DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
ti si za sve kriva...morala si da pominjes picu
![]()
treba je po turu

Pa nisam ni ja u BG-u al kad budem doshla..uskoro...zovem vas da njopamo zajedno!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si za sve kriva...morala si da pominjes picu
![]()
Pa nisam ni ja u BG-u al kad budem doshla..uskoro...zovem vas da njopamo zajedno!!!!
pa ne znam dal bi to bilo u redu![]()
nece nece...od 5 tura mogu dobro da se najedem...![]()
da se napijem od 5? pa sad...moze..ako chastish...heheheh
ebote, kako li je onda ljubis, pri pomisli koliko je nabudzenih kurrceva poosila![]()
Daklem padne vam na pamet da vam se uopste ne lize njena ribica. Prodje vam kroz glavu misao ko zna koliko i kakvih je tu budjavaca balavilo pre vas i da vam se uopste ne lize. A onda padne na pamet: a obucenog kitona da stavis to ti nije problem? Pa nije on je ipak obucen.![]()
![]()
Što, oš da mu oližeš?![]()
Ajde reci..jel mu slana guza pa cu razmislim
Daklem padne vam na pamet da vam se uopste ne lize njena ribica. Prodje vam kroz glavu misao ko zna koliko i kakvih je tu budjavaca balavilo pre vas i da vam se uopste ne lize. A onda padne na pamet: a obucenog kitona da stavis to ti nije problem? Pa nije on je ipak obucen.![]()
![]()
ne mozeJel moze bez lizanja?
Sto kaze moja ortakinja Sandra.... Nije seks - seks ako nema dobrog liza![]()
pa meni u suštini ne mora da se liže, nisam nešto facinirana time. ali kad čujem nekog ovakvog balavca, napasla bih ga i picom i jajima od svih onih budjavaca koji su balavili ranije...
ma užas.
ako ti se ne liže... mojne.
sereš gluposti preterano. zašto ti misliš da nisi budjaviji od ostlih... zašto misliš da su oni bili budjavi, zašto misliš da su svi balavili... zašto misliš da je tvoj kiton gotivan obučen i go...
![]()
Ovaj sinak je bas zaglavio u problem...taj ce samo nevine da lovi.Daklem padne vam na pamet da vam se uopste ne lize njena ribica. Prodje vam kroz glavu misao ko zna koliko i kakvih je tu budjavaca balavilo pre vas i da vam se uopste ne lize. A onda padne na pamet: a obucenog kitona da stavis to ti nije problem? Pa nije on je ipak obucen.![]()
![]()