To ako trči s jednog kraja terena na drugi znači da joj protivnica kontroliše igru...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeco, znam da citas svaki post (a mozda imas i nekoliko naloga sa kojih anonimno i kuckas ovde sa nama)... pa se pridruzujem cestitkama!!!By the way, Happy Birthday JJ...![]()
jeco, znam da citas svaki post (a mozda imas i nekoliko naloga sa kojih anonimno i kuckas ovde sa nama)... pa se pridruzujem cestitkama!!!![]()
Andalucia Tennis Experience, Marbella, Spain
Jeca igra na ovom turniru sledece nedelje. U kojoj je on kategoriji?
To je lose, jel'? Ne razumem se bas u to...Kategorija 250...
To je lose, jel'? Ne razumem se bas u to...
Pa nadajmo se...Pa i nije bas lose ali ne igra niko iz top 10 sem Jelene i Serene,sve u zrebu neke ne poznate...Cudi me da i Serena igra,ona obicno ne igra na takvim turnirima cesto...Jelena i Serena bi trebalo bez problema da udju u finale...
Pa i nije bas lose ali ne igra niko iz top 10 sem Jelene i Serene,sve u zrebu neke ne poznate...Cudi me da i Serena igra,ona obicno ne igra na takvim turnirima cesto...Jelena i Serena bi trebalo bez problema da udju u finale...
Mislim da su Jelena i Serena bile pozvane da "otvore" ovaj turnir, inače mislim da ni jedna od njih dve ne bi ovde učestvovala... Pošto turnir postoji od ove godine pa kao...
Pa i ne bi mozda bilo tako cudno za Jecu, da malo vrati samopouzdanje.E pa moguce...Bilo mi je cudno da njih dve hoce da igraju na tako ''malom'' turniru...![]()
Pa i ne bi mozda bilo tako cudno za Jecu, da malo vrati samopouzdanje.