- Poruka
- 95.439
To su veliki džipovi. Kad staneš pored, jasno ti je kakva je moć (LX570 je 5700 kubika)Bilo koji, toliko su ružni da bole oči
Pogledajte prilog 1765818Pogledajte prilog 1765819Pogledajte prilog 1765820
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su veliki džipovi. Kad staneš pored, jasno ti je kakva je moć (LX570 je 5700 kubika)Bilo koji, toliko su ružni da bole oči
Pogledajte prilog 1765818Pogledajte prilog 1765819Pogledajte prilog 1765820
Taj uopšte nije za naše puteve, a kamoli ulice. Naražvno da odskačeBaš me briga kada je ružan kao grob. Kako drugi prave velike čak i oni američki kamioni su oličenje lepote za leksus.
Koji to odskace? Izgledom?Taj uopšte nije za naše puteve, a kamoli ulice. Naražvno da odskače
Ne, nego one koju prelaziš 15 minutaNego je za kakve ulice? Za one gde kupci nemaju oči?
veličinom, pod jedanKoji to odskace? Izgledom?
Pa ti veliki su u klasi veličine Mercedes GLS, ili BMW XM ili Defender…ništa veći..veličinom, pod jedan
Da. Jel ima toga po Srbiji?Pa ti veliki su u klasi veličine Mercedes GLS, ili BMW XM ili Defender…ništa veći..
Pa kako nema…bar u Bgd ima.Da. Jel ima toga po Srbiji?
Ružnoćom kao što sam napisao.veličinom, pod jedan
Ima koliko hoćeš.Da. Jel ima toga po Srbiji?
Ma lupas brate, uživo izgledaju odlično…naravno ne svi modeli, ali nisu ni svi skupi automobili.Ružnoćom kao što sam napisao.
Znali su oni da omanu i sa Lexus modelima, GX 470 je jedan od njih. Trulio je gore od Alfa Romea iz 80tih, znala je da im potruli cak i sasija posle 15 godina. Druga mana im je bio rebrasti kais na V8 motoru, a da bi ga zamenio treba nekih 10 sati rada, vadi mu se servo pumpa, kompresor klime i kuciste termostata i jos gomila delova.
Pazi kad smo mi imali taj GX 470, davne 2007 godine…tvrdjava na drumu, idealan za malu decu. inače taj model je koliko se sećam delio i sasiju i dizajn sa Land Cruiser koji je prodavan na drugim trzistima…Timing belt je bio već i tada priča, i redovnom promenom auto kažu da može da predje koliko hoćeš…Najbolje od svega, cerka ga je vozila kasnije dok je bila na fakultetu, i kad je završila školu dobila je za njega ( neke 2021) čitavih $29k !!! u zameni za novog Rav4.Znali su oni da omanu i sa Lexus modelima, GX 470 je jedan od njih. Trulio je gore od Alfa Romea iz 80tih, znala je da im potruli cak i sasija posle 15 godina. Druga mana im je bio rebrasti kais na V8 motoru, a da bi ga zamenio treba nekih 10 sati rada, vadi mu se servo pumpa, kompresor klime i kuciste termostata i jos gomila delova.
Al imaš osugarenje, zar ne?Nije to nikakav izuzetak, žena vozi MB, kojem je pukla zadnja guma, raspala se, ostetila rezervoar i još sto šta ispod…$9k popravka u servisu![]()
Sve je manje više bilo isto osim nekih luksuznih stvari (pneumatika, bolji strereo, bolja izolacija od buke i tako to)inače taj model je koliko se sećam delio i sasiju i dizajn sa Land Cruiser koji je prodavan na drugim trzistima
To se zove comprehensive insurance, ali uglavnom ne pokriva sve, nego do neke sume pokrivas sam, a preko toga osiguranje. Logično, manji procenat koji sam placas..veća premija osiguranja..Al imaš osugarenje, zar ne?
Sećam se da kad smo dolazili u Evropu, bio je Land Cruiser koji je jako ličio na taj Lexus, ali nisam imao prilike da ga zagledam…Sve je manje više bilo isto osim nekih luksuznih stvari (pneumatika, bolji strereo, bolja izolacija od buke i tako to)
Da, skoro isti na okoSećam se da kad smo dolazili u Evropu, bio je Land Cruiser koji je jako ličio na taj Lexus, ali nisam imao prilike da ga zagledam…
Uglavnom jedna strvina, osecaj ko da tenk voziš, i da bi se drugi auto odbio od tebe ko u luna parku![]()
Dakle u praksi ne pokriva ništa sem totalkeTo se zove comprehensive insurance, ali uglavnom ne pokriva sve, nego do neke sume pokrivas sam, a preko toga osiguranje. Logično, manji procenat koji sam placas..veća premija osiguranja..
Neki se isplati više sam da popraviš, nego da ti plati osiguranje i poraste ti premija.