- Poruka
- 3.356
Слободно се сексајте када год желите.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Слободно се сексајте када год желите.
Greh je ako se ne seksaju kad god zele, gde god zele i kako god zele. Problem je sa vernicima jer su ubedjeni da ih bog kontrolise i kada su pod jorganom, i u mraku, a da ne govorimo u sred bela dana.Слободно се сексајте када год желите.
E baš si pametan. A sa kime?
Greh je vođenje ljubavi nazivati "opštenjem".
Ja bih taj izraz izopštila.
U pravu si sto se tice "opstenja", ali ni to "vodjenje ljubavi" mi ne zvuci bas adekvatno samom cinu.Greh je vođenje ljubavi nazivati "opštenjem".
neozbiljna ti tema![]()
Планирам да кад се оженим да ми се деца роде на одређене датуме па ће тако добијати имена.
Међутим модерна медицина и домаћи лекари изгледа раде против Бога
јер кад израчунам кад жена треба да се породи да би се дете родило на одређен датум
баш и није богоугодан дан за чињење...
Јел има каквих искуствених савета?
Неозбиљни да заобиђу тему
Zasto mislis da je neozbiljna tema?neozbiljna ti tema![]()
Zasto mislis da je neozbiljna tema?
Greh je ako se ne seksaju kad god zele, gde god zele i kako god zele. Problem je sa vernicima jer su ubedjeni da ih bog kontrolise i kada su pod jorganom, i u mraku, a da ne govorimo u sred bela dana.
U potpunoj si zabludi, Bog nema veze sa intimnim odnosima, jer to su dozvoljene radnje.
Ma ne, ozbiljan sam da ozbiljniji ne mogu biti, ozbiljan sam kao pampur od najkvalitetnijeg sampanjca.. Tema je veoma ozbiljna i tretira najuzvisenije teznje ljudi oba pola. Zasto ne bi partner (ili partnerka) kupio knjigu "Seks u 100 lekcija" i iz dana u dan praktikovao novi stil, umesto izvikanog "misionarskog" iliti manastirskog. Interesuje me, takodje, kako je Arijanna dosla do zakljucka da je tema neozbiljna kada je i te kako vazna coveku za sopstvenu reproduciju, ali i zbog izuzetnog zadovoljstva koje se pri tome dozivljava. Sta vise, veoma sam zainteresovan sta ona misli o seksu generalno, a i o stilovima, tj. manje ili vise o bludnim radnjama prilikom, kako rece nasa draga Borka, “vodjenja” ljubavi.zayebavaš...
Bog je itekako zainteresovan sta njejgovi vernici rade kada su ispod "jorgana". Takava mu je priroda. Voli da zna da li ce mlada krvariti ili ne, da li ce da uziva u cinu opstenja, tj. vodjenja ljubavni, ili ne? S druge strane, Mariji devici bi bilo mnogo draze da joj je bog svoj istetoviran sa imenom njegovog buduceg isna, uvukao u nju kako je ona to i normalno pretpostavlja da ce se desiti kada se njene seksualne zelje legalizuju zakljucenjem braka..Kako Bog nema veze sa intimnim odnosima ?! To bi značilo da brat može da zavuče sestri kad god želi jer Boga ne interesuje intima ovih dvoje ? Ili drugi primer ; to bi značilo da ja na moj polni organ mogu da istetovilam Isusa pa kad vršim polnodejstvujuće intimne radnje partnerki objasnim da je Isus ušao u nju - ni tu Boga ne interesuje intimna ?
Vidi ti njega, pa on je stvarno sektas! A, reci, sta je sa ateistima?Samo sa sektasem nije greh![]()
Vidi ti njega, pa on je stvarno sektas! A, reci, sta je sa ateistima?
Kako Bog nema veze sa intimnim odnosima ?! To bi značilo da brat može da zavuče sestri kad god želi jer Boga ne interesuje intima ovih dvoje ? Ili drugi primer ; to bi značilo da ja na moj polni organ mogu da istetovilam Isusa pa kad vršim polnodejstvujuće intimne radnje partnerki objasnim da je Isus ušao u nju - ni tu Boga ne interesuje intimna ?
Greh je vođenje ljubavi nazivati "opštenjem".