Nikolass
Aktivan član
- Poruka
- 1.490
To sto ti pise pored nick-a zvuci pederski...![]()
Hahaha ali je realno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto ti pise pored nick-a zvuci pederski...![]()
Hahahahaha procitaj sta mi pise pored nick-a vazi i za tebe.![]()

Uzas...

.. zanimljivo ..Dakle tema o njoj.
.. mislim da ovakve misaone i rečenične sklopove uzrokuje upravo slušanje takvih kao što je karleuša ..A za one koji se ne budu pridrzavali pravila sledice neke posledice. . .
.. pa .. ******* .. kad bi izumrli ko bi slušao karleušu ..?I opet ti sitni, primitivni i jadni ljudi..........zar ta rasa ne izumire?Mislim da ne.![]()
.. pa .. ******* .. kad bi izumrli ko bi slušao karleušu ..?
.. hoćeš da kažeš da je ismevanje kiča primitivizma i neukusa .. primitivno ..?Nema potrebe da budete duhoviti, dovoljno je sto ste uspesno primitivni...![]()
.. hoćeš da kažeš da je ismevanje kiča primitivizma i neukusa .. primitivno ..?
.. ali .. onda su primitivni i jedan domanović .. i jedan birz .. i jedan adams .. po .. nušić ..
(.. mada .. tebi kao ljubitelju karleuše ova imena verovatno ništa ne znače .. )
.. nebitno sinak .. samo ti slušaj karleušu ..Iskreno i ne znam ko su...a ni sta su oni pronasli i izumeli?!![]()

*** 42 strane o ovoj nuspojavi nase estradne sceneUzas...

Iskreno i ne znam ko su...a ni sta su oni pronasli i izumeli?!![]()
Druze, biti impresivno glup, senzacionalno nepismen i velichanstveno budalast nije neshto chime se treba ponositi![]()
.. zanimljivo ..
.. imam pitanje .. zašto je tema na ovom podforumu ..?
.. jer .. piše .. Umetnost i kultura > Muzika
.. po čemu karleuša spada u umetnost i kulturu ..?
.. mislim da ovakve misaone i rečenične sklopove uzrokuje upravo slušanje takvih kao što je karleuša ..

Zato sto je ona procitala sve knjige od Ane Karenjine
Obozava da slusa Boba Marlija i skoro mu je preko tv-a porucila da samo nastavi tako dobro da peva...(covek je umro pre oko 30. godina)
jer treba jos neki razlog?![]()

Stvarno je to rekla...
Ja to jos nisam cula... Jao Boze...![]()

Ako ne znam nekog xy pisca i naucnika ne znaci da sam glup...![]()