Jeste li posrnule nekada?

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a tek shemales!!!!!!!!!!!!!!!!! ima sve i sesi i pedu i tuki! i kratku suknjicu ispod koje viri purpurni vicgla.i slepo ja treba mirno da spavam?! kako sestro kako?teske su to muke.sta da radim? da li da se diskonektujem,ili da iskoristim marker sa stola?
e idem da popijem dnevno sledovanje kafe u mojoj javnoj kuci,pa cu da se vratim.

Ja na cat ne smem ni da udjem.....kakvih divljakusa ovde ima tamo je sigurno 10 puta gore.....a o nepristojnim ponudama na PP ne smem ni da govorim......kompromitovao bi mnoge ugledne forumasice i forumase....kad se prikacim treba mi jedno sat-dva da ispraznim sanduce.....strasno!

al ste neki niko ne pishe :lol:
nemoguce da se sva kreativnost svodi na to "shta imash na sebi " :shocked:
mene u stvari uzbudjuje spremnost tog nekog da mashta sa mnom i da se totalno uzhivi u prichu, vreme prostor, gde pricha bude toliko uverljiva da jednostavno pochnesh da osecash miris te osobe, dashak nekog vetra koji struji tuda, udare talasa na sopstvenim stopalima
slatke su mi i te nevine priche sa osobama koje zhive negde daleko, gde od nekog sluchajnog virtuelnog dodira i pogleda tebi prostruji jeza telom
uh kad se setim samo....

inache moj prvi sexy cyber chat je bio sa jednim dechakom koji je toliko lepo i 'romantichno' pisao da sam se ja posle njegovih prvih par redova na monitoru rumenela kao devojcica od 5 godina kad joj dechak donese cvet :lol:

znachi mozhe to biti mnogo bolje od " al sam se napal'la bash sam se napal'la ...zhelim da pooshim tvoja velka... ishakaj me izdzgaj me...upri u me..." :lol: :lol: :lol: al zato valja znati izabrati pravog sagovornika ;)

raindog:
inache moj prvi sexy cyber chat je bio sa jednim dechakom koji je toliko lepo i 'romantichno' pisao da sam se ja posle njegovih prvih par redova na monitoru rumenela kao devojcica od 5 godina kad joj dechak donese cvet :lol:

znachi mozhe to biti mnogo bolje od " al sam se napal'la bash sam se napal'la ...zhelim da pooshim tvoja velka... ishakaj me izdzgaj me...upri u me..." :lol: :lol: :lol: al zato valja znati izabrati pravog sagovornika ;)

Svaka mu cast!

Off topic - mnogo mi se svidelo ono tvoje "svaštojeb", mada ja to zovem "ćale" - znas ono iz vica: "... i ti ćale svašta ye8esh...". Sinonimi, ye8ote, eto edukativne uloge NET-a...

Back