C
chika_doktor
Gost
Ima i za tebe pivo,nemoj da se duuuris.![]()
neka fala, popio sam pivo pre dva dana i to mi je dosta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i za tebe pivo,nemoj da se duuuris.![]()

....ja sam mislila da kad cika doci kazes alkohol i droga on odmah omeksa ... kad ono 
Volim nekad popit pivce,ali mi se odmah spava
Prija mi ljeti![]()

kakvi ste vi bbolidi...ako vam se pije pivo idite u kafanu pa pijte...i kakvi su to mozgovi kojima je dovoljno da neko napise pivo pa da se napiju![]()

dobar dan zene
hocete pijane visnje iz visnjevace, sve se popilo a ja ne znam sta cu sa njima...neki predlog?

dobra ideja, mogla bih da ih prelijem sa rastopljenom cokoladom, jedino sto imaju kosticeSuper bi isle uz cokoladu![]()
... nema veze naglasicu da ne placam zubara
jede se na sopstvenu odgovornostdobra ideja, mogla bih da ih prelijem sa rastopljenom cokoladom, jedino sto imaju kostice... nema veze naglasicu da ne placam zubara
jede se na sopstvenu odgovornost
Ma niko neće biti poslužen...sve će sama da smaže,pazi šta ti kažem...
ima puuuno visnjica...Ultra, je l' odsustvo bilo opravdano?
Imas novi avatarLici na tebe
![]()

Izgleda da cekamo neke nove urmasice da malo razdrmaju atmosferu. Trenutni sastav nije bas neka mesavina koja izaziva eksplozije raspolozenjanego, kakvo je bre ovo mrtvilo na forumu? de ste se posakrivale?
a i ovu temu svi bukvalno shvatili
Svaka za sebe je super, ali nismo bas iskombinovane...
lepe boje...
ali je i dalje smekerNego, sta kazete za moj novi vizuelni identitet?
Morbidno, jestelepe boje...
* Me: "DSL is a lot faster. It--"
* Friend's Father: "Yeah, but if you have DSL, there are a lot of threats."
* Me: "Yes, that's true to a degree, but there are firewalls that--"
* Friend's Father: "No, but they can hack into your computer even when it's off and steal your electricity."
* Me: "Umm...I'm pretty sure that won't happen."
* Friend's Father: "It's all over the news. You mean to tell me they're wrong?"
* Me: "...I guess so."
Jeste, pile drago, cvecka joj izlazi iz usta, posto izgleda da je pucala sebi u glavu.Ima pistolj u ruci. Mora da napravim bolji avatar. Ovaj je sitan..grr..sta znam... ne vidim bas najbolje sta je... jel to neka cvecka preko njenog lica? u koloru fino i toliko od mene to je sve sto vidim od vizuelnog tebe
# "No one is sure why it happens, but I heard it has something to do with how you smell. That's why perfume and deodorant are so popular." -- Mae, age 9
# "Love is the most important thing in the world, but baseball is pretty good too." -- Greg, age 8
# "Once I'm done with kindergarten, I'm going to find me a wife." -- Tom, age 5
# "On the first date, they just tell each other lies, and that usually gets them interested enough to go for a second date." -- Mike, 10
# "I'm in favor of love as long as it doesn't happen when Dinosaurs is on television." -- Jill, age 6
# "One of the people has freckles, and so he finds somebody else who has freckles too." -- Andrew, age 6
# "My mother says to look for a man who is kind. That's what I'll do. I'll find somebody who's kinda tall and handsome." -- Carolyn, age 8
# "It gives me a headache to think about that stuff. I'm just a kid. I don't need that kind of trouble." -- Kenny, age 7