Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja samo znam kada nesto ne volim ja to ne kometarisem..
A UBEDJENA SAM DA 80POSTO OVIH OVDE ZAPRAVO SLUSA JK,I NE SAMO NJU VEC I OSTALE GRANDOVKE,CIM SU UPUCENI TOLIKO U SVE...SAMO SE VALJDA STIDE...ILI MISLE DA CE ISPASTI FACE AKO SE PRIKLONE OVIH 20POSTO KAO VAO ON JE SKOCIO U BUNAR NASTALA JE FRKA,SAD CEMO SVI DA SE DOKAZUJEMO DA MOZEMO DA SE SVADJAMO...

Karleusa je postigla sta je htela dokaz su pvih prethodnih 18strana...Hteli to ili ne uspesnija je od vas

UOSTALOM ZIVIM U SRBIJI I IMA DA SLUSAM SRPSKU MUZIKU...I BOLJE JE BITI URNISAN SILOKONIMA I LOSIM PESMAMA NEGO DROGOM I DOBRIM PESMAMA

a sto umesto JK i napravi mi sina ne kometarisemo Jucie Pen i If you what to e my friend

e neka si im rekla svi oni slušaju samo se prave malo toše:super::super:a za JK mora se priznati da uvjek iznenadi ja neznam šta se toliko zgražavaju samo naprijed i ja slušam Jelenu:ok:

Jao boskee pecene kokoske. . .
Pogledajte ljudi ja necu da postanem muzicar pa da bih bila ljubomorna sto narodnjaci vise zaradjuju, a i imam dve drugarice koje slusaju turbo folk i bas su super, ali to su jedino one, sve druge koje znam koje slusaju turbo folk su izopacene ku*ve samo puce usne i sve okolo gledaju jadno a momci misle da su bogovi da su najlepsi, najbolji. . . . . . mrzim to, ali bas me zabole. .ljude koje slusaju turbo folk mogu odmah da primetim da li su dobre osobew ili ne i ako su super mogu da se druzim sa njima ali mrzim tu vrstu muzike. . i gotovo. . i to da rokeri/metalci/pankeri mrze sve sto nisu oni to nije tacno to mozda neko mrzi ja ne. . .ja niti sam vredjala one koji slusaju rep, techno, pop, zabavnjake samo sam vredjala turbo folk i hip-hop zato sto do sada sam upoznala puno ljudi tog zanra i nisu mi se svidjali i postali su mi antipaticni. . . ***.

E tako ti je u sobiznisu,oces glavnu ulogu spvaj sa rediteljem,oces dobru pesmu spavaj sa textopiscem..itd...
Ja licno volim da slusam grand i kafanske pesme i stare narodnjake i rep i pank i 90te,i domaci rok,samo da je domace...ali imam mozga i ne dopustam da muzika utice na mene...

Mislila da sam imam mzoga da ako slusam JK,ne moram da je kopiram...a brate kad se ucirkam ne cujem li KONOBARU VRATI PARE,OVA CASA NEMA DNO,IL DAJ DRUG IL POZURI POPICU KAFANA STO...ko da nisam ziva

xe,xe,xe...ovaj se bas poceopao...a sto je najgore imam ortaka u Pancevu jednog,i sad bilo na njihovim tamo vojvodjanskim vestima kao stopa alkoholizma u vojvodini je ogromna,i snimaju njega urnisanog,a keva mu gleda

Back