Jelena iz Šapca je najzgodnija maturantkinja Srbije: Ima telo boginje, a uz to je i đak generacije – doslovno SAVRŠENSTVO bez mane

U stvari, još bolje je da vide kakvu reakciju takve slike izazivaju.

Ima onih koji to baš i žele. Oni koji ne žele, nek se dobro promisle kako im slike, i komentari uz njih, izlaze u javnost
Ničiji cilj nije da ga neko razvlači

Što ne pomisliš da je reporteru sa maturske večeri bila slatka i da je hteo baš nju da stavi na naslovnicu. A mladoj devojci to imponuje. Hej, i matorim ženama imponuje da se samopromovišu i dobijaju lajkove a ne još nezreloj devojci, pri čemu je cela ta fešta pod odgovornošću škole.

ako je fotografija sa neta štaje tu više privatno?
djak generacije nosi hulahopke i djačku knjižicu kad se slika a ovu ne new money haljinu
meni lično je degutantan način na koji se ona prezentuje javnosti.
Ovako treba da izgleda maturantki ja. Guglala sam 18 god i izašla je slika

Ne kažem da svi moraju biti zgodni ali ta moda kod nas da se izgleda starije je skroz demode i nakaradno

IMG_20250616_231930.jpg

Tačno. Ali to onda drastično umanjuje odgovornost ove mlade devojke. Ja sam generalno protiv sve te fešte, sinoć sam iznela svoje mišljenje o tome.
Ogroman marketing stoji iza toga, a prosvetni sistem je totalno trokirao (mada to traje odavno) i ide na ruku svemu tome. Da li je uopšte normalno da klinci, srednjoškolci do juče, proslavlaju svoju maturu u hotelu Metropol, Hajat i kopiraju snobove, tako mladi, a već se uče da glume nešto što nisu. I sve pod pokroviteljstvom ministarstva obrazovanja.

Za njih je neki klub, šminkanje kući sa drugaricama, kul haljinice, a ne sva ta seljana.

Mislim da su naši ljudi toliko navikli na starleta stil da i ne vide, da im uopšte nije čudno kad devojka od 18 se oblači kao da ima 30 sa tom šminkom i tim stilom
preagresivno i provokativno na jeftin način. slažem se skroz.

preagresivno i provokativno na jeftin način. slažem se skroz.
Ja znam ljude koji su svoje ćerke namontirali sa plastičnim operacijama sa osnovnom namerom da budu atraktivne onima sa parama - glumci, pevači, sportisti, političari. A nije da su siromašni.

Ja znam ljude koji su svoje ćerke namontirali sa plastičnim operacijama sa osnovnom namerom da budu atraktivne onima sa parama - glumci, pevači, sportisti, političari. A nije da su siromašni.
a vidite meni su jako interesantne te osobe

u svojoj mladosti nisu imali para a niti je para bilo ovoliko i sad oni bi da isprave tu traumu preko svoje dece - da im neko konačno donese

sa druge strane im uopšte ne smeta što u mladosti nisu išli u pozorište pa da i to isprave kod dece - uglavnom glumataju sami

Back