duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Ja se vise bojim Svedove nego Hantuhove!
Nemoj vise JaNkOcicu....P O B J E D A ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se vise bojim Svedove nego Hantuhove!
Sem jako dobro servira!!!!!!!!!!!!! tako da JJ nece imati puno prilika za brejk, sto znaci da mora da servira jako dobro(a svi mi znamo nasu JJ) + Sem se jako dobro krece, a forhend je fenomenalan. Znaci jako tezak mec, teze nego da sada sa enan igra.
Bravo Jeco, sad nagazi![]()
Nije pre je rekao jos, da misli da ce Sem dobiti![]()
Sad si ga uprskao i za Jelenu i Elenu...
Nadam se da igramo finale protiv Dementieve naravno ako prodjemo dotle a hocemo![]()
Steta...i ovo nisam gledao...ne znam sta da pretpostavim da je bilo !?
U svakom slucaju...svaka cast Jeco...bice bolje...steta sto je poraz bio ovaku ubjedljiv...bar po rezultatu.
JELENA JANKOVIC: I don't know. You know, in this moment it's tough to say all this. But, you know, in this particular match today, I just ‑‑ I don't know what happened, but I just ‑‑ you know, she was the better player.
I mean, she did what she had to do. You know, she played her game. I wasn't even 20% of my ability, so that shows. When we played in Indian Wells and I was, you know, on my game, I was playing aggressively, I returned well. I won in two easy sets.
Today I was just I wasn't like myself. I don't even know who that was on the court.
Dakle i Jelena se slaže da nije dala ni pola svojih mogućnosti. Sad počinjem da razumem ono Serenino "ona nije pobedila, ja sam izgubila"...