- Poruka
- 7.955
Zar ona nije AIMjuvi ti je smehovala post
baš te briga sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ona nije AIMjuvi ti je smehovala post
baš te briga sad
Nemam pojmaZar ona nije AI
neće skorokad će kiša?![]()
Drago mi je da ti je drago, valjdaNemam pojma
U svakom slučaju smehovala je
Pusti mene, jel tebi dragoDrago mi je da ti je drago, valjda
Svi ste vi meni dragiPusti mene, jel tebi drago
Odnos sa roditeljima mi je super, jedinac sam, uvek su mi sve ugađali... Tkd odnos mi je super. Ne bi rekao da je egocentričan i narcisoidan način razmišljanja iz razloga što ne osećam ništa prema ženama, a malo sam se zabrinuo kako će moji to da prihvate da ceo život ostanem samac (usput sam naglasio da sam introvert, najlepše mi je sa samim sobom) i da li sam čudan u očima drugih ljudi. Moje mišljenje da čovek može da radi šta hoće sa svojim životom sve dok ne ugrožava druge, a ja valjda ne ugrožavam ovim, zar ne?Veoma egocentričan i narcisoidni način razmišljanja....
Jedno pitanje, i pod pitanje: "imaš li oca?" Ako ga imaš ...."kakav vam je odnos?"...
Deluješ mi na prvi pogled kao dete samohrane majke, ili pak dete/momak koji je odrasao pored babe i dede... :-)
Vidim većina su u nekim vezama ili ako nisu podsvesno teže ka tome, dok mene boli k iskreno, malo mi krivo zbog keve što mi odgovara taj način života pošto bi ona htela sutradan da ima unuke i sve to, mžd i ćaletu bitno nego neće da mi kaže, a meni je to totalna glupost i dodatna obaveza uz kOk, a odakle onda potreba da se zapitaš da li je to čudno?![]()
dok mene boli k iskreno
Ufff super...lepši sam i mlađi od njega khkhkhahahaDobro ajde evo reći ću, Petr Bystron
Veruj mi nećeš ostati sam imaš još dosta fore....Mislim da je to kroz šta prolaziš sasvim normalno...Možda je to sve čudno za penzionere, ali je ipak sve to danas neki norm...vidi, svi su danas preokupirani Tik-Tokom... Instagramom i raznim drugim platformama, slabo više ko komunicira verbalno, oči u oči...Odnos sa roditeljima mi je super, jedinac sam, uvek su mi sve ugađali... Tkd odnos mi je super. Ne bi rekao da je egocentričan i narcisoidan način razmišljanja iz razloga što ne osećam ništa prema ženama, a malo sam se zabrinuo kako će moji to da prihvate da ceo život ostanem samac (usput sam naglasio da sam introvert, najlepše mi je sa samim sobom) i da li sam čudan u očima drugih ljudi. Moje mišljenje da čovek može da radi šta hoće sa svojim životom sve dok ne ugrožava druge, a ja valjda ne ugrožavam ovim, zar ne?
Odnos sa roditeljima mi je super, jedinac sam, uvek su mi sve ugađali... Tkd odnos mi je super. Ne bi rekao da je egocentričan i narcisoidan način razmišljanja iz razloga što ne osećam ništa prema ženama, a malo sam se zabrinuo kako će moji to da prihvate da ceo život ostanem samac (usput sam naglasio da sam introvert, najlepše mi je sa samim sobom) i da li sam čudan u očima drugih ljudi. Moje mišljenje da čovek može da radi šta hoće sa svojim životom sve dok ne ugrožava druge, a ja valjda ne ugrožavam ovim, zar ne?
Ti si tu negde bitna izmedju tudjih polnih organaI nju (pikax) boli p za tvoj k.
Haha kakav tvist. Kao "dechkou, ti imas daddy/mommy issues" a on : m jok, keva i cale do jaja sve super, jednostavno ne osecam nista prema zenama.Odnos sa roditeljima mi je super, jedinac sam, uvek su mi sve ugađali... Tkd odnos mi je super. Ne bi rekao da je egocentričan i narcisoidan način razmišljanja iz razloga što ne osećam ništa prema ženama, a malo sam se zabrinuo kako će moji to da prihvate da ceo život ostanem samac (usput sam naglasio da sam introvert, najlepše mi je sa samim sobom) i da li sam čudan u očima drugih ljudi. Moje mišljenje da čovek može da radi šta hoće sa svojim životom sve dok ne ugrožava druge, a ja valjda ne ugrožavam ovim, zar ne?
I ja volim zivotinje, nekako me opustaju kad nes iskomplikujem u svojoj glavi samo pogledam recimo gorilu kako kulira i boli ga k i bude mi extraJa volim pande. Povezani smo nekom cudnom nevidljivom niti. Kad neka panda ugine mene presece preko srca zestoko. Jednom cu usvojiti nekoliko njih. I bice nam leepooooo.
Nikad ne prebacujem krivicu na druge ako nisam raspoložen tog dana jer mi niko nije kriv, uvek imam toleranciju za druge a živim odvojeno od roditelja tj na spratu, oni žive u prizemlju tkd imam svoj prostor, mislim da ako mi je sad ok ovako, što mi ne bi bilo ok u starosti. A ovo za sklekove sam rekao jer neko rekao da sam debeo pa reko da kažem da nisam, rekreativno treniram...Veruj mi nećeš ostati sam imaš još dosta fore....Mislim da je to kroz šta prolaziš sasvim normalno...Možda je to sve čudno za penzionere, ali je ipak sve to danas neki norm...vidi, svi su danas preokupirani Tik-Tokom... Instagramom i raznim drugim platformama, slabo više ko komunicira verbalno, oči u oči...
Imam dosta prijatelja tvojih vršnjaka koji su prolazili kroz isti trip, isto su introvertni, i isto nisu ništa osećali prema nežnijem polu... E onda su se iznenada upoznali i zaljubili, i sa tim istim devojkama su već dugi niz godina i neki od njih imaju već i decu...
Rekao si da si zadovoljan sam sobom, hvalio si se svojim telom i koliko možeš stlekova da uradiš ...itd. :-) to je sve simptom egocentričnosti i narcisoidnosti.
A to nije dobro...
Mislim okej je, ako si na pustom ostrvu gde nema ljudi i imaš gospodina Wilsona za prijatelja.
Dvadesete pa i tridesete prolete brzo, ali tebra kad dođeš u četrdesete onda ćeš da provališ da nemaš toleranciju za mlađe i ostale oko sebe...e onda češ biti u problemu. Kapiraš?!?
Zanima vas filmografija vajmarske republike?Cudno je rezati ljudima glave na kameri, sve ostalo, moze se prezivjeti.
Lepo je kad na pragu života već sve znaš.Smatram da su ove današnje veze samo gubljenje vremena i gomila gluposti... E sad pošto nemam interesovanje za žene a nisam ni gej, jel čudno ako ceo život ostanem single tj bez devojke?
Шта ће му нагони кад ће с тим само да се пати.A svakako proveri testosteron, cudno je da nemas nagone
Meni je odlično ovako, uopšte i ne razmišljam o devojkama, uživam u drugim stvarima, ne osećam nikakvu potrebu za nekom vezom, kombinacijom, druženju...Можда се не сматра нормалним бити сам али ни мушко-женски односи нису нормални. Данас то постаје нормално и многи ће бити сами. За већину људи је тешко да буду сами али коме је лепо да буде сам тај је избегао велику животну патњу јер мало шта је горе од тога да желиш да будеш са неким а да то не можеш, и не бих препоручио подстицање жеље да се буде са неким, једноставно уживај у својој самоћи кад већ имаш могућност да ти тако буде лепо.
Verujem ako mi sad nije čudno da neće ni za 30 godina osim ako me okolina ili roditelji na to ,,podsete" da nije normalno ili na šta treba da se fokusiram (traženje osobe suprotnog pola) jer ja prirodno ne osećam nikakvu potrebu za tim stvarima.Lepo je kad na pragu života već sve znaš.
Nama nije čudno, ali možda tebi bude kasnije, kad porasteš malo.