omen.1608
Aktivan član
- Poruka
- 1.951
Sram je bilo kad je nesto tako mogla da kaze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li bi se tvoj decko ljutio, ako bi ti dosla u krevet. Cula sam da su gejevi jako ljubomorni.![]()

Ali staviti nju u reklamu za nesto i platiti joj za to..pa nash kad bih kupio taj proizvod![]()
Ali staviti nju u reklamu za nesto i platiti joj za to..pa nash kad bih kupio taj proizvod![]()

ja sam vec uzeo to i slatko sam pohasao i hteo bih josh samo zato sto je karleusino...

Pusi ga!
hm.....karleusa...evo bez vredjanj....samo moje misljenje..skrozmno...mislim da devojka nezna da peva..bez uvrede...a to sto se zabavljala sa karicem pa joj oni izdali album jos dok je bk bio to je drugapria....a i tekst njenih pesama je ponizavajuc.....meni se ne dopada.....cak b mebilo sramota da evam napravi mi sina,pus... ku....,ide maca i sl....po meni bruka

''bila''... ***-e da prodajesh kilo zlata za 100 din, umotano u foliju sa slikom nekog rokera niko ne bi uzeo... da prodajesh kilo granja umotano u stare krpe sa likom jelenke ljudi bi otvarali aukcije... tako da, batali...

Vise nikad necu jedem medeno srce zbog Karleuse![]()