- Poruka
- 78.765
Jel kiseli neko kupus kad je toplo vreme? Onako, u manjim količinama, da se ima za sarmu, recimo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Је л кисели неко купус кад је топло време?Jel kiseli neko kupus kad je toplo vreme? Onako, u manjim količinama, da se ima za sarmu, recimo.
Za jedan dan!?Pa klasičnim metodom ne može, suviše je toplo ali imaš druge brze načine da ga ukiseliš za jedan dan.
gukni više! Kako?Da, za jedan dan.
Ovo izgleda solidno. Jesi li probala?
Nisam. Ali je neko pravio, ne mogu da se setim da li moja mama ili svekrva. Ne znam da li ovo sa hlebom ili se kuvaju listovi u sirćetu, tako nešto. Pitala bih svekrvu kako ali ako je pitam reći će mi: "Imam još kupusa dođi!" a mene mrzi da objašnjavamOvo izgleda solidno. Jesi li probala?
Uglavnom niko se nije bunio da ne valja?Nisam. Ali je neko pravio, ne mogu da se setim da li moja mama ili svekrva. Ne znam da li ovo sa hlebom ili se kuvaju listovi u sirćetu, tako nešto. Pitala bih svekrvu kako ali ako je pitam reći će mi: "Imam još kupusa dođi!" a mene mrzi da objašnjavam
Kada je sarma u pitanju? O svašta! Nema šanseUglavnom niko se nije bunio da ne valja?
ma ja sam jeo i sa slatkim kupusom što ga samo skuvaju i stave ribanac iz tegle da kao malo zakisi, pa mi ništa nijeKada je sarma u pitanju? O svašta! Nema šanse
Jel kiseli neko kupus kad je toplo vreme? Onako, u manjim količinama, da se ima za sarmu, recimo.
Eto sam znas recept....postoje one plasticne kutije za sir, od 3kg i 10kg, one su ti idealne za kiseljenje kupusa, stane tri glavice, polutke ili trecinke kako izaberes...Jel kiseli neko kupus kad je toplo vreme? Onako, u manjim količinama, da se ima za sarmu, recimo.
Kad prave za slave, onda ima logike znati trikove...Aman kupim glavicu kiselog kupusa za sarmu u sred ljeta. Ko će se cimati pa ljeti kideliti.
Mene što se tiče najbolji je ovaj semberskiИма у Максију вакумирано и главица и рибанац и листови. Али пажња! Треба погледати налијепљену етикету, ако је произвођач Јана, заобићи, не ваља. Произвођач Мајкић, то може, сасвим је добар, мада треба и пробрати, нису сва поаковања једнако добра, али може се изабрати сасвим пристојен кисели купус.
teško da se nađe dobar, mislim osrednjiAman kupim glavicu kiselog kupusa za sarmu u sred ljeta. Ko će se cimati pa ljeti kideliti.