- Poruka
- 90.973
ja i ne zovem samo posaljem mail sa popisom tableta koje recepte da mi pisu, poznati sam hipohondar 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma da sve je statistika,brojevi.Ja kad sam zvala ni pod tačkom razno da dolazim. Jes da im im je tada trebala takva statistika![]()

Sad disi duboko, ovde si okruzena jorgovanom.ja i ne zovem samo posaljem mail sa popisom tableta koje recepte da mi pisu, poznati sam hipohondar![]()

Ja svaki dan ljustin pomorandze da proverim miris .Ulazim u parfimerije i prskam dva razlicita mirisa da vidim da li razlikujem mirise .Osećam kad primaknem nosu i to jedva...da li će se vratiti i kad da mi je znati...
Samo metni sirće pod nos ili čen belog luka. Najbolja provera.Ja svaki dan ljustin pomorandze da proverim miris .Ulazim u parfimerije i prskam dva razlicita mirisa da vidim da li razlikujem mirise .
Ovde su to zatvorili.dobro je, mislim napokon su otvorili kafice da se bar kava moze vani popiti... od 11 do 3 mjeseca je to bilo zatvoreno
Ma znam.Samo metni sirće pod nos ili čen belog luka. Najbolja provera.
IJa svaki dan ljustin pomorandze da proverim miris .Ulazim u parfimerije i prskam dva razlicita mirisa da vidim da li razlikujem mirise .
Jedan novi Versace,odmah mi bolje posle njega.Ikoji miris pomaze?
Nije tebi ništaJedan novi Versace,odmah mi bolje posle njega.

Zilava sam jaNije tebi ništa![]()
To je superZilava sam ja

sutra idem uzeti Lusin receptNije tebi ništa![]()

I vezbe uvece pred spavanje da proverim kapacitet plucaTo je super![]()
Tebe skembala viroza a misliš da je koronasutra idem uzeti Lusin recept![]()

Aruena ovo upamti! I vezbajI vezbe uvece pred spavanje da proverim kapacitet pluca
Testiram se ja sama.

Nemoj da ulazis u parfimerije,ako imaju ispred u onim reklamnim bocama prsni malosutra idem uzeti Lusin recept![]()
Znacu sutra ili najkasnije prekosutra sta kaze test ako sam dobro uradio...preznojio sam se sa tim stapicem.Tebe skembala viroza a misliš da je korona![]()

Javi, nemoj da brinemoZnacu sutra ili najkasnije prekosutra sta kaze test ako sam dobro uradio...preznojio sam se sa tim stapicem.![]()

Dobro da si mi rekla,danas sam se najeo belog luka...ono preventive radi,a sutra nemam obaveza.Nemoj da ulazis u parfimerije,ako imaju ispred u onim reklamnim bocama prsni malo
Bices prva na listi.Javi, nemoj da brinemo![]()