JJ je najj!!!! Jecu obozavam od prvog dana kad je zaigrala tenis do pa sve do danas! Misljenje se nimalo nije promenilo! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IZVORNajbolja srpska teniserka, Jelena Janković, lako je prebrodila prvu prepreku na Otvorenom prvenstvu SAD. U prvom kolu, Jankovićeva je savladala Italijanku Robertu Vinči sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3.
Srbija je ostala bez ženskog predstavnika na ovogodišnjem US Openu. Posle Ane Ivanović, koja je ispala već u prvom kolu, Jelena Janković je završila takmičenje u drugoj rundi, pošto je izgubila od neugodne Jaroslave Švedove - 3:6, 7:6 (7:4), 6:7 (6:8), posle dva sata i 40 minuta prave "muške" igre.
IZVORPorazu Jelene Janković od Jaroslave Švedove nema se šta prigovoriti posle svega viđenog na "Artur Ešu". Mnogi su skloni kritici srpske teniserke, pogotovo jer je pre samo par dana pričala kako se oseća fenomenalno i planira skori napad na poziciju broj 1. Međutim, pozadina priče govori nam nešto drugo. Naime, neposredno pred meč sa Kazahstankom, Jeleni je stigla tužna vest da joj je umrla baka. Eto zbog čega Jankovićka nije ličila na sebe i zašto je izostao njen prepoznatljiv osmeh, a o igri da ne pričamo.
Pa sto nije predala mec i odma otisla
Sumaheru je bila umrla majka pa je vozio, i mislim da je tu trku bio treci.
IZVORSrbija je, zahvaljujući teniserki Jeleni Janković, oborila Ginisov rekord u broju prikupljenih fotografija osmeha. U kampanji "Mi sakupljamo osmehe, treba nam i tvoj", građani Srbije i "Orbit" su nakon pet meseci uspeli da sakupe više od 130.000 fotografija osmeha i time obore rekord postavljen u Birmingemu u Velikoj Britaniji 2008. godine.
Akcija je počela 1. marta ove godine sa prvom fotografijom osmeha naše najbolje teniserke Jelene Janković. Nakon prve, pristizale su brojne nasmejane fotografije na sajt www.tvojosmeh.com, ili putem elektronske pošte do magične cifre od 130.478 fotografija!
Evo nasao sam sta je tacno rekla.
JaNkOvic FaN,Zivo me zanima sto je izjavila.
Bas nijesi drug zar ti ne znas onu nasu GOVORI SRPSKI DA TE CIJELI SVIJET RAZUMIJE.
Kako si vican fino nam to prevedi.![]()
Prevodio samkako copy&paste ? nema to na srpskom.
Mene bi mrzelo...![]()