- Poruka
- 22.371
Elena Dementieva prica o JJ.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukazala joj je sansu, da bi je tamo ponizila.
Ti ne vidis, a ne vidi ni ta mala, koja Jeleni Jankovic sluzi, kao jos jedna reklama. Ruzna je, a trpa se u modu, ne zna da igra tenis, a trpa se u tenis, a sada kao hoce da ispadne humana.
Nema ona vremena, ima brojne koncerte na svojoj turneji![]()
Pa vidi se.....moje misljenje je da je trenutno i Bojana Jovanovski bolja od Ane....
Okacite vi to macku o rep. Bojana jeste lepsa i bolja tenisreka od Jelene (mada od nje to nije tesko da bilo ko bude, jer je rugoba), ali ne moze da se poredi sa Anom, koja ne samo da dobro igra nego je i lepa, ljubazna, zgodna, prijatna devojka, dok ona, ona, ona, izopacena faca mrzi ceo svet i ne zna da lupi lopticu.
Gde si ti Masice,100 godina te nema![]()
vidim cim kazes da su u ovom trenutku i Ana i Bojana bolje teniserke od Jelene.....sve mi je jasno...![]()
Okacite vi to macku o rep. Bojana jeste lepsa i bolja tenisreka od Jelene (mada od nje to nije tesko da bilo ko bude, jer je rugoba), ali ne moze da se poredi sa Anom, koja ne samo da dobro igra nego je i lepa, ljubazna, zgodna, prijatna devojka, dok ona, ona, ona, izopacena faca mrzi ceo svet i ne zna da lupi lopticu.
Argumenti su veoma dobri. Ta ruzna igracica Jelena Jankovic, svoju slavu je stekla cepeci se po novinama i slikajuci se za "Monu". Uvek sam se pitala, zasto se ruzne osobe trpaju da budu manekenke.
Haha Sad mi pade na pamet. Ranije se govorilo: "Navalio k'o mutav na telefon", sada mozemo da kazemo: "Navalio k'o Jelena Jankovic u manekenke." Mada ona moze da bude i manekenka za ruzne, kao to postoje manekeni za debele.