Jesen, zima, proleće i leto

Ja je nisam preležala; muški sam je na nogama podnela :rotf:
Govorila sam da sam poslednji Mohikanac na poslu a ja imala pre svih :huh:
Bogami ja sam kreteala kući. Kad sam ih zvala rekli mi da ostanem kući. Ukus i miris ništa, nisam mogla da verujem. Gurnem sirće pod nos i ništa.
Posle dva meseca bila pratnja detetu u bolnici i tražili test. Tada sam saznala da imam antitela.

Bogami ja sam kreteala kući. Kad sam ih zvala rekli mi da ostanem kući. Ukus i miris ništa, nisam mogla da verujem. Gurnem sirće pod nos i ništa.
Posle dva meseca bila pratnja detetu u bolnici i tražili test. Tada sam saznala da imam antitela.
Ja sam bila par dana kod kuće jer me bolela glava. Kad sam otišla na posao sve sam ih zarazila :zcepanje: :huh:

Cekaj malo sad ozbiljno...danas me kolega zove i pita je li imam osecaj mirisa.Ja kazem da.On mi kaze da je izgubio 7 dan kad je imao koronu,a skoro pa na nogama je prosao.I to bilo u decembru i da ima oko 70% sad osecaj za miris.
Ja sam izgubila isto tako. Prvo samo temp pa onda ukus i miris. Odvratan osećaj.
Jedem hranu kao da trpam pesak u sebe.

Cekaj malo sad ozbiljno...danas me kolega zove i pita je li imam osecaj mirisa.Ja kazem da.On mi kaze da je izgubio 7 dan kad je imao koronu,a skoro pa na nogama je prosao.I to bilo u decembru i da ima oko 70% sad osecaj za miris.
I ja sam izgubila čulo mirisa sedmi dan od početka glavobolje. Još ga nemam kao nekad; ne osećam miris prostorije kad uđem u nju.
To je sve individualno. Kažu da traje i po šest meseci. Ja sam taj baksuz :lol:

Back