Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
listala sam ti postove malo...pa i znam ponesto....

meni je pomagalo da gledam filmove...ono, uzivim se u tu pricu...pa zaboravim na svoju

znam da je naivno da ti savjetujem - ovo, ono...kad znas i sama da nema instant rjesenja
a zao mi je zbog tebe

ma, ne... morala sam da se umijem jer od suza me peku oči sad sam bolje...
da su čista posla nisu...

sve super, i odjednom kad smo se videli, nervoza i bup raskid...

da postoje vradžbine ja bih bila tipičan primer kako izgleda to na delu...

jer logičnog objašnjenja nema...

nemo plackis:) tu se nesto izdesavalo za ta dva meseca izgleda...nekada je zaebano pokidati koncice...pa verovatno nije uspeo da raskrsti sam sa sobom a i izgleda da je bio neiskren...blisi suze ble

ja se nešto mislim, možda je u međuvremenu našao drugu, pa malo bio nostalgičan pa se viđao samnom, ali vremenom se zaljubio u nju i eto...

ali, da je tako volela bih da mi je rekao,
ovo neznanje mi je najgore...
zbunjena i samo ostavljena bez objašnjenja. . .

hvala ženske, nego kako ste vi od jutros?

pa to je fora...a vidis bar koliko je "hrabar"...
a ovo cuti ja sam neispavana...uzas...ovi strajkovi...izbegavanje guzve...jos juce cekanje u redu za papire po ovoj hladnoci...tako ti je to za nas obicne smrtnike...ovaj...strance

moj fini muz spavka od juce...kao nesto uradio... i jos trazi "nagradu" za to, a ja samo sto ne pocnem da ujedam...suzdrzavam se...ali cu tako da lalam posle a on ce da cuva dete i da mu sprema klopu...danas otpadaju svi njegovi planovi i to ce biti gadno zato sto cu ja biti kriva...uf...bati lenjose

ja se nešto mislim, možda je u međuvremenu našao drugu, pa malo bio nostalgičan pa se viđao samnom, ali vremenom se zaljubio u nju i eto...

ali, da je tako volela bih da mi je rekao,
ovo neznanje mi je najgore...
zbunjena i samo ostavljena bez objašnjenja. . .

hvala ženske, nego kako ste vi od jutros?

moras da ignorises to neznanje....zenama je kazu najgore lad ih muskarci ostave sa znakovima pitanja svuda oko glave....

tebi je jedino vazno da on nece da bude s tobom
to moras da prihvatis
i ljubi te mammy
nemoj da ga zivkas i zapitkujes....ajde, obecaj mi

moj fini muz spavka od juce...kao nesto uradio... i jos trazi "nagradu" za to, a ja samo sto ne pocnem da ujedam...suzdrzavam se...ali cu tako da lalam posle a on ce da cuva dete i da mu sprema klopu...danas otpadaju svi njegovi planovi i to ce biti gadno zato sto cu ja biti kriva...uf...bati lenjose

zločesta si :lol: :lol: :lol:
ali ako... odmori, ko ne misli na sebe i drugi ga zanemare. . .

kako mi je poznata prica...
samo
ja sam primjetila da sam nekad prava kucka...
on uradi dosta po kuci....i ja vidim ono sto NIJE uradio.....ako mu se posreci - precutim..

moras da ignorises to neznanje....zenama je kazu najgore lad ih muskarci ostave sa znakovima pitanja svuda oko glave....

tebi je jedino vazno da on nece da bude s tobom
to moras da prihvatis
i ljubi te mammy
nemoj da ga zivkas i zapitkujes....ajde, obecaj mi

da ga zovem, nikad više...
kad me je ostavio prošli put ja sam zvala jer ja sam bila kriva, i
želela sam da to ispravim...
i navodno sam ispravila i povratila želju za vezom lepom i ušuškanom...
a za ta dva meseca stvarno smo se i viđali baaaš često...

sad da ga zovem nema šanse...

jer sam čista ko suza, i dala sebe i ljubav i trudila se da nadoknadim sve što smo izgubili zbog mojih grešaka...

tako da...
nema više kredita za poziv na njegov broj...

uf, nešto sam primetila kad se slože priče od sve nas tri pa i od mnogih drugih...

prosto da čovek ne zna je li gore kad je sam ili kad je sa nekim...

treba voleti samo po pola godine jer od prilike toliko traje ta ljubav i zaljubljenost i njihovo osvajanje i pažnja...

ovaj moj nema nikakvu kucnu naviku, nikakvu odgovornost i kucno vaspitanje...sve vam je jasno cim se zalim na njegove...nego kao je poceo da se trudi i da raducka nesto...a da ne spominjem da od pocetka sve sama radim i da mi je dosta vise da ja stalno kao nesto gundjam bez razloga...zato sada nista ne govorim, ali radim onako kako bi trebalo kad dodjem u situaciju da neko ne misli na mene i na dnevne obaveze, a svi znamo sta ce zene da ceka od poslova

uf, nešto sam primetila kad se slože priče od sve nas tri pa i od mnogih drugih...

prosto da čovek ne zna je li gore kad je sam ili kad je sa nekim...

treba voleti samo po pola godine jer od prilike toliko traje ta ljubav i zaljubljenost i njihovo osvajanje i pažnja...

ionako se sve promeni kada pocnes da zivis sa nekim...sve je tako naivno u zabavljanju

mi smo pre prvog raskida živeli zajedno. . .
što se tiče poslova u kući i organizacije i para bili smo pravi tim...

i nakon tri godine suživota, on je ostavljao hleb pre nego ode na posao...
čarape na sve strane i ti prizori- nikada...

umeo je da mi priđe dok perem sudove, poljubi me i kaž, briši, ja ću...

al eto i to se završilo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back