Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam baš bezveze, vidi se po postovima od jutros, ali se baš trudim da prevaziđem sve to...

spremila sebi nesicu pa krstarim krstaricom...

ne bi li malo ubila vreme...

koje mora proći da bih zaboravila na Njega :wink:

ti?
ive
Izvini ja sam tek sad procitala tvoje stare postove i nisam znala da imas problem. GLAVU GORE. Ja sam u tvojim godinama prolazila kroz iste stvari, ali iz ove perspektive ma niko nije vredan tvojih suza a pogotovo ne muskarci, i kada mislis da ti je sve crno nije, veruj mi. Upoznaces nekog novog kada se budes najmanje nadala. Hajde lepo obuci se izadji prosetaj negde kupi sebi neku sitnicu, prosetaj tvoju kucu i zivot je lep, a ti jos jednom glavu gore. ;);)

a jao ja ne pijem kapucino , ali evo kafica je vec pored mene...sta seradi ove nedelje od vas?
ja sa porodicom trebala na mali izlet danas , ali nas je omela kisa, tako da mi negine peglnje danas

kako kisa kad je u bl sunce...dan je predivan...sunce sija...slusham neki atmosferik dram end bejs...steta sto ne stignete od kuinje malo da slusate muziku:)

kako kisa kad je u bl sunce...dan je predivan...sunce sija...slusham neki atmosferik dram end bejs...steta sto ne stignete od kuinje malo da slusate muziku:)

Pa dodko jutros kisa lila ovde kod nas, sada jeste sunce, ali oko pola devet se bas ispadala, a mislili smo na mostanicu malo, ali po blatu je to neizvodivo....
pa dodko mi smo bas komsije...nista moras jednom na kafu da dojes:D

mi jos nemamo planova
sinoc sam izlazila sa muzem
tako da danas...ima i ja da peglam :)

I mi smo bili sinoc u gradu kuma slavila rodjendan tako da je bilo veselo, dragi mi nije pio posto je vozio , ali ja sam popila koju casicu , bas nam je bilo fino...sada nesto bas razmisljam sta cu za novu godinu posto cu vjerovatno da radim do 8 bice to opet neki kucni party

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back