- Poruka
- 842
kako kad 
sve dok mogu to da kontrolisem dobro je

sve dok mogu to da kontrolisem dobro je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Sve je coveku dozvoljeno, ali mu nije sve na korist.otkud ljudima tolika potreba
da kvalifikuju stavri kao normalne i nenormalne?
koja je vaša mera normalnosti?
čak i ako se bavite takvim kvalifikacijama da li bar ikakvu logiku i analitiku primenjujete ili ono - ako se meni ne sviša nije normalno?
i treće, zašto opet ljudi toliko pate da budu normalni?
Некад сам нормалан, некад нисам.
Jesmo ti to dr doktor i ja dali inspiraciju
Ja ne patim da budem normalna, a za druge me i ovako nije briga...
otkud ljudima tolika potreba
čak i ako se bavite takvim kvalifikacijama da li bar ikakvu logiku i analitiku primenjujete ili ono - ako se meni ne sviša nije normalno?
ljidi pate od toga da budu prihvaceni tj isti ko svi,jer ako se razlikujes automatski si odbacen,tj manje 'voljen' od okoline,a posto vecina nema dovoljno ljubavi prema sebi(ne voli dovoljno sebe ili nema neki jedinstvaeni izvor lj udrugoj osobi)otkud ljudima tolika potreba
pa ima ljudi da prsnu ozbiljno, nekad tu valjda ide psihijatrija, a nekad mozda i ne, ne znam. ali ima to
imam iskustva sa pterapijom
nemam pojma, tad sam isla redovno a onda smo prekinule, mozda krenem ponovo. pa nije ti to nikakva misterija. ima i njih raznih. ne znam
pa mislim ako ti se o necemu ne prica u trenutku nemoj
Jel bilo onoga da se ona tebi nesto ispovedila u vezi svog zivota ?![]()
nije, rekla bih da bas paze na to, cak ako pitas neko obicno pitanje ne vole da kazu, mada znam ponesto, pa ipak je nemoguce da ne znas bas nista
ali mene ne obavezuje diskrecija a nju da
- - - - - - - - - -
znaci njima i slicnima bas super forumasenje, ne samo da mogu da ih ogovaraju nego to ostane trajno zapisano : ))