Jel ste NORMALNI?!

otkud ljudima tolika potreba
da kvalifikuju stavri kao normalne i nenormalne?
koja je vaša mera normalnosti?
čak i ako se bavite takvim kvalifikacijama da li bar ikakvu logiku i analitiku primenjujete ili ono - ako se meni ne sviša nije normalno?
i treće, zašto opet ljudi toliko pate da budu normalni?
Da. Sve je coveku dozvoljeno, ali mu nije sve na korist.

čak i ako se bavite takvim kvalifikacijama da li bar ikakvu logiku i analitiku primenjujete ili ono - ako se meni ne sviša nije normalno?

To je potreba da se pripada grupi. Mi (naša grupa) smo normalni, bar iz našeg ugla a ne kao oni drugi, mamu im nenormalnu...

fotobombe-koje-ce-vas-nasmejati-1.jpg
(((

Poslednja izmena od moderatora:
ljidi pate od toga da budu prihvaceni tj isti ko svi,jer ako se razlikujes automatski si odbacen,tj manje 'voljen' od okoline,a posto vecina nema dovoljno ljubavi prema sebi(ne voli dovoljno sebe ili nema neki jedinstvaeni izvor lj udrugoj osobi)
onda se trazi supstitucija u nebitnim osobama,okolini koja je samo u prolazu...

- - - - - - - - - -

kako lepe ruzeXD

Pre sam mozda i imao tu klasifikaciju normalan i nermolana ne :lol: ,al sve se to rasprsilo ko neko jeftino sujeverje ? Ustvari pre mi je kriterijum normalnosti bila neka opsta prihvacenost osobe od strane kolektiva,sad smatran normalnim onog koji je srecan,bez obzira na sve drugo znaci.To mi je logicnije u neku ruku :think:

nije, rekla bih da bas paze na to, cak ako pitas neko obicno pitanje ne vole da kazu, mada znam ponesto, pa ipak je nemoguce da ne znas bas nista
ali mene ne obavezuje diskrecija a nju da

- - - - - - - - - -

znaci njima i slicnima bas super forumasenje, ne samo da mogu da ih ogovaraju nego to ostane trajno zapisano : ))

nije, rekla bih da bas paze na to, cak ako pitas neko obicno pitanje ne vole da kazu, mada znam ponesto, pa ipak je nemoguce da ne znas bas nista
ali mene ne obavezuje diskrecija a nju da

- - - - - - - - - -

znaci njima i slicnima bas super forumasenje, ne samo da mogu da ih ogovaraju nego to ostane trajno zapisano : ))

Znaci pazi se,ako neka forumasica pocne govoriti nesto sto samo ti znas...:lol: ...nadam se da se neces poceti tripovati sad ? :whistling:

Back