Jesu li danas muskarci previse feminizirani (pod uticajem zena)?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Citam tu malo i neki strucnjaci tvrde da je danas za muskarca pa skoro sramota biti muskarac, ponasati se kao muskarac (sta god to znacilo). I pre nego sto krenemo, nije tema u kojoj cemo da vicemo "ua zene, ua" i da krivimo zene.

Kako oni tvrde, posle velikih ratova, posebno Drugog svetskog rata, kada je dobar deo muske populacije poginuo na bojnom polju veliki broj decka su vaspitavale majke.
Onda dolazi i masovni prelazak sa seoskog nacina zivota na gradski, gde su u ono vreme ocevi radili u fabrikama, nisu provodili vreme sa sinovima, stoga sinovi nisu imali odgovarajuci muski uzor pri odrastanju.
U skolama slicna stvar, pa i dan-danas, malo je muskih predavaca, decaci nemaju dobar muski uzor, nego su okruzeni prevenstveno zenama.

Dakle, kod kuce, pod uticajem majke, jer otac nije tu, u skolama, pod uticajem uciteljica, bez muskog uzora.
Ti strucnjaci tvrde da majke i uciteljice, ne mogu da vaspitaju decake da budu muskarci, ne na isti nacin kao sto to moze muskarac.
A tu nastaje jos jedan zanimljiv problem, ti decaci u takvom okruzenju nauce da moraju da udovoljavaju zenama, i onda te naucene obrasce prenose i na svoje ljubavne veze. Obicno su to oni muskarci tzv. papuce koji sve cine, samo da je draga zadovoljna i da ne pravi dramu. Opet, takav obrazac ponasanja po misljenju tih strucnjaka vuce korene iz decackog doba, jer decaci nemaju dobar muski uzor u vidu oca i vaspitaca.

Da ponovimo, ovo nije tema, "ua zene, ua!" (mada nekima ce tako verovatno zvucati), vec je tema kako su se muskarci promenili kroz decenije, tj. postali vise feminizirani.
Ima li istine u svemu ovome? Jesmo li mi musakrci postali vise feminizirani, nauceni da gledamo da zadovoljimo zenske potrebe (ono cuveno "sta zene zele") umesto da zadovoljavamo svoje potrebe i da se pitamo sta mi kao pojedinci zelimo?

Da li postoji razlika izmedju decaka, muskaraca koji su rasli u nekoj ruralnoj sredini, imali kontakta sa ocem, dedom, i ostalim muskim uzorima i onih iz urbanijih sredina koji mozda nisu imali toliko kontakta sa muskim uzorima? Naravno, danas nisu stvari toliko crno-bele kao pre 70 godina.

To su najobicniji mitovi. Uvlacenje zenama dolazi kao posledica toga sto su muskarci hteli sto vise da im se dodvore, jer zele seks...

U ta starinska vremena nije toga bilo jer je gazda-domacin kuce bio glavni zbog vlasnistva nad imanjem bez koga se nije moglo ziveti.

On je odlucivao i za koga ce udati cerke, a neretko i sinove, a sve zbog toga sto je imao vlasnistvo nad zemljom bez koje nisi mogao da zivis itd.

Ako se neko od sinova pobuni zbog nacina na koji se stvari rade gazda kuce ga je izbacivao napolje.

A kasnije to nije moglo, jer su ljudi odlazili u gradove, povecao se standard itd.:nono3::D

To starinsko vreme je retardirano do srzi. Danas ko to zeli zapravo zeli da vlada nad drugima :roll:, ali to se naravno nikad nece vratiti.:D

Poslednja izmena:
ne nalaze se katastrofalne po muski, nego globalno
zamisli kako je tak nama zenama bez pravih muskaraca :sad2:

Kada se pojave pravi muskarci - momentalno su osudjeni za machiste, grubijane i ne znam ti ja sta ne...

Novi Svetski Predak preko fimova i propagande na svetskom nivou strahovito gura pederluk i emancipaciju zene..

Postoji JASNA KORELACIJA izmedju ove dve stvari i nataliteta: sto god je razvijena emancipacija zene i pederluk - OPADA NATALITET! :rtfm:

A to i jeste cilj NSP: zlatna milijarda! :okok:

To su najobicniji mitovi. Uvlacenje zenama dolazi kao posledica toga sto su muskarci hteli sto vise da im se dodvore, jer zele seks...

U ta starinska vremena nije toga bilo jer je gazda-domacin kuce bio glavni zbog vlasnistva nad imanje bez koga se nije moglo ziveti.

On je odlucivao i za koga ce udati cerke, a neretko i sinove, a sve zbog toga sto je imao vlasnistvo nad zemljom bez koje nisi mogao da zivis itd.

Ako se neko od sinova pobuni zbog nacina na koji se stvari rade gazda kuce ga je izbacivao napolje.

A kasnije to nije moglo, jer su ljudi odlazili u gradove, povecao se standard itd.:nono3::D

To starinsko vreme je retardirano do srzi. Danas ko to zeli zapravo zeli da vlada nad drugima :roll:, ali to se naravno nikad nece vratiti
.:D

Selo kasnije zashvata propaganda NSP i tamo stize kasnije u vidu MODE....

A zena je samo PROMENULA GAZDU: u gradu joj je gazda SEF, a na selu je bio MUZ.....

Dranas strepi da je sef ne izbaci iz firme, a juce je strepele da je muz ne izbaci iz kuce.

- - - - - - - - - -

pa obro, ova laneta ima neki limit
milijarda, milijarda
ne mora iz svakog seksa da se radja dete

Pa zato im a mali milion stredstava za sprecavanje zaceca: od skopljenja do malih stolicica....

Ne znam zasto se povezeli muskarce pod uticajem zena sa gejevima. :D
Nigde apsolutno nisam pominjao gejeve, niti je asocijacija feminizirani muskarci trebala da bude asocijacija na gej.

vidis da ne moze da se napise ***** :lol:

ne povezujem sa gej populaciom feminizirane muskarce, nego kazem da gej populacija diktira standard u poslednje vreme, jer im je lobi ojacao
kad gej kaze - to je dobar muskarac, prava zena sa tim ne moze da se slozi :lol:

- - - - - - - - - -

Selo kasnije zashvata propaganda NSP i tamo stize kasnije u vidu MODE....

A zena je samo PROMENULA GAZDU: u gradu joj je gazda SEF, a na selu je bio MUZ.....

Dranas strepi da je sef ne izbaci iz firme, a juce je strepele da je muz ne izbaci iz kuce.

- - - - - - - - - -

Pa zato im a mali milion stredstava za sprecavanje zaceca: od skopljenja do malih stolicica....

cekaj, sta male stolicice imaju sa tim :)

Okej onda.:)
Meni je jedna dosta kako okrenes, cak zna da bude i previse.

То је зато што сте заљубљени и заједно сте 24х а онда је неминовно да дође до "уједања". Пре или мало касније. :)
Ето идеја за тему, полигамија. За или против.

Ne zanima me sex toliko, a zadnjih godinu dana sam imao seksa boze sacuvaj.

Секс је ок. Мени је готива кад им дође руменило у образе и кад их рашчупам. :lol: Ал добро, сви смо различити.

Ne znam zasto se povezeli muskarce pod uticajem zena sa gejevima. :D
Nigde apsolutno nisam pominjao gejeve, niti je asocijacija feminizirani muskarci trebala da bude asocijacija na gej.

I pederluk i emancipacija imaju ISTI IZVOR, izviru sa istog mesta: od kreatora NSP......

- - - - - - - - - -

cekaj, sta male stolicice imaju sa tim :)

Ti ne znas da malu stolicu zene nekada koriste protiv zaceca? :D

Cak i list obicne novinske hartije moze da posluzi: samo treba da ga drze cvrsto stisnutog izmedju kolena! :rtfm:

Како су сад педери утицали на пад мушкости? Већина педера које знам су далеко пристојнији представници свог пола (и физички и у артикулацији и ментално) од тобоже фенси стрејтера од 60 кила у димијама и деколтираним мајцама. Иначе тема је добро постављена и сагласан саам са теоријом, одсуство очева и мајке које своје синове третирају као играчке за облачење, шетање и показивање од кад се роде су узрок.

- - - - - - - - - -

А и очеви су грозоморно лењи и неспособни. Нарочито они са ставом како бебу треба стопостотно препустити мајци док дете не прохода и проговори. Е тад је већ касно.

Citam tu malo i neki strucnjaci tvrde da je danas za muskarca pa skoro sramota biti muskarac, ponasati se kao muskarac (sta god to znacilo). I pre nego sto krenemo, nije tema u kojoj cemo da vicemo "ua zene, ua" i da krivimo zene.

Kako oni tvrde, posle velikih ratova, posebno Drugog svetskog rata, kada je dobar deo muske populacije poginuo na bojnom polju veliki broj decka su vaspitavale majke.
Onda dolazi i masovni prelazak sa seoskog nacina zivota na gradski, gde su u ono vreme ocevi radili u fabrikama, nisu provodili vreme sa sinovima, stoga sinovi nisu imali odgovarajuci muski uzor pri odrastanju.
U skolama slicna stvar, pa i dan-danas, malo je muskih predavaca, decaci nemaju dobar muski uzor, nego su okruzeni prevenstveno zenama.

Dakle, kod kuce, pod uticajem majke, jer otac nije tu, u skolama, pod uticajem uciteljica, bez muskog uzora.
Ti strucnjaci tvrde da majke i uciteljice, ne mogu da vaspitaju decake da budu muskarci, ne na isti nacin kao sto to moze muskarac.
A tu nastaje jos jedan zanimljiv problem, ti decaci u takvom okruzenju nauce da moraju da udovoljavaju zenama, i onda te naucene obrasce prenose i na svoje ljubavne veze. Obicno su to oni muskarci tzv. papuce koji sve cine, samo da je draga zadovoljna i da ne pravi dramu. Opet, takav obrazac ponasanja po misljenju tih strucnjaka vuce korene iz decackog doba, jer decaci nemaju dobar muski uzor u vidu oca i vaspitaca.

Da ponovimo, ovo nije tema, "ua zene, ua!" (mada nekima ce tako verovatno zvucati), vec je tema kako su se muskarci promenili kroz decenije, tj. postali vise feminizirani.
Ima li istine u svemu ovome? Jesmo li mi musakrci postali vise feminizirani, nauceni da gledamo da zadovoljimo zenske potrebe (ono cuveno "sta zene zele") umesto da zadovoljavamo svoje potrebe i da se pitamo sta mi kao pojedinci zelimo?

Da li postoji razlika izmedju decaka, muskaraca koji su rasli u nekoj ruralnoj sredini, imali kontakta sa ocem, dedom, i ostalim muskim uzorima i onih iz urbanijih sredina koji mozda nisu imali toliko kontakta sa muskim uzorima? Naravno, danas nisu stvari toliko crno-bele kao pre 70 godina.

A da definišemo šta je to pravi muškarac...po mogućstvu da to urade žene jer pričamo u prazno u protivnom.

Koji je kriterijum poređenja sa precima?

Jel mogu da priuštim mojoj porodici više danas nego moj recimo deda ili pradeda...?...o da neuporedivo...i vremenom koje mogu da provedem sa njima kvalitativno i materijalno
Jesam li bio sa više žena nego oni?...verovatno do kraja studija sam prešao broj njih dvojice kombinovano...sa rezervom da ne znam šta su radili u ratovima :lol:...ali opet živimo u daleko promiskuitetnijimm vremenima tako da je i logično
Jesam li kao pojedinac uživao za sebe i zbog sebe u životnim sitnicama više nego oni? mislim da da i to mnogo više

Generalno zapitajte se jer bi mogli da vodite njihov život "pravog muškarca" ako su vam oni model?

Vremena se menjaju,i da muškarci su se promenili u skladu sa tim...ko je "kriv" za to potpuno je nebitno....tvoje je da se snađeš i izvučeš maximum u svakom pogledu....prilagodiš se "tržištu"...kada isto bude tražilo model "pradeda 1900" biće ih pun svet bez brige...ali nešto sumnjam da će toga skoro biti.

geni su geni, ne može tu nešto mnogo da ***** majka tj. odrastanje s majkom, bez oca
e sad da ima više isfeminiziranih likova nego ranije - ima, pogotovo među ovim mlađim muškarčićima, ali za to su krivi mediji
e sad...muškarci koji bi odrastali na selu i koji bi bili pravi muškarcise nikako ne bi dopali ženama, misim ima i takvih i znamo kako (ne)prolaze sa ženama tj. kod žena

Poslednja izmena:
Menja se vreme a do mladjih dolazi neka cudna slika o tome kako muskarci i zene treba da izgledaju. Konstantno se forsiraju radodajke i feminizirani momci.
Roditelji ne zele da njihovo dete strci u odnosu na vecinu pa ce i pokusati da ga usmere u kom pravcu da ide, mada to moze nekada da bude i stetnije nego sto koristi.

Momci iz velikih gradova, koji su ceo zivot proveli okruzeni betonom se razlikuju od momaka sa sela koji su vecinu svog vremena provodili u prirodi.
Uslovi su na pocetku bili razliciti kao i ocekivanja i potrebe tokom odrastanje.
Ko se greje preko toplane ne razmislja o ogrevu dok neko mora da ode u sumu i da se osigura da mu bude toplo tokom zime.

Back