Jel da se mažemo kokošijim govnima 100% prirodnim

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne verujem da ima Logone i Lavere po apotekama, Welede nema nigde. I na ovom sajtu prirodnakozmetika.com izbacaju Laveru iz ponude jer imaju problema sa uvozom ili tako nesto, kako mi ljubazno odgovorise kad ih upitah mailom. Jako su ekspeditivni kad narucis preko sajta, postarina je nesto sitna, samo je minimalna cena narucivanja 500 din, imaju cak i neke sitne popuste, od 2,5 i 5%. Logonini testeri su do 200 din, a meni tester 7,5 ml dnevne aloe kreme traje vec nedelju dana. Meni koza nije bila problematicna, ali je mnogo drugacija u pozitivnom smislu otkada koristim Dr Hauska i Logona kreme. Jedino sto mi se nimalo ne svidja od svega sto sam narucila je roll-on Sante, to je jedini pored Hauskinog koji imaju u ponudi, ali mi je miris, koji doduse jeste blag, potpuno odbojan. I tonik wild rose mirise bezveze, ali je vrlo dobar za kozu. Sad skupljam pare za sledecu porudzbinu:).
Jel probao nekoLogonine farbe za kosu, zivo me interesuje?

e samo da vam dam mali prilog....zahvaljujuci onim postovima koji su kopirani sa Serbian cafea ili vec od nekud...narucila sam iz Nemacke kreme Veleda !
Sta da vam kazem...
Koristila sam ja vitaskin i niveu i loreal i sve moguce vrste kremica jer imam neku suhu kozicu pa sam bas birala...ali ova je BOOM !!!

Vragolasta Amfibija:
e samo da vam dam mali prilog....zahvaljujuci onim postovima koji su kopirani sa Serbian cafea ili vec od nekud...narucila sam iz Nemacke kreme Veleda !
Sta da vam kazem...
Koristila sam ja vitaskin i niveu i loreal i sve moguce vrste kremica jer imam neku suhu kozicu pa sam bas birala...ali ova je BOOM !!!

A jesi li koristila mozda shampon od koprive ili breze? :-P

Ja totalno ne znam sta vise da radim....
Komercijalni proizvodi tipa Garnier, Loreal, Nivea, nikakve vidljive koristi, ali ni stete mi nisu doneli....
Najvise dobrobiti mi je donela RvB kozmetika...
Lush, za lice mi je bio los
U kotodermi su mi dali suvise tesku "terapiju", koza mi se uzasno masti, meni koja imam problem sa prosirenim porama, i masnom t zonom, dali su iste stvari kao i onima koji imaju bubuljicavo lice...
Upravo sam iscitala celu ovu temu.... razmisljala sam o hauschki, ali sam na brdo mesta citala negativen recenzije njihovihproizvoda...
Razmisljam o Logoni, nisu mnogo skupi, pa da probam...
Bas nemam vise snage da trazim pravu stvar i da stalno bacam pare :(

A gde si to citala lose kritike o Dr Hauschka proizvodima.
Ja sam vec nahvalila gotovo sve sto sam koristila, da se ne ponavljam sad.
Tamo negde na prvim stranama ove teme ima jedna diskusija sa serbian cafe-a, i tamo ovu kolekciju uglavnom hvale na sav glas.
Logona je ok, samo ja nisam koristila nista za masnu kozu.
I moram da priznam da malo 'bapski' mirise.

Po raznim forumima, mnogi koji imaju slicnu kozu kaosto je moja, po njihovom opisu, nisu bili zadovoljni, a ja sam vec toliko isfrustrirana od trazenja odgovarajuce kozmetike, tako da mi se ne rizikuje...vec imam gomilu stvari koje sam kupila i sada samo stoje, i to od "jeftinijih" apotekarskih varijanti, do hvaljenog vichya...
Mislim da cu se ipak ja vratiti na RvB

Ja narucila Dr Hauschka probno pakovanje, onu limenu kutiju sa svim i svacim.
E sad, meni je koza kombinovana, masna T zona. Zna li neko da mi kaze sta koristim? Ujutru mleko i tonik, pa neka krema (dobila sam 3 - dnevnu hidratantnu, dunjinu i ruzinu), a uceve krema za skidanje sminke, pa mleko, pa tonik i bez kreme za noc. El tako???
Koja od ove tri kreme je za mesovitu kozu - hidratantna, dunjina ili ruzina? Ili mozda se neka koristi zimi a neka leti?

Back