Jel igrate greb greb ili loto

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Igram ja , i to strane lutrije, jer sam odustao od domacih jer im ne verujem.
Elem, ako neko moze da mi razjasni.. pitam se kad dobijem veci iznos, da li ce me je*ati bankari i drzava. Mislim platicu porez i sve sto treba, ali nesto sam citao na brzinu..
kad se primi neki novac, narodna banka trazi neki ugovor o poslu , i jos neke dokaze tipa ko ti uplacuje i zasto
a ja ako kazem igrao asm lutriju , a oni kazu aha..igras stranu lutriju a to zabranjeno , nema nista od isplate...
Zakon kaze:

Zabranjeno je priređivanje igara na sreću suprotno odredbama ovog zakona, kao i:
1) učestvovanje u igrama na sreću koje se priređuju u inostranstvu, za koje se ulozi plaćaju na teritoriji Republike Srbije;
2) omogućavanje uplate uloga u Republici Srbiji za učestvovanje u igrama na sreću koje se priređuju u inostranstvu putem platnih kartica, a od strane izdavaoca platnih kartica sa sedištem na teritoriji Republike Srbije;
3) omogućavanje uplate uloga u Republici Srbiji za učestvovanje u igrama na sreću koje se priređuju u inostranstvu na drugi način;

Sto znaci, ja ucestvujem i igri u inostranstvu, ali sam u sustini uplatu izvrsio preko e-novcanika (jednog od mnogih), tako da ne krsim nista, jel tako ?
To jest, ako dobijem vece sume , nece biti problema samo da platim porez

S druge strane, vecnia banaka je blokirala uplate na kockarske sajtove strane, pa se ljudi snalaze uglavnom tako sto povuku sa bankarskog racuna, na neki od e-novcanika. Tako da u sustini ni ja ni oni ne krse zakon, i sve je ok ?
p.s. dobio sam 12eura, isao da mi isplate na devizni racun, i morao sam da idem da popunim u intezu banku, razlog za prijem novca i neke gluposti, ali mi je leglo posle toga.

Hvala unapred

Poslednja izmena:
najveci dobitak na grebi mi bio 1000din recima hiljadu

Prilozi

• images (13).jpg
    images (13).jpg
    14,7 KB · Pregleda: 4
  • images (7).jpg
    images (7).jpg
    16,9 KB · Pregleda: 4
Gledam nesto ove greb grebove i loto i palo mi na pamet da malo pocnem to da igram. Jel neko nekada dobio nesto na tim lutrijama i sl?

Razmisljam da uplacujem jednu kombinaciju loto nedeljno i da uzmem dva tri greb greba?

Jel igrate nesto?

greb-greb.jpg
to ti je droga. Daces silne pare a "srecnog delfina" nikada neces uloviti.
Znam tipove koji su za zivota dosad ulozili pravo malo bogatstvo a dobili kolko za burek sjogurt.
Glavni dobitinici su poznati i pre pustanja lozova u promet a poneki iz raje dobija par stotki........tek da se vidi da "svako moze dobiti" ako igra na srecku.

to ti je droga. Daces silne pare a "srecnog delfina" nikada neces uloviti.
Znam tipove koji su za zivota dosad ulozili pravo malo bogatstvo a dobili kolko za burek sjogurt.
Glavni dobitinici su poznati i pre pustanja lozova u promet a poneki iz raje dobija par stotki........tek da se vidi da "svako moze dobiti" ako igra na srecku.
To je bilo pre osam godina! :hahaha:

Greb greb retko igram, dobio sam samo jednom 91 god bilo oko 50 maraka :mrgreen:
Loto igrao 30 god. Jedne te iste brojeve najveci dobitak 5, trojke i 4 ne racunam. Prestao da igram pre 3 god... Uplatim ponekad kada se nakupi par miliona evra:mrgreen:Jedino redovno igram bingo i naravno Kladionica. Verovatno sam u debelom minusu, ali ne pijem ne pusim, ne idem u kafanu, ne jurim žene:mrgreen: neki porok moram da imam:lol:

Back