- Poruka
- 5.862
ja sam bila tu kao 200 din za devojke,a ja imala tolku zelju da udjem i dala sam da udjem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz kaveza?Pa nemoj onda ići više u zoo vrt,rizično je.

E rokerko...Zemlju nam s**ebaše paceri kao ti koji u duhu tvog avatara pokazuju satanističke znakove.Svi ti džiberi veruju u Boga(nisu ni oni neki vernici ali sigurno su veći od tebe)i kao što vidiš puni su para.Velika je greška vas Indijanaca što ste ljubomorni na njih i svom silom se trudite da nametnete propali punk style bez 100EU u džepu.Umesto da gledate kako da sa svojim s**njima steknete kintu kao oni vi ih pljujete za šta im realno puca k**ac.Oni su stekli šta su hteli a vi niste niti ćete ako tako nastavite.I još nešto,pazi da ti Bog ne usliši želju oko dece pa da ih uopšte i nemaš.
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:Ja licno volim da slusam grand i kafanske pesme i stare narodnjake i rep i pank i 90te,i domaci rok,samo da je domace...ali imam mozga i ne dopustam da muzika utice na mene.
Niste ozbiljni nego to je onako sad interesantno pa pratite"modu"...
Idemo dalje:
I nisam rekao"da je Bog ubica pa da će rokerki oduzeti dete".Čitaj Makija šta pišem,nemoj da si pacer.Rekao sam da se ne treba d**ati rečima jer se one vrlo često obistine onima koji su stoke u duši.Ne tvrdim da rokerka jeste ali ako stvarno misli ono šta piše u stilu"teraću decu da slušaju šta im samo ja dozvolim"onda nemam reči za takvu đubrad koja nisu zaslužila ni nacrtanu ovcu.Jednostavno Bog im neće oduzeti dete,neće im ga ni dati!Takve rospije što po bilo kojoj ceni hoće da komanduju logično niko neće želeti da k*ra.ja sam ateista ne zato sto slusam metal vec sto sam tako odlucio sam.
O muzici stvarno nemam reči ne zbog očajnog kvaliteta nego zato što je plagijat!Ostajem veran grčkoj muzici...
A to da je rugoba ili te fazone vi hateri svega živog pričajte nekom drugom.K*nja mi se od vas kad čujem da su npr.Ceca i Jelena Broćić ružne.Dajte,keep it real!Pre bi ja ugradio silikone nego što bi se ložio na ovakve likove:![]()
![]()