bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 29.138
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto? Pa neka vide šta narod misli o tome a ne da žive u ubeđenju kako je to nešto super.Ok, mi ćaskamo, kao da je u pitanju potpuno nepoznata osoba iz Haitija, ali možda neko iz njenog okruženja vidi temu
Izbrišite šta sam pisala![]()
Eto, takva je asocijacija kada vidiš meso, piletinu koja ti se servira na takav način.Poput nekih baba-komsiluk nadzora komentarisete, malo je degutantno, samim tim bas sto moze kcer da vam po godinama bude ...
Pa nismo mi došli u njenu kućuAko je ona i pala na to da se reklamira, mlada je, leti u nebo, željna samopromocije, nije joj zameriti.
Ali zašto ti da padneš na taj nivo da zagledaš i ružno komentarišeš njen fizički izgled.
Glupo mi je da bilo sta na ovo napisem zaista.Eto, takva je asocijacija kada vidiš meso, piletinu koja ti se servira na takav način.
Tako isto je i meni glupo što su i ona i njeni roditelji dopustili da se naglasak stavlja na njeno telo i kako je yebozovna.Glupo mi je da bilo sta na ovo napisem zaista.
Posmatraš sve muškarce kroz sebe.Da li se družite sa muškarcima u privatnom životu?
Ovakve reakcije i komentari koje ovde čitate su stereotipni za muškarce. Ama baš ništa novo niti za čuđenje.
Sve vi znate šta je nekome cilj.Pa nismo mi došli u njenu kuću
Nego je ona došla u naše kuće
Zašto je ne bi komentarisali
Valjda joj je to i bio cilj
Zasto je to tebi predmet interesovanja? To je zabrinjavajuce.Tako isto je i meni glupo što su i ona i njeni roditelji dopustili da se naglasak stavlja na njeno telo i kako je yebozovna.
Dakle ako su ona i njeni roditelji aminovali takvu sliku, onda evo šta narod misli o tome.
Ne zavist, nego zgražavanje da roditelji prodaju svoju decu u sehsualne objekte od rane mladostiPosmatraš sve muškarce kroz sebe.
Ok, imaš uostalom pravo, samo ti kažem da je ružno da se pročita. Izbija zavist prema njenoj mladosti.
Ne rade privatno nego mi guraju pod nos kroz javne medijeZasto je to tebi predmet interesovanja? To je zabrinjavajuce.
Jos stavis ovde za temu.
Sta tamo neki ljudi rade privatno? Njihova stvar.
Anonimusi.
Hajde da je poznata licnost, ok. Ali ovo je bzv iz vise razloga.
Ok. A ti si jos gori jer nastavljas taj niz, kao stranac.Ne rade privatno nego mi guraju pod nos kroz javne medije
Da li se družite sa muškarcima u privatnom životu?
Ovakve reakcije i komentari koje ovde čitate su stereotipni za muškarce. Ama baš ništa novo niti za čuđenje.
Privatna je stvar ako bi slika bila u nečijem privatnom foto albumu.Ok. A ti si jos gori jer nastavljas taj niz, kao stranac.
Opet ponavljam: to je njihova privatna stvar.
Nemam nameru dalje s tobom da raspravljam.Privatna je stvar ako bi slika bila u nečijem privatnom foto albumu.
Ako staviš sliku u javnu cirkulaciju kroz medije, onda tražiš komentare i reakcije. Pa, evo.
Jeste, i to je trebalo da ostane privatno, u okviru tog njenog maturantskog druženja.Lepa devojka koja je do juce bila devojcica, krhkog sklopa usled sopstvene nezrelosti.
Kako god da izgleda zbog mladosti je prelepa. Kako ona tako i njene drugarice.
Prvo to ne znamo. Ali možemo o tome da diskutujemo, koja je poenta da se maturantkinje na ovaj način eksponiraju, pri čemu bi ova devojka bila samo primer.Ne zavist, nego zgražavanje da roditelji prodaju svoju decu u sehsualne objekte od rane mladosti
Zasto je to tebi predmet interesovanja? To je zabrinjavajuce.
Jos stavis ovde za temu.
Sta tamo neki ljudi rade privatno? Njihova stvar.
Anonimusi.
Hajde da je poznata licnost, ok. Ali ovo je bzv iz vise razloga.
I da se desilo bez odobrenja maturantkinje, opet je ovakva tema dobar podsetnik da treba gledati šta i kako se piše o nama po medijima. Ne mogu da verujem da bi oni objavili bez njenog pristanka a ako jesu, to je onda predmet sudske optužbe.Šta se u stvari desilo ovde ?
Piskarala tog portala su dobili zadatak da integrišu mlađi uzrast slično ko i moderatori Krste da animiraju ali to rade pogrešno
Onda su rovarili po slikama i stalkovali maturantkinje , mislim bezveze![]()
Jesu sigurno kontaktirali, ona ima takav mentalitet - ne izjašnjavam se kakav - da joj to prija. Svi dobri. Osim nas.I da se desilo bez odobrenja maturantkinje, opet je ovakva tema dobar podsetnik da treba gledati šta i kako se piše o nama po medijima. Ne mogu da verujem da bi oni objavili bez njenog pristanka a ako jesu, to je onda predmet sudske optužbe.
U stvari, još bolje je da vide kakvu reakciju takve slike izazivaju.Prvo to ne znamo. Ali možemo o tome da diskutujemo, koja je poenta da se maturantkinje na ovaj način eksponiraju, pri čemu bi ova devojka bila samo primer.
Ono što je problematično je što se tema nije razvila u tom pravcu nego u komnetarisanju njenog fizičkog izgleda na način pivopija ispred lokalne prodavnice.
Ti se sada čudiš što su takvi komentari, kao što sam video da se neka čudi na komentare kada je postala model za Victoria's Secret.Jesu sigurno kontaktirali, ona ima takav mentalitet - ne izjašnjavam se kakav - da joj to prija. Svi dobri. Osim nas.
O ćemu mi razgovaramo ?
Koliko smo prsli kao društvo , ok.
Ne, nisam čitala komentare.Ti se sada čudiš što su takvi komentari, kao što sam video da se neka čudi na komentare kada je postala model za Victoria's Secret.
Zna se tačno koj aje prva asocijacija za sve to