Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali staviti nju u reklamu za nesto i platiti joj za to..pa nash kad bih kupio taj proizvod:dash:

Ew, to sam bas i ja rekla...
Nikad necu vise da pogledam ona medena srca, ili sta god...
Ugh
2psq7mu.gif

Vidi cuda ne pustaju iz Laze samo za vikend vec i petkom(odnosi se na sve)!! Ma ko je debil da stavi njenu sliku na svoj proizvod?? Ko je voli, neka je voli, to je njegov problem sa mozgom ne treba nikog prisiljavati da slusa ono sto mu se ne svidja i u cemu se ne pronalazi (upuceno Rockerki u Dusi)!!

hm.....karleusa...evo bez vredjanj....samo moje misljenje..skrozmno...mislim da devojka nezna da peva..bez uvrede...a to sto se zabavljala sa karicem pa joj oni izdali album jos dok je bk bio to je drugapria....a i tekst njenih pesama je ponizavajuc.....meni se ne dopada.....cak b mebilo sramota da evam napravi mi sina,pus... ku....,ide maca i sl....po meni bruka

hm.....karleusa...evo bez vredjanj....samo moje misljenje..skrozmno...mislim da devojka nezna da peva..bez uvrede...a to sto se zabavljala sa karicem pa joj oni izdali album jos dok je bk bio to je drugapria....a i tekst njenih pesama je ponizavajuc.....meni se ne dopada.....cak b mebilo sramota da evam napravi mi sina,pus... ku....,ide maca i sl....po meni bruka

E. . . svaka cast sve si lepo napisao. . . :klap:
Eto decko je skroz naskroz u pravu :)

''bila''... ***-e da prodajesh kilo zlata za 100 din, umotano u foliju sa slikom nekog rokera niko ne bi uzeo... da prodajesh kilo granja umotano u stare krpe sa likom jelenke ljudi bi otvarali aukcije... tako da, batali...

''bila''... ***-e da prodajesh kilo zlata za 100 din, umotano u foliju sa slikom nekog rokera niko ne bi uzeo... da prodajesh kilo granja umotano u stare krpe sa likom jelenke ljudi bi otvarali aukcije... tako da, batali...

Hahahahaha
debil si pa nema gde. . .
Samo da znas da ljudi mnogo vide jedu onaj krem, nego ono Karleusino sto kod nas svi psuju to. . . a sigurno je tako i u drugim gradovima!:cool:

Back