Jel čudno ako ceo život ostanem single?

Ja sam 195cm visine, imam 98-99kg (proverio pre 2 nedelje zadnji put). Ne treniram nista posebno sem ponekad trcanja i voznje bajka a stariji sam od tebe 34 godine... ali kad vidim zgodan zenski batak automatski gledam u njega.
Ja samo kad sam smoren nes ili nisam zadovoljan sam sa sobom trazim spoljne stimulanse, hrana, pogled sto ti kazes na dobar batak... Ali znam da to sve vodi na kraju ka unutrašnjem spokoju gde te opet boli k za sve

Pun mi rodjak Živan onoh koji u društvu kad prodje nešto žensko kažu: "znaš prijatelju, ja bi ovo kresno" a krme bolje izgleda od njega
Sedimo neki moji drugari i ja u basti lokalnog Starbucks cafea, negde na kraju sveta od Srbije ( 9 casovnih zona od Beograda). Jedan od njih je iz Mostara, drugi iz Kikinde i ja kao treci iz Zemuna. Raskrsce na kojoj je taj lokal je poprilicno prometno i gomila ljudi pesice prolazi te ima tu raznih ljudi. Primeti Lala neku zenu of 30-35, zgodna zena na nekih 3-4m od nas ceka svetlo na semaforu i na srpskom kaze "znate prijatelji, ja bih ovo kresno", Mostarac mu odgovori "I tata bi sine.". Zena se okrene i na srpskom kaze "Sram vas bilo!"... a osmeh od uveta do uveta. Ova dvojica zinuli, ja cackam nokte i zvizducem.

Sedimo neki moji drugari i ja u basti lokalnog Starbucks cafea, negde na kraju sveta od Srbije ( 9 casovnih zona od Beograda). Jedan od njih je iz Mostara, drugi iz Kikinde i ja kao treci iz Zemuna. Raskrsce na kojoj je taj lokal je poprilicno prometan i gomila ljudi pesice prolazi te ima tu raznih ljudi. Primeti Lala neku zenu of 30-35, zgodna zena na nekih 3-4m od nas ceka svetlo na semaforu i na srpskom kaze "znaš prijatelji, ja bi ovo kresno", Mostarac mu odgovori "I tata bi sine.". Zena se okrene i na srpskom kaze "Sram vas bilo!"... a osmeh od uveta do uveta. Ova dvojica zinuli, ja cackam nokte i zvizducem.
Starbucks uz McDonalds Caffe spada u kancerogene napitke, upravo smenili CELOG Menidjera (CEO Manager)

A i kad bi birao pre bi izabrao muško društvo... Nekako sa ženama nemam šta da pričam... Bio sam u srednjoj u odeljenju sa 25 devojcica i smorio sam se...
Slusaj, sve mozes da organizujes i izaberes....
Da budes sa zenom samo da imas decu , a da ona i deca budu odvojena, da sa zenom budes samo kad hoces seks, a da sa decom budes cesce, da imas decu ili da nemas decu , da sa zenom budes uvece 2 puta nedeljno , ili 2 puta u 15 dana,
Sve te kombinacije ja znam da postoje i rade, neko se buni ali je na kraju tako...

Sa zenom mozes da budes a da pricas sa muskarcima, da imas klub saradnika kao nekad radio amateri , neki hobisti sto imaju drugare u vezi hobija, a u drugoj kuci ili drugim sobama je ostatak porodice....

Sve mozes da uradis onako kako hoces i da te boli uvo ....

Smatram da su ove današnje veze samo gubljenje vremena i gomila gluposti... E sad pošto nemam interesovanje za žene a nisam ni gej, jel čudno ako ceo život ostanem single tj bez devojke? Moji mi ponekad kažu ma zaljubićeš se ti, ovo ono, mislim se nemam nikakvo interesovanje za suprotni pol (to me jednostavno ne zanima) kao što ima ljudi koje recimo ne zanima nzm sport tako mene ne zanimaju veze i te gluposti pa ni sex (nemam nikakav nagon), razmišljam se dal da kažem majci za to pošto ona misli da ću ja kao nes da promenim nzm... A uskoro punim 23 godine, vodim sasvim normalan život samo što me jedino taj aspekt ne zanima...
Asex je ok.Ima ljudi koje sex ne zanima.Neki čak ulaze u asexualne brakove,u braku su samo zbog emocija ili druženja a sexa nema.
I asexualci imaju svoju zastavu ali ne znam da li paradiraju po svetu.Zastava je od bele preko nijansi sivih do crne.

Poslednja izmena:
Asex je ok.Ima ljudi koje sex ne zanima.Neki čak ulaze u asexualne brakove,u braku su samo zbog emocija ili druženja a sexa nema.
I asexualci imaju svoju zastavu ali ne znam da li paradiraju po svetu.Zastava je od bele preko nijansi sivih do crne.
E pa meni ne treba ni sex, ni druženje, ni emocije koje ne postoje kod mene 😂, kakva li sam onda sorta?

Back