jer sav je lebac tvoj....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije feliks
razmaženost u ovom kontekstu najčešće podrazumeva sebičluk jedan veoma neugodni,
naročito ako sa nekim živiš ili provodiš dosta vremena.
to je sve užasno neprivlačno.
+
dogi, majku mu staru, šta je tebi ovih dana?
postao si kralj netačnih generalizacija.

Ah, onda dobro..
Nisam tako razmišljala.. jer imam drugaricu za koju sam mislila da je razmažena jer je stalno tako pogađaju neke sitnice i navikla je da joj se pomalo ugađa, ali je izuzetno pažljiva prema drugima i ona se trudi njima da ugodi i da svi budu srećni... i nije ni sebična ni samoživa previše..
Na to sam mislila.. a bahatost, nekultura i nevaspitanje su već nešto drugo...
Mda.. tako nešto sam htela reći.. mada verovatno sam omašila skroz i temu i sve..
Nevr majnd.. neka bude spam ondak :D

nije feliks
razmaženost u ovom kontekstu najčešće podrazumeva sebičluk jedan veoma neugodni,
naročito ako sa nekim živiš ili provodiš dosta vremena.
to je sve užasno neprivlačno.
+
dogi, majku mu staru, šta je tebi ovih dana?
postao si kralj netačnih generalizacija.

e da pomislila sam na to...lik koji ceka da mu sve prineses

al ne bih mogla da zamislim kretena koji ne bi sklanjao za sobom i pomogao u kuci sta treba...niti da mu izigravam mamu

hm...pa ja ovo vezujem za samozivost - navikao si da se neko stalno vrti oko tebe, i onda to ocekujes uvek, i od svih.
i tu ne treba komentar..
a da li, i zasto, zene padaju na takve...relativno skoro sam cula kako jedan momak sto ga znam iz detinjstva, prica da mu je najveca zelja da se ozeni zenom koja ce da se posveti tome da mu ugadja - ali ne u lepom smislu, vec ono - da on ne mora nista da radi (od donosenja dorucka u krevet, pa dalje redom). i on je takav - uvek je bio. a izuzetno je privlacan, i cesto se desavalo da se neka devojcica zakaci za njega..pa sad, sta da se kaze - izgleda da lepota vise "gura", i od para - u ovom materijalnom svetu..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back