mario80
Stara legenda
- Poruka
- 84.030
U ova sumorna podeljena vremena gde država i policija tuče, hapsi i satanizuje studente zbog borbe za pravnom državom?
Autorska tema
Autorska tema
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dovezao vojsku kad su videli nepal...uplasio se za svoj zivot iako jedva i da zivi u srbijiU ova sumorna podeljena vremena gde država i policija tuče, hapsi i satanizuje studente zbog borbe za pravnom državom?
Autorska tema
Pogledajte prilog 1784369
predizborna kampanja kupovina glasaca za izbore, ona silna raja sto su bili kuvari u JNA i sa time se hvale ko da su staljingrad osvojili su ciljana publikaa zasto uopste imamo paradu?
mislim koje je zvanicno obavestenje..povodom cega?
koliko se secam bila je pre 4..5 godina na uscu ili kod hotela jugoslavija..tako nesto...
a zasto uopste imamo paradu?
koliko se secam bila je pre 4..5 godina na uscu ili kod hotela jugoslavija..tako nesto...
Bojte se nepalci. Biće jahanja.Posebno što ovi ćaci vojnici mogu da opale iz topa i pobiju stotine nedužnih.
Kako nazivaš vojni savez koji su sklopile Slovenija i Hrvatska?To nije podsticanje tenzija u regionu?Podsticanje nasilja i tenzija u zemlji i regionu, loženje paljevina i nacionalista, širenje narativa "kako nas svi mrze al smo mnogo jaki pa nam ne mogu ništa" i tako...
I dobro dođe kad se razvali asfalt da se na obnovi opet neko masno ugradi.
Ili je to urađeno sa namerom da niko ne kaže kako je izveo vojsku na narod,u slučaju da se neko od ovih što se biju sa policijom ohrabri i možda reši da napravi nešto?Vojska Srbije nema kapacitet da sprovede vojnu svečanost ove veličine.
Parada je novinarsko/narodni izraz, vojni zvanicni je "vojna svečanost".
Zbog toga sto izvodi paradu u ovolikom obimu, zato i nije u stanju da obezbedi čuvarsku službu a da ne naruši redovnu gotovost.
Zato imamo situaciju da mora da unajmi privatno obezbeđenje da vrši tu službu.
Pravo pitanje je da li je to po pravilu službe?
Po onome što ja znam, nije, osim ako se nije nesto menjalo.
Ono sto je sigurno je da je ovo čista upotreba vojske u političke svrhe jednog umobolnog čoveka i nema apsolutno nikakve veze niti sa doktrinom, ni strategijom, niti sa namenom vojske.
Da ne govorimo koliko je taktički pogrešno locirati najbolju tehniku na jednom mestu, i koliko to narušava redovnu borbenu gotovost.
Jednom rečju: debilizam.
Proboj solunskog fronta i dan srpskog jedinstva kojeg zajedno obilježavaju Srbija i Republika Srpska.a zasto uopste imamo paradu?
Kako nazivaš vojni savez koji su sklopile Slovenija i Hrvatska?
To nije podsticanje tenzija u regionu?
Koliko je meni poznato i Slovenija i Hrvatska su u NATO savezu.Čemu vojni savez između te dve države?Razumnom odlukom pošto pored sebe imaju rusofilsku državu sa liderom koji je upravo došao sa skupa diktatora sa kojekakvim dobijenim zadacima.
Naravno da nije. Tenzije u Evropi su samo oko Srbije. I Rusije.
Dakle do nas je.
Ili je to urađeno sa namerom da niko ne kaže kako je izveo vojsku na narod,u slučaju da se neko od ovih što se biju sa policijom ohrabri i možda reši da napravi nešto?
Bojte se nepalci. Biće jahanja.