C
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jesi li na kraju saznala za taj amonium aluminijum je li stetan ili nije.
P.S. prodajem ovakvu pastu 350 din 10 ml.
Možda nekoj i zatreba da smiri ili uvali u krevet nekoga.....![]()
![]()
karolina kako tvoj dechko podnosi tvoj post
eh, pa ja ne verujem u toPročitala danas u novinama da se Viktorija Bekam maže preparatom sa kokošijim govnima!100% prirodnim!
Pa se vi sad ismevajte!![]()
eh, pa ja ne verujem u to![]()
Pročitala danas u novinama da se Viktorija Bekam maže preparatom sa kokošijim govnima!100% prirodnim!
Pročitala danas u novinama da se Viktorija Bekam maže preparatom sa kokošijim govnima!100% prirodnim!
DAJ LINKili skeniraj!
![]()
Viktorija Bekam koristi kremu za lice na bazi ptičjeg izmeta
stana - 08. oktobar 2008. u 12.25
Viktorija Bekam, bivša pop zvezda i žena poznatog fudbalera Dejvida Bekama, može da se pohvali da ima lepu, zategnutu kožu lica i to zahvaljujući kremi na bazi ptičjeg izmeta.
Kako navodi Njujork dejli njuz, Viktorija, koja je dugo imala problema sa aknama na licu, posle nedavne posete Japanu počela je da koristi kremu "Geisha Facials", čiji je glavni sastojak izmet slavuja.
„Za vreme posete Japanu, Viktorija se pitala kako je moguće da tamošnje žene imaju tako perfektnu kožu lica i otkrila da je to zahvaljujući ovoj kremi”, kaže jedna prijateljica bivše članice grupe "Spice Girls". (Blic)
Ako je tako,oma će je nabavim,da i ja nađem BekamaViktorija Bekam koristi kremu za lice na bazi ptičjeg izmeta
stana - 08. oktobar 2008. u 12.25
Viktorija Bekam, bivša pop zvezda i žena poznatog fudbalera Dejvida Bekama, može da se pohvali da ima lepu, zategnutu kožu lica i to zahvaljujući kremi na bazi ptičjeg izmeta.
Kako navodi Njujork dejli njuz, Viktorija, koja je dugo imala problema sa aknama na licu, posle nedavne posete Japanu počela je da koristi kremu "Geisha Facials", čiji je glavni sastojak izmet slavuja.
„Za vreme posete Japanu, Viktorija se pitala kako je moguće da tamošnje žene imaju tako perfektnu kožu lica i otkrila da je to zahvaljujući ovoj kremi”, kaže jedna prijateljica bivše članice grupe "Spice Girls". (Blic)
Ako je tako,oma će je nabavim,da i ja nađem Bekama![]()
Јел ово нешто као оно: ВОТЕРШАЈНЕЛИКВИДАЈМОНДС?