Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E rokerko...Zemlju nam s**ebaše paceri kao ti koji u duhu tvog avatara pokazuju satanističke znakove.Svi ti džiberi veruju u Boga(nisu ni oni neki vernici ali sigurno su veći od tebe)i kao što vidiš puni su para.Velika je greška vas Indijanaca što ste ljubomorni na njih i svom silom se trudite da nametnete propali punk style bez 100EU u džepu.Umesto da gledate kako da sa svojim s**njima steknete kintu kao oni vi ih pljujete za šta im realno puca k**ac.Oni su stekli šta su hteli a vi niste niti ćete ako tako nastavite.I još nešto,pazi da ti Bog ne usliši želju oko dece pa da ih uopšte i nemaš.

koj je vama ***** bre ljudi, jebale te pare, napushi se ***** bre ******, uzmi sve pare na svetu i nabi ih u jebeno dupe, svi bre vi, sve pare! sve pare! i ja cu sa 100 jebenih dinara da budem 3 puta veci baja od tebe i svih vas ''verujem u boga a serem po zapovestima'' bolesnika, mislish da je ona problem, mislish da ste ti i dziberi dobri jer verujete u boga, jel to odredjuje osobine, ako verujesh, ako kazhesh ''ja verujem'' a svakog dana gazish po svemu za shta se hrist zalagao, po svemu, pare! metalci su 1% ove zemlje, vi ste vecina, ti i gospoda ''vernici'', i fenseri, i wanna be karleushe, propaliteti, paraziti, pijanice, lazhovi, glumci vi unishtavate srbiju... sram te bilo bre, zar boga da poredish sa ubicom, da joj uzme dete, kako te nije sramota bezobrazniche!! ti si vernik, ti si bre propali *****, izgovor za choveka, ti si vernik? rokerka ce sa svim njenim pentagramima i posterima slayer-a da ide pravo u raj samo ako bude dobra, ti i dziberi ce te sa svim vashim parama da idete pravo u pakao, pa dzabe vam svo kajanje ovog sveta....:otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:

Ja licno volim da slusam grand i kafanske pesme i stare narodnjake i rep i pank i 90te,i domaci rok,samo da je domace...ali imam mozga i ne dopustam da muzika utice na mene.

Interesantan je ovaj tvoj zakljucak na kraju recenice ...
Konkretno nisam znao da osim poboljsanja probave slusanje gore pominjane muzike je dobro za masturbaciju ...

A kako vi zamišljate da odete u raj ako pokazujete satanističke znakove,keve vam?Samo se d**ate,jel'?:rotf:Niste ozbiljni nego to je onako sad interesantno pa pratite"modu"...:rotf:Idemo dalje:
1.Nisam rekao da joj je muzika extra(samo zato što kopira Grke)nego da bolje izgleda od akrepa kao npr.Satan Panonski.
2.Ja nju konkretno ne slušam.Znam dosta kafanskih hitova u šta njeni textovi u fazonu"vidite mi sise"ne spadaju.Kada ti kažem za ime npr.Gui Boratto samo ćeš zinuti,ali pod uslovom da ne Googlaš.
3.Vera nije pljunuti 100 evra popu.Nisam ja sad rekao da su oni neki ultra pravoslavci ali veći su od vas pojedinaca,budite sigurni u to.
4.Niko nema pancir na čelu a to ćete shvatiti kada nekog budete nagazili gde ne treba.
Neću sad da dalje ulazim u svađu da ne bi popio kazneni poen u paketu sa tobom ako su modovi barem malo normalni.Govorim ti iz ličnog iskustva kad sam psovao sve živo RTS-u.Tako da Makija,samo se smeškam i gledam kako ćeš bit' j**an.:lol:

Zaboravio sam da kažem da Makija ne zna razliku između nevernika i sataniste.:thumbdown:Bog je rekao da nemamo idola osim njega što satanisti u inat čine:veruju đavolu,slave smrt ili okreću krst naopako penali jedni.Takvi majmuni koji ga zezaju na bilo koji način neće se dobro provesti kad crknu.Nevernik nema nikakvog idola i on može otići u raj ako poštuje Božije zakone koje pritom ne zna.:mrgreen:I nisam rekao"da je Bog ubica pa da će rokerki oduzeti dete".Čitaj Makija šta pišem,nemoj da si pacer.Rekao sam da se ne treba d**ati rečima jer se one vrlo često obistine onima koji su stoke u duši.Ne tvrdim da rokerka jeste ali ako stvarno misli ono šta piše u stilu"teraću decu da slušaju šta im samo ja dozvolim"onda nemam reči za takvu đubrad koja nisu zaslužila ni nacrtanu ovcu.Jednostavno Bog im neće oduzeti dete,neće im ga ni dati!Takve rospije što po bilo kojoj ceni hoće da komanduju logično niko neće želeti da k*ra.

P.S.Mislite vi da sam ja lud koliko god hoćete,kad vas(pu,pu ne daj Bože)stignu sranja setićete se mojih reči ali biće kasno...

E a ljudi covece mislim to ako neko slusa metal ne mora da nosi pantagrame i ta s*anja ***. sta ja sad sto slusam rock vi mislite da ne verujem u boga glupost vasa je*ena povrsna misljenja a i ne mesajte METAL s ROCKOM molim vas to su dva potpuno razlicita sveta. . mrzim turbo folk a i prilicno mrzim i thrash metalce, ne metal muziku ne slusam je ne zanima me ali te thraseve uh. . .i sto kaze makijavelli ebale te glupe pare vise, ko koliko zaradjuje, nek zaradjuju koliko hoce zabole me. .

ova plasticnija od majkla, brate..
11447.jpg

O muzici stvarno nemam reči ne zbog očajnog kvaliteta nego zato što je plagijat!:thumbdown:Ostajem veran grčkoj muzici...
smiley-greece.gif
A to da je rugoba ili te fazone vi hateri svega živog pričajte nekom drugom.K*nja mi se od vas kad čujem da su npr.Ceca i Jelena Broćić ružne.Dajte,keep it real!Pre bi ja ugradio silikone nego što bi se ložio na ovakve likove:
20070405_150916_satan.jpg

Mislis da Karleusa izgleda lepse od Satana kad sidje s operacionog stola? Sem toga, ovaj covek je bio ozbiljno umno poremecen, nije lepo rugati mu se :nono:

Zivela Karleusa,da Bog da nam cela zemlja propala uz grand...

Ajmo raspali
Ja bezobrazna bezobrazna sam bila
negde usput ja sma ostavila krila
nisam vise tvoja dobra vila
jer ja bezobrazna bezobrazna sam bila

Izbi revolucija(bas kao sto se zove psolednji cd Jk)zbog nje...

p.s Razmisljam da operisem kornju sunu,da je napumpam...za 18ti,keva keshira 350evrica...

Xajde xajde cajde sta ce ti biti nije lako uvek se kriti,sta ti mogu kada si tako jak

Da da za 2012 najavljen smak svaeta,tako da bolje da uzivamo...al ***** mi sve dal sto se ne razumem u politiku(a i sto bi zamarala mozak sa 17 godina,kad ni sami politicaruju ne znaju)ili sto volim grand ne vidim kako moze zemlja da nam prpadne???poJima nemam stvarno...Jednio sto ce da uzimaju pare za koncerte u areni lol lol lol...

Pozdravite moga tatuuu na talasima plavog moraaa

Back