bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.898
Ja se cudim samoj temi. Ali vec smo i navikli, sta ces 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije problem tema. Tema je o temi.Ja se cudim samoj temi. Ali vec smo i navikli, sta ces![]()
Ne shvataš da je tema o temi, ko što reče pikaću.Ja se cudim samoj temi. Ali vec smo i navikli, sta ces![]()
Ničiji cilj nije da ga neko razvlačiU stvari, još bolje je da vide kakvu reakciju takve slike izazivaju.
Ima onih koji to baš i žele. Oni koji ne žele, nek se dobro promisle kako im slike, i komentari uz njih, izlaze u javnost
Ovako treba da izgleda maturantki ja. Guglala sam 18 god i izašla je slikaako je fotografija sa neta štaje tu više privatno?
djak generacije nosi hulahopke i djačku knjižicu kad se slika a ovu ne new money haljinu
meni lično je degutantan način na koji se ona prezentuje javnosti.
utoliko gore., pri čemu je cela ta fešta pod odgovornošću škole.
Upravo.Ovako treba da izgleda maturantki ja. Guglala sam 18 god i izašla je slika
Ne kažem da svi moraju biti zgodni ali ta moda kod nas da se izgleda starije je skroz demode i nakaradno
Pogledajte prilog 1743358
Tačno. Ali to onda drastično umanjuje odgovornost ove mlade devojke. Ja sam generalno protiv sve te fešte, sinoć sam iznela svoje mišljenje o tome.utoliko gore.
Ogroman marketing stoji iza toga, a prosvetni sistem je totalno trokirao (mada to traje odavno) i ide na ruku svemu tome. Da li je uopšte normalno da klinci, srednjoškolci do juče, proslavlaju svoju maturu u hotelu Metropol, Hajat i kopiraju snobove, tako mladi, a već se uče da glume nešto što nisu. I sve pod pokroviteljstvom ministarstva obrazovanja.
Za njih je neki klub, šminkanje kući sa drugaricama, kul haljinice, a ne sva ta seljana.
zato što su to normalna deca a ne devojke koje liče na ocvale tetke u tužnom autfituZato naše studentkinje na protestima izgledaju sasvim kao studenti bez tog stila i to je kul.
preagresivno i provokativno na jeftin način. slažem se skroz.Mislim da su naši ljudi toliko navikli na starleta stil da i ne vide, da im uopšte nije čudno kad devojka od 18 se oblači kao da ima 30 sa tom šminkom i tim stilom
Ja znam ljude koji su svoje ćerke namontirali sa plastičnim operacijama sa osnovnom namerom da budu atraktivne onima sa parama - glumci, pevači, sportisti, političari. A nije da su siromašni.preagresivno i provokativno na jeftin način. slažem se skroz.
a vidite meni su jako interesantne te osobeJa znam ljude koji su svoje ćerke namontirali sa plastičnim operacijama sa osnovnom namerom da budu atraktivne onima sa parama - glumci, pevači, sportisti, političari. A nije da su siromašni.
Ne verujem
Ne može sa tako debelim nogama da igra fudbal
De si ti video debele noge?!
Pa sva je krupna
Lice prosečno
Verovatno roditelji platili reklamu
Pa na slici
Šta joj fali i ako trenira?Možda trenira fudbal?![]()
Zaboravila da doda teglu ajvara kao rekvizit.Nova postena srpska majka u zacetku karijere.