveku i sa platom od 100 000 jer su toliko minimum najosnovnije stvari.
A prosecna plata je 30,40 iljada.
na primer gorivo, nova kola na lizing, klime, telefoni i tako dalje...
Нисам у оних 25 хиљада закачених на државну сису од 5. октобра навамо.oćete letovanje, oćete zimovanje, oćete masnu novu godinu, oćete da slavite svoju i ženinu slavu
e pa braćo TO JE LUKSUZ
treba se radi, a ne da se jajariše po sistemu sedi da se dogovorimo kako da zaebemo nekog ili nešto
košta ta zaebancija

Za to ti treba minimum milion mesecno.
Зар је клима уређај за тебе снобизам?na primer gorivo, nova kola na lizing, klime, telefoni i tako dalje...
Toliko kiptim da ću sutra za tebe da plivam do ..Velikog Pijeska.....a posle toga u ladovinu na ladno pivce
![]()

vidim ujutro svi idu na posao biciklom
Зар је клима уређај за тебе снобизам?
Јесте снобизам бацати лову на мобилни телефон, куповати нова кола на ову кризу, али клима уређај је нешто заиста основно.
Али је клима уређај на температури преко 40 степени нужност!"Bacati" lovu na telefon skuplji od 40,50 evra nema veze sa snobiznom vec sa kretenlukom neslucenih razmera.
Зар је клима уређај за тебе снобизам?
Јесте снобизам бацати лову на мобилни телефон, куповати нова кола на ову кризу, али клима уређај је нешто заиста основно.
"Bacati" lovu na telefon skuplji od 40,50 evra nema veze sa snobiznom vec sa kretenlukom neslucenih razmera.
Meni je plata džeparac, kapito, ne živim od nje. Moja koleginica izdržava 4-članu porodicu od svoje plate i sigurno da joj je to malo i da ne može na masažu.
Нисам у оних 25 хиљада закачених на државну сису од 5. октобра навамо.
А и паре које сам одшљакао сам морао да пукнем за школарину.
Ове године није било никаквог посла, а да се плати. Чак ни они шљивари неће да запосле маму им. Кажу траже оне са 5 година искуства у брању шљива.![]()
Nije,zato što oni koji to u Srbiji rade bacaju pare poreskih obveznika i misle da su ih zaradili svojom pameću."Bacati" lovu na telefon skuplji od 40,50 evra nema veze sa snobiznom vec sa kretenlukom neslucenih razmera.
vidim ujutro svi idu na posao biciklom
Meni je plata džeparac, kapito, ne živim od nje. Moja koleginica izdržava 4-članu porodicu od svoje plate i sigurno da joj je to malo i da ne može na masažu.
Не да не може да приушти себи масажу него ни време за ту масажу. Верујем да жена пада с ногу радићи 10 сати дневно и још толико као мајка, домаћица итд.Meni je plata džeparac, kapito, ne živim od nje. Moja koleginica izdržava 4-članu porodicu od svoje plate i sigurno da joj je to malo i da ne može na masažu.
devojka je imala posao, zarađivala je pare, situacija joj je bila takva da je mogla sebi da priušti masažu;
a onda su se javili moralni pobednici da je napadaju kako to nije u redu, jer drugi nemaju leba da jedu.
pritom, siguran sam da većina njih, te iste pare što ona potroši na masažu, oni potroše na nešto od pobrojanog ili nešto treće što u svakom slučaju ne spada u hleb, mleko i komunalije.
Nije,zato što oni koji to u Srbiji rade bacaju pare poreskih obveznika i misle da su ih zaradili svojom pameću.

Pa da,Velja selja,Mrka,Krka,BoTa,ali njih ne računam.Postoji gomila onih koje ne vidimo a otimaju nam milione evra...ne znamo ništa o njima.To uopste ne uzimam za neki primer,pare poreskih obveznika se bacaju i po kafanama,splavovima pa nista![]()