Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvini sto sam se pogresno izrazio.Samo Betoven bi i mogao da je slusa.Znas li zasto?Bio je gluv.Nece ona napuniti ni jednu desetinu arene.Obicna krava bez mozga.

pazi da je ovo neka normalna zemlja koju naseljavaju normalni ljudi pa i da kazesh, ali kako je ovo Srbija.... sushti optimizam je nadati se da ce koncert propasti....

pa tebe i druge nek gospod pomiluje treba vam to...meni neee...jeco mnogo takvih zena bi voljelo da su ko ti i zato ne brini sta pricaju jer su to samo seljanke,ti mozda nemas glas ali imas hitove koje vi seljaci nikad necete imatii..xexexe...:)

pa tebe i druge nek gospod pomiluje treba vam to...meni neee...jeco mnogo takvih zena bi voljelo da su ko ti i zato ne brini sta pricaju jer su to samo seljanke,ti mozda nemas glas ali imas hitove koje vi seljaci nikad necete imatii..xexexe...:)

Tako je.....ljudi cene i slusaju kvalitetne izvodjace kao sto je Jelena.....tako da Jeco samo napred, napunices ti nama arenu u maju....:D

Zasto bih upotrebljavao sarkazam u ovom kontekstu?! Da je Jelena Karleusa zvezda i talentovana estradna umetnica je realnost! :D

ajoj lepo me nasmeja :D

kad porastes bices bas kao JK:pop::pop::pop:
blago tebi, divim ti se:D

Poslednja izmena:
Mali ga je preterao...ali dobro zar ne trebaju sitne duse da se ugledaju na velike zvezde? :D

Наравно да не требају. Треба да живе свој живот. Идолопоклонство је погрешно.
Иначе ево линка ка комплетној вести која је већ горе поменута: http://www.srbijanet.rs/zvezde/domacica/49863-isekao-se-skalpelom-zbog-ljubavi-prema-karleusi.html
Тру фан, нема шта. :worth:

Zasto bih upotrebljavao sarkazam u ovom kontekstu?! Da je Jelena Karleusa zvezda i talentovana estradna umetnica je realnost! :D

to sto ti slusas je cisto djubre,ako slusas narodnu muziku slusaj kvalitetno! Imas brate onih 11 valjda izdanja Juznog vetra pa pokupi odatle izvodjace ako ne znas ko su,pa slusaj! Pre su narodnjaci i turbo folk bili ipak kvalitetniji jer su krali od rokera! Dzej je krao od Riblje Corbe i AC/DC-a imas pesmu Mrak,Mrak uvod ti je orginal Thunderstrike i ima jos dosta primera,Indira je skinula Rammstein ali to je djubre,nema blage veze da peva pola stare muzike je sa gitarama sa distorzijom,cak je i Vlado Georgijev dzorno BAS iz pesme Poison!:lol: Kralo se i sakom i kapom,Bregovic je najveca lopina ikad ali su i narodnjaci dosta krali i lepo su uklopili sto je zanimljivo!

Pored toga sto je zvezda i opste cenjena u Srbiji i na Balkanu, takodje je i lepa
Jelena-Karleusa.jpg

to sto ti slusas je cisto djubre,ako slusas narodnu muziku slusaj kvalitetno! Imas brate onih 11 valjda izdanja Juznog vetra pa pokupi odatle izvodjace ako ne znas ko su,pa slusaj! Pre su narodnjaci i turbo folk bili ipak kvalitetniji jer su krali od rokera! Dzej je krao od Riblje Corbe i AC/DC-a imas pesmu Mrak,Mrak uvod ti je orginal Thunderstrike i ima jos dosta primera,Indira je skinula Rammstein ali to je djubre,nema blage veze da peva pola stare muzike je sa gitarama sa distorzijom,cak je i Vlado Georgijev dzorno BAS iz pesme Poison!:lol: Kralo se i sakom i kapom,Bregovic je najveca lopina ikad ali su i narodnjaci dosta krali i lepo su uklopili sto je zanimljivo!

Ne slusam je, mislim ono prepoznajem po koju pesmu, ali da je napravila karijeru jeste...:D

Back