Jelena Jankovic

Zbog velike finansiske krize JJ i Rebok nece produzavati ugovor koji istice 31 decembra 2008!
A takodje joj istice ugovor i sa Princom, ali tu ce sigurno produzavati:)

Gde si to nasao???

31.12.2008. Blic http://www.blic.rs/sport.php?id=72563

Ističu vam ugovori sa sponzorima „Ribok“ i „Prins“. S kim ćete sarađivati u budućnosti i za koju sumu?
- Moja agencija koja se time bavi napravila je nekoliko fantastičnih poteza. Ali to mora da ostane iznenađenje do 1. januara 2009.

Gde si to nasao???

31.12.2008. Blic http://www.blic.rs/sport.php?id=72563

Ističu vam ugovori sa sponzorima „Ribok“ i „Prins“. S kim ćete sarađivati u budućnosti i za koju sumu?
- Moja agencija koja se time bavi napravila je nekoliko fantastičnih poteza. Ali to mora da ostane iznenađenje do 1. januara 2009.

Pa da sa princom nastavlja, a sa Ribokom ne, tako je barem pisalo na netu:sanke:

Jelena potpisala za IMG

Prva teniserka sveta, Jelena Janković potpisala je ugovor sa kompanijom koja je jedna od vodećih u svetu u oblasti marketinga i menadžmenta, dok je u oblasti “belog sporta” najveća i najjača na planeti. Ubuduće najbolju teniserku sveta, Jankovićevu zastupaće IMG kompanija.
Jelena je postala i član IMG Models – agencije za manekenke, koja je u ovoj oblasti poslovanja “broj 1” na svetu! (uskoro opsirnije vesti)

Prva teniserka sveta Jelena Janković potpisala ugovor sa vodećim kineskim sportskim brendom – ANTA | 18.01.2009.

Vodeća kineska kompanija u proizvodnji sportske opreme ANTA danas je objavila da je potpisala sponzorski ugovor sa najboljom teniserkom Sony Ericsson WTA Tour Jelenom Janković.
ANTA je obezbedila jedan od najvećih ugovora u ženskom tenisu time što je uspela da dogovori ekskluzivnu saradnju sa Jankovićevom, koja će u narednom periodu da nosi odeću, patike i druge proizvode ovog brenda na takmičenjima širom sveta.

Partnerstvo sa Jankovićevom je prvo tog tipa u istoriji ugledne kineske kompanije, kao deo vizije ANTE da poveća prisustvo u tenisu.
ANTA dizajnerski tim iz Amerike i Japana radio je zajedno sa Jelenom da iskreira niz sportskih proizvoda koji će nositi logo "JJ". On će odslikavati stil, modu i lepotu Jelene Janković, a u isto vreme imaće kvalitet i udobnost na nivou prve teniserke sveta.
-Skorašnji uspeh Olimpijskih igara u Pekingu čvrsto je postavio Kinu kao vodeću silu u svetu sporta. Počastvovana sam što sam ostvarila partnerstvo sa vodećim kineskim sportskim brendom ANTA. Oduševljena sam nizom JJ proizvoda na kojima smo radili i jedva čekam da sarađujem sa ANTOM na promociji razvoja tenisa i ovog brenda širom sveta – rekla je Jelena Janković neposredno pred start gren slem turnira u Melburnu.
Karolin Lejsi iz Jeleninog menadžment tima IMG takođe je bila zadovoljna:
"Izuzetno smo zadovoljni što smo na listi šampiona koje predstavljamo od skora dodali i igračicu Jeleninog kalibra. Jelenina reputacija na i van terena je besprekorna i oduševljeni smo što smo povezali Jelenu sa ANTOM, koji se uklapa sa njenim stilom i delovanjem na terenu".
Sebastijan Torn, predstavnik ANTE iz kompanije "People Brand Management Group/Sportfive" dodao je:
"ANTA nije samo još jedan sportski brend, jer ga kvalitet njenih proizvoda svrstava u sam vrh ove industrije. Radeći da najboljim igračima planete pojačava ambicije ANTE da postavi nove standarde u sportskom biznisu. Jelena Janković biće sjajan ambasador ANTE i u isto vreme ANTA će predstavljati Kinu širom sveta".
Jankovićeva je na prvo mesto WTA liste po drugi put došla 6. oktobra 2008. godine i već 16 nedelja neprekidno vlada svetskim tronom.
Jelena Janković će prikazati nove modele ANTE iz linije JJ na Australian Openu.

http://www.jj-jelenajankovic.com/sr/vesti.php

http://www.anta.com.cn/en/home.php?option=4&page=p090118

vs2web.jpg

Poslednja izmena:
Nego Jelena mora da se us-rala sad od para kad je potpisala sa ovim kinezima....ipak ta kompanija je sada u expanziji i pokusava da se probije a garantovano imaju love tako da maznuti pod svoje No.1 ......mora da nisu stedeli...cifra je osmocifrena 100% mada ako su na neki duzi period potpisali ne bi me cudilo da je i sa 9 cifara.

Poslednja izmena:
Sve ovo o čemu sada pričamo/ugovori sa ovim ili onim kućama/ pored trke za novcem,modom i mondenskim životom ima kao posledicu pad na listi.Bez pravog pro rada nema uspeha.To su svo troje naših''zvezda'' i pokazali. Ako se ne uozbilje brzo /za godinu dana/ će se samo spominjati da su nekada igrali tenis/kao Boba Živoinović/.

I kad gubi, gubi sa stilom kao pravi i iskren sportista...sada kada nema Žestin, omiljene partije su mi upravo Jelenine, kod nje volim što trči sa jednog kraja terena na drugi, što je odličan defanzivac, nikad mi nije dosadno da je gledam, i čini mi se da ne igra šablonski jer i nema jak servis al dobar servis mi najamanje zanimljiv udarac

Back