Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hahahahaha procitaj sta mi pise pored nick-a vazi i za tebe. :D

Ију не видех ово...Иначе бих реаговала на време xDD
Па у чему си ти бољи од мене?У пролупавању и глупости свакако али сумњам да си у нечем позитивном...
Уосталом и сам си рекао да је ово форум тако да је неважно ко је бољи од кога...
Рекох ти већ да себе представљаш као ограниченог сељака са очајним укусом за музику...
Иако је ово само форум глупо је да се зезаш тако...Постоје многи други начини да нас зезаш а не тако што причаш да је ЈК оличење културе и уметности...(ово се конкретно тиче коментара у репутацији).

Poslednja izmena:
Dakle tema o njoj.
.. zanimljivo ..
.. imam pitanje .. zašto je tema na ovom podforumu ..?
.. jer .. piše .. Umetnost i kultura > Muzika
.. po čemu karleuša spada u umetnost i kulturu ..?

A za one koji se ne budu pridrzavali pravila sledice neke posledice. . .
.. mislim da ovakve misaone i rečenične sklopove uzrokuje upravo slušanje takvih kao što je karleuša ..

Nema potrebe da budete duhoviti, dovoljno je sto ste uspesno primitivni...:D
.. hoćeš da kažeš da je ismevanje kiča primitivizma i neukusa .. primitivno ..?
.. ali .. onda su primitivni i jedan domanović .. i jedan birz .. i jedan adams .. po .. nušić ..

(.. mada .. tebi kao ljubitelju karleuše ova imena verovatno ništa ne znače .. )

.. zanimljivo ..
.. imam pitanje .. zašto je tema na ovom podforumu ..?
.. jer .. piše .. Umetnost i kultura > Muzika
.. po čemu karleuša spada u umetnost i kulturu ..?

.. mislim da ovakve misaone i rečenične sklopove uzrokuje upravo slušanje takvih kao što je karleuša ..

Zato sto je ona procitala sve knjige od Ane Karenjine :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Obozava da slusa Boba Marlija i skoro mu je preko tv-a porucila da samo nastavi tako dobro da peva...(covek je umro pre oko 30. godina)
jer treba jos neki razlog?:mrgreen:

Back