Jel ste NORMALNI?!

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
otkud ljudima tolika potreba
da kvalifikuju stavri kao normalne i nenormalne?
koja je vaša mera normalnosti?
čak i ako se bavite takvim kvalifikacijama da li bar ikakvu logiku i analitiku primenjujete ili ono - ako se meni ne sviša nije normalno?
i treće, zašto opet ljudi toliko pate da budu normalni?

Некад сам нормалан, некад нисам.

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

čak i ako se bavite takvim kvalifikacijama da li bar ikakvu logiku i analitiku primenjujete ili ono - ako se meni ne sviša nije normalno?

A sta ti mozes da nam kazes za sebe?:jede:

Izvinjavam se svima,ali u ovo vreme je tesko biti normalan.Tesko je razdvojiti normalnog od nenormalnog coveka.Jer mnoge sam vidjao ljude koje poznajem,a ine idu i sapucu nesto sami za sebe,vise i ne obracaju paznju na okruzenje.

jom ti si normalan

ne ne bavim se time jeste da kazem ako se vladam prema principima drustva, al imam iskustva da znam dal je neko ili nije normalan, vidi se to, osim psihopate koji to dobro kriju

Jesmo ti to dr doktor i ja dali inspiraciju :lol:

Ja ne patim da budem normalna, a za druge me i ovako nije briga...

Normalni = zdravi i konstruktivni.

Nenormalni = destruktivni, za sebe i okolinu.

Normalni = zdravi i konstruktivni.

Nenormalni = destruktivni, za sebe i okolinu.

А ко то казо?

- - - - - - - - - -

Чек бре, ово Психологија. Ју, нисам видо, значи тема је да ли смо луди или нисмо луди?
Елем, бити нормалан је ствар друштва, друштво каже шта је нормално, шта није, зато се и зове НОРМАлно (видите ово норма што сам нагласио, знате шта је норма) ако посматрамо са неке социолошке позиције. Са психолошке је бити нормалан већ нешто друго.

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam nenormalan.
Ljudi se plase razlicitosti, bilo i bice, tako da cesto ono nepoznato klasifikuju kao nenormalno.

Normalnost je individualan pojam, ono sto ke meni nije nekom drugom i tako dalje.

Nenormalno je nesto sto ja osecam da me ugrozava. A stvari sa kojima sa ne slazem, ne razumem, koje su mi strane, ne smatram alarmantno nenormalnim, ali svakako ih ne volim.

Back