sanja*
Drevna Kornjača
- Poruka
- 8.704
.. trebalo je da ode kod zorice brunclik .. da joj ova pojasni gde greši .. jer je zoka čitala sve od tolstojevskog ..Zato sto je ona procitala sve knjige od Ane Karenjine![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. trebalo je da ode kod zorice brunclik .. da joj ova pojasni gde greši .. jer je zoka čitala sve od tolstojevskog ..Zato sto je ona procitala sve knjige od Ane Karenjine![]()
Zato sto je ona procitala sve knjige od Ane Karenjine
Obozava da slusa Boba Marlija i skoro mu je preko tv-a porucila da samo nastavi tako dobro da peva...(covek je umro pre oko 30. godina)
jer treba jos neki razlog?![]()
zvuci suvise idiotski i za Karleusine standarde...

Jelena Karleuša: Madona je za mene mala beba
Pevačica najavljuje koncert koji će "zaseniti i Rolling Stones i Madonu".
"Neću pevati na plejbek kao Madona, ipak ona nije pevačica kao ja. Svi koji me znaju upoznati su sa činjenicom da podjednako dobro uživo pevam svoje hitove, kao i tradicionalne pesme, evergrin i drugo".
![]()
![]()
![]()

Jelena Karleuša: Madona je za mene mala beba
Pevačica najavljuje koncert koji će "zaseniti i Rolling Stones i Madonu".
"Neću pevati na plejbek kao Madona, ipak ona nije pevačica kao ja. Svi koji me znaju upoznati su sa činjenicom da podjednako dobro uživo pevam svoje hitove, kao i tradicionalne pesme, evergrin i drugo".
![]()
![]()
![]()

au
Најобичнија будала.
Иначе Јеца још мало постаје политичарка.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/116008/Jelena+Karleu%C5%A1a+za+Press%3A+Ulazim+u+politiku!.html

prvo, lady gaga i je6ena karavuša imitiraju MADONU, počnimo od tog, drugo već je sve rečeno do sad, knjiški primer DEBILA

prvo, lady gaga i je6ena karavuša imitiraju MADONU, počnimo od tog, drugo već je sve rečeno do sad, knjiški primer DEBILA