Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Sa cijom zenom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tebi baš zapelo na posne dane.А са удатом комшиницом на посне дане?
A tebi baš zapelo na posne dane.
Znači to radiš. Juriš udate komšinice.
spada li "opštenje sa ženom" u loša dela ili u loše misli?Jeste.
Pravi post je ne samo to.
već i uzdržavanje od
loših dela i loših misli
spada li "opštenje sa ženom" u loša dela ili u loše misli?![]()
Neozbiljni ne mogu da zaobidju neozbiljnu i luckastu temu. Dokle cete, bre, boga da trpate u krevet da vas kontrolise kada i kako "opstite" sa zenom ili ljubavnicom? Jos je neozbiljnije pitati lekaare kada da se "povatas" sa rodjenom zenom. Takvi kao ti upropastise ovaj forum. Ovo nije forum za poducavace forumasa o srpskoj hebacini.![]()
Планирам да кад се оженим да ми се деца роде на одређене датуме па ће тако добијати имена.
Међутим модерна медицина и домаћи лекари изгледа раде против Бога
јер кад израчунам кад жена треба да се породи да би се дете родило на одређен датум
баш и није богоугодан дан за чињење...
Јел има каквих искуствених савета?
Неозбиљни да заобиђу тему
Pa je zato nisi zaobišao.Neozbiljni ne mogu da zaobidju neozbiljnu i luckastu temu.
Jeste.
Pravi post je ne samo to.
već i uzdržavanje od
loših dela i loših misli
Pravilnikom je zabraanjeno izrugivanje avatara, a ni domace vaspitanje ne dozvoljava da se ruznima kaze da su ruzni. Mozda je to dozvoljeno u debelim provincijama, ali ne i u civilizovanom svetu.Jooj kako si ružan na ovom avataru. Jel stvarno tako izgledaš? ?)
Nisam pretpostavio da i ti pripadas toj grupaciji inace bi je zaobisao.Pa je zato nisi zaobišao.![]()
Izvini kume, mi to nismo znaliPravilnikom je zabraanjeno izrugivanje avatara
Aha da, u civilizovanom svetu vlada licemerje.Pravilnikom je zabraanjeno izrugivanje avatara, a ni domace vaspitanje ne dozvoljava da se ruznima kaze da su ruzni. Mozda je to dozvoljeno u debelim provincijama, ali ne i u civilizovanom svetu.
Ja sam kao što vidiš nezaobilazna.Nisam pretpostavio da i ti pripadas toj grupaciji inace bi je zaobisao.
Mozda i komsija ima slicne ideje kada je u pitanju njegova komsinica? Ne, nisam nista lose mislio, samo sam ti skrenuo paznju da ne zatvaras oba oka kad spavas.А са удатом комшиницом на посне дане?
I neću...Moj drugar doca mi preporučio posniju hranu-moraćete se snaći bez mene...Ne opšti se sa ženom u posne dane da se telo ne bi iscrpljivalo.
Šta ste bre navalil, čovek ozbiljno pita. Savet: imati seksualne odnose sa ženom samo u plodne dane (sredinom ciklusa) -sve drugo je neoprostiv greh jer ne vodi začeću nego zadovoljavanju, a to se ne sme...
Najveci je greh kad muz ne opsti sa zenom kad se njoj prohte i na njen mastovit nacin. Posni i neposni dani su popovska besmislica.
Pa sta da radi zena kad je zasvrbi medju nogama ?
Treba li da trpi zarad vere ?