Jelena iz Šapca je najzgodnija maturantkinja Srbije: Ima telo boginje, a uz to je i đak generacije – doslovno SAVRŠENSTVO bez mane

Ako je ona i pala na to da se reklamira, mlada je, leti u nebo, željna samopromocije, nije joj zameriti.
Ali zašto ti da padneš na taj nivo da zagledaš i ružno komentarišeš njen fizički izgled.
Pa nismo mi došli u njenu kuću

Nego je ona došla u naše kuće

Zašto je ne bi komentarisali

Valjda joj je to i bio cilj

Glupo mi je da bilo sta na ovo napisem zaista.
Tako isto je i meni glupo što su i ona i njeni roditelji dopustili da se naglasak stavlja na njeno telo i kako je yebozovna.

Dakle ako su ona i njeni roditelji aminovali takvu sliku, onda evo šta narod misli o tome.

Da li se družite sa muškarcima u privatnom životu?

Ovakve reakcije i komentari koje ovde čitate su stereotipni za muškarce. Ama baš ništa novo niti za čuđenje.
Posmatraš sve muškarce kroz sebe.

Ok, imaš uostalom pravo, samo ti kažem da je ružno da se pročita. Izbija zavist prema njenoj mladosti.

Tako isto je i meni glupo što su i ona i njeni roditelji dopustili da se naglasak stavlja na njeno telo i kako je yebozovna.

Dakle ako su ona i njeni roditelji aminovali takvu sliku, onda evo šta narod misli o tome.
Zasto je to tebi predmet interesovanja? To je zabrinjavajuce.
Jos stavis ovde za temu.
Sta tamo neki ljudi rade privatno? Njihova stvar.
Anonimusi.
Hajde da je poznata licnost, ok. Ali ovo je bzv iz vise razloga.

Jos stavis ovde za temu.
Anonimusi.
Ne rade privatno nego mi guraju pod nos kroz javne medije

Da li se družite sa muškarcima u privatnom životu?

Ovakve reakcije i komentari koje ovde čitate su stereotipni za muškarce. Ama baš ništa novo niti za čuđenje.

Ja se druzim i to se bas druzim, ali moji drugari nemaju ovakve teme...makar ne na moje usi.
Hvala im na tome.

Lepa devojka koja je do juce bila devojcica, krhkog sklopa usled sopstvene nezrelosti.
Kako god da izgleda zbog mladosti je prelepa. Kako ona tako i njene drugarice.

Ok. A ti si jos gori jer nastavljas taj niz, kao stranac.
Opet ponavljam: to je njihova privatna stvar.
Privatna je stvar ako bi slika bila u nečijem privatnom foto albumu.
Ako staviš sliku u javnu cirkulaciju kroz medije, onda tražiš komentare i reakcije. Pa, evo.

Lepa devojka koja je do juce bila devojcica, krhkog sklopa usled sopstvene nezrelosti.
Kako god da izgleda zbog mladosti je prelepa. Kako ona tako i njene drugarice.
Jeste, i to je trebalo da ostane privatno, u okviru tog njenog maturantskog druženja.

Ali kada staviš na intrnet, da ceo svet vidi, vest sa komentarom "telo boginje" a ona se natrćila kao Real Housewife ili starleta, onda komentari pljušte sa takvom konotacijom.

Ne zavist, nego zgražavanje da roditelji prodaju svoju decu u sehsualne objekte od rane mladosti
Prvo to ne znamo. Ali možemo o tome da diskutujemo, koja je poenta da se maturantkinje na ovaj način eksponiraju, pri čemu bi ova devojka bila samo primer.
Ono što je problematično je što se tema nije razvila u tom pravcu nego u komnetarisanju njenog fizičkog izgleda na način pivopija ispred lokalne prodavnice.

Nije relavantno da li je ona stvarno najlepša, boginja, ako su mediji tako i naslovili valjda imate toliko pameti da shvatite da to ne znači bukvalno da je najlepša pa da je vi, eksperti sada razlažete. To je malograđanski. Zapadnjački fazon ali svejedno, malograđanština koja unižava ženu, shvataš. Nisu svi muškarci u tom fazonu a i to vređa žene.

Jos stavis ovde za temu.
Anonimusi.

ako je fotografija sa neta štaje tu više privatno?
djak generacije nosi hulahopke i djačku knjižicu kad se slika a ovu ne new money haljinu
meni lično je degutantan način na koji se ona prezentuje javnosti.

Šta se u stvari desilo ovde ?
Piskarala tog portala su dobili zadatak da integrišu mlađi uzrast slično ko i moderatori Krste da animiraju ali to rade pogrešno :D
Onda su rovarili po slikama i stalkovali maturantkinje , mislim bezveze :D
I da se desilo bez odobrenja maturantkinje, opet je ovakva tema dobar podsetnik da treba gledati šta i kako se piše o nama po medijima. Ne mogu da verujem da bi oni objavili bez njenog pristanka a ako jesu, to je onda predmet sudske optužbe.

I da se desilo bez odobrenja maturantkinje, opet je ovakva tema dobar podsetnik da treba gledati šta i kako se piše o nama po medijima. Ne mogu da verujem da bi oni objavili bez njenog pristanka a ako jesu, to je onda predmet sudske optužbe.
Jesu sigurno kontaktirali, ona ima takav mentalitet - ne izjašnjavam se kakav - da joj to prija. Svi dobri. Osim nas.
O ćemu mi razgovaramo ?
Koliko smo prsli kao društvo , ok.

Prvo to ne znamo. Ali možemo o tome da diskutujemo, koja je poenta da se maturantkinje na ovaj način eksponiraju, pri čemu bi ova devojka bila samo primer.
Ono što je problematično je što se tema nije razvila u tom pravcu nego u komnetarisanju njenog fizičkog izgleda na način pivopija ispred lokalne prodavnice.
U stvari, još bolje je da vide kakvu reakciju takve slike izazivaju.

Ima onih koji to baš i žele. Oni koji ne žele, nek se dobro promisle kako im slike, i komentari uz njih, izlaze u javnost

Jesu sigurno kontaktirali, ona ima takav mentalitet - ne izjašnjavam se kakav - da joj to prija. Svi dobri. Osim nas.
O ćemu mi razgovaramo ?
Koliko smo prsli kao društvo , ok.
Ti se sada čudiš što su takvi komentari, kao što sam video da se neka čudi na komentare kada je postala model za Victoria's Secret.
Zna se tačno koja je prva asocijacija za sve to

Ti se sada čudiš što su takvi komentari, kao što sam video da se neka čudi na komentare kada je postala model za Victoria's Secret.
Zna se tačno koj aje prva asocijacija za sve to
Ne, nisam čitala komentare.
Čudim se pojavi o kojoj polemišemo.

Back