Jelena Jankovic

Priznajem da sam zaboravio kad joj je rodjendan. :rumenko:

Pridruzujem se cestitkama.:rodjendan:

Jeste da mi je kidala zivce hiljadu puta u zivotu, ali to sam joj oprostio i eto tako... Zelim joj da ponovo bude broj 1... Da osvoji GS i Fed kup... I da me postedi nerviranja u narednoj godini.... :zurka:

Citao sam danas intervju posle meca i izjave su realne (da neki ljudi ne pomisle da se i dalje folira)... Kaze da je protivnica igrala bolje i da jos uvek ne moze da pronadje ritam, da ima velike padove u igri na kojima mora da poradi...

Jelena jedino da osvoji 2 gs ove godine i da odbrani one 4 titule, da bi bila br 1 ponovo!
Joj boze daj da osvoji vise GS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo da utempira onu jesenju formu od prosle godine kad je na GS i osvaja sigurno !!!!!!!

Pa i nije bas lose ali ne igra niko iz top 10 sem Jelene i Serene,sve u zrebu neke ne poznate...Cudi me da i Serena igra,ona obicno ne igra na takvim turnirima cesto...Jelena i Serena bi trebalo bez problema da udju u finale...

Mislim da su Jelena i Serena bile pozvane da "otvore" ovaj turnir, inače mislim da ni jedna od njih dve ne bi ovde učestvovala... Pošto turnir postoji od ove godine pa kao...

Back