Jelena Jankovic

JELENA JANKOVIC..Divan covjek ,drug.spotista...

jecanovagodina-1.jpg
[/QUOTE]

Poslednja izmena:
Sta je JJ uradila - narucila od Boga da joj posalje jednu talentovanu teniserku. Alex je sama birala. Mogla je da odabere Anu da je htela. Ali naravno da devojka zna ko je bolja teniserka, od koga moze vise da nauci i ko je na kraju voljan da potrosi svoje vreme i da pomogne jednoj devojci koja tek pocinje karijeru.

Bože,mislim da je bilo dosta pljuvanja po Jeleni...Skontali smo da je mrziš i da misliš da je ružna,sad idi spavaj...
Ovde nikog nećeš ubediti da je Ana trenutno bolja teniserka od Jelene...

Poslednja izmena od moderatora:
Okacite vi to macku o rep. Bojana jeste lepsa i bolja tenisreka od Jelene (mada od nje to nije tesko da bilo ko bude, jer je rugoba), ali ne moze da se poredi sa Anom, koja ne samo da dobro igra nego je i lepa, ljubazna, zgodna, prijatna devojka, dok ona, ona, ona, izopacena faca mrzi ceo svet i ne zna da lupi lopticu.

ejjjjjjj.....u sportu se ne gleda ko je lep a ko rugoba nego ko kako igra.....izvini jel' se meni cini ili ti imas problem sa manje lepim devojkama?.

Okacite vi to macku o rep. Bojana jeste lepsa i bolja tenisreka od Jelene (mada od nje to nije tesko da bilo ko bude, jer je rugoba), ali ne moze da se poredi sa Anom, koja ne samo da dobro igra nego je i lepa, ljubazna, zgodna, prijatna devojka, dok ona, ona, ona, izopacena faca mrzi ceo svet i ne zna da lupi lopticu.

Mislis ONA sto je u prvih 5 na RANG LISTI :think:...alal ti vera ako ti za takve kazes da ne znaju udariti lopticu :hahaha:...
Stvarno si KRITICAR...nema sta...ARGUMENTI su ti na nivou :rotf:...

Argumenti su veoma dobri. Ta ruzna igracica Jelena Jankovic, svoju slavu je stekla cepeci se po novinama i slikajuci se za "Monu". Uvek sam se pitala, zasto se ruzne osobe trpaju da budu manekenke.
Haha Sad mi pade na pamet. Ranije se govorilo: "Navalio k'o mutav na telefon", sada mozemo da kazemo: "Navalio k'o Jelena Jankovic u manekenke." Mada ona moze da bude i manekenka za ruzne, kao to postoje manekeni za debele.

Argumenti su veoma dobri. Ta ruzna igracica Jelena Jankovic, svoju slavu je stekla cepeci se po novinama i slikajuci se za "Monu". Uvek sam se pitala, zasto se ruzne osobe trpaju da budu manekenke.
Haha Sad mi pade na pamet. Ranije se govorilo: "Navalio k'o mutav na telefon", sada mozemo da kazemo: "Navalio k'o Jelena Jankovic u manekenke." Mada ona moze da bude i manekenka za ruzne, kao to postoje manekeni za debele.

SLAVU stekla kao RUZNA manekenka...:hahaha:...a TENIS joj je sporedni HOBI :rotf:?

Stvar je sto je ona u grupi sa onim lijepim manekenkama...ovde ocigledno samo ti nemas osjecaja za lijepo :roll:.

Back