Aruena*
Buduća legenda
- Poruka
- 34.821
Ja sam preležala koronu. Nadam se da me antitela nisu napustilaOdakle vama ta antitela...ajd ako imate viska posaljite autobusom pa da pravimo biznis.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam preležala koronu. Nadam se da me antitela nisu napustilaOdakle vama ta antitela...ajd ako imate viska posaljite autobusom pa da pravimo biznis.![]()

Može u zamenu za osećaj mirisaOdakle vama ta antitela...ajd ako imate viska posaljite autobusom pa da pravimo biznis.![]()

Da me oces poslusati, prikoci malo da ti neko ne bi krstenicu nabijao na nos.Ne idem u rikverc nego u napred![]()

Daleko sam ja od tebeDa me oces poslusati, prikoci malo da ti neko ne bi krstenicu nabijao na nos.![]()

Ja je nisam preležala; muški sam je na nogama podnelaJa sam preležala koronu. Nadam se da me antitela nisu napustila![]()

Ja imam apetit...a ti ne osecas ni ovaj jorgovan.Može u zamenu za osećaj mirisa![]()
Osećam kad primaknem nosu i to jedva...da li će se vratiti i kad da mi je znati...Ja imam apetit...a ti ne osecas ni ovaj jorgovan.
Bogami ja sam kreteala kući. Kad sam ih zvala rekli mi da ostanem kući. Ukus i miris ništa, nisam mogla da verujem. Gurnem sirće pod nos i ništa.Ja je nisam preležala; muški sam je na nogama podnela
Govorila sam da sam poslednji Mohikanac na poslu a ja imala pre svih![]()
Ja sam bila par dana kod kuće jer me bolela glava. Kad sam otišla na posao sve sam ih zarazilaBogami ja sam kreteala kući. Kad sam ih zvala rekli mi da ostanem kući. Ukus i miris ništa, nisam mogla da verujem. Gurnem sirće pod nos i ništa.
Posle dva meseca bila pratnja detetu u bolnici i tražili test. Tada sam saznala da imam antitela.

Ja sam izgubila isto tako. Prvo samo temp pa onda ukus i miris. Odvratan osećaj.Cekaj malo sad ozbiljno...danas me kolega zove i pita je li imam osecaj mirisa.Ja kazem da.On mi kaze da je izgubio 7 dan kad je imao koronu,a skoro pa na nogama je prosao.I to bilo u decembru i da ima oko 70% sad osecaj za miris.
Da ovaj kolega nije imao temp.samo mu glava pucala i to predvece.Po danu sve ok.I da malasalost misica.Ja sam bila par dana kod kuće jer me bolela glava. Kad sam otišla na posao sve sam ih zarazila![]()
![]()
I ja sam izgubila čulo mirisa sedmi dan od početka glavobolje. Još ga nemam kao nekad; ne osećam miris prostorije kad uđem u nju.Cekaj malo sad ozbiljno...danas me kolega zove i pita je li imam osecaj mirisa.Ja kazem da.On mi kaze da je izgubio 7 dan kad je imao koronu,a skoro pa na nogama je prosao.I to bilo u decembru i da ima oko 70% sad osecaj za miris.

Da,svako nekako prodje.Jedan mi je pricao,Boze pomozi raspadao se od 9-12 dana ,mislio gotov,45 godina ...i 13 dan kao da nista nije biloJa i bez temperature i slabosti. Ništa sem te glavobolje i gubitka čula mirisa.
Inače dve nedelje sam bila slomljena. Tri puta sam dnevno spavala.Ja racunam ovako,ako sam uvatio koronu to je bilo u cetvrtak.

Ja kad ne radim uvek tako,i sest put jedem...ma ko bebac sam.Inače dve nedelje sam bila slomljena. Tri puta sam dnevno spavala.
Zezam se Aruena...mogu misliti.Ti jedeš a ja sam spavalaJa kad ne radim uvek tako,i sest put jedem...ma ko bebac sam.![]()

Ovde to ne postoji,sve telefonom...i ako dodje do toga ,onda ne daj Boze voze te na kiseonik,respirator.Meni dr opšte prakse rekla telefonom da samo sa glavoboljom ne idem u Covid ambulantu da se ne zarazim![]()
Ja kad sam zvala ni pod tačkom razno da dolazim. Jes da im im je tada trebala takva statistikaOvde to ne postoji,sve telefonom...i ako dodje do toga ,onda ne daj Boze voze te na kiseonik,respirator.

Najvažnije je da se odleži. Ja jesam par dana ali nisam dve nedelje kao što savetuju jer nisam znala da je Covid.Ovde to ne postoji,sve telefonom...i ako dodje do toga ,onda ne daj Boze voze te na kiseonik,respirator.