Urwald
Ističe se
- Poruka
- 2.085
Da li ste možda imali roditelje ili partnere koji se na jedan način ponašaju u javnosti, a na drugi privatno (kada ste sami)?
Ako jeste kako je to uticalo na vas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Roditelje ne, partnere onako onako, ali saradnike na poslu... Dobijem krvarenje u želucu samo od sećanja na njih. Uglavnom, lično nikad nisam izdržao dugo u takvoj situaciji, skidam kapu svakom ko možeDa li ste možda imali roditelje ili partnere koji se na jedan način ponašaju u javnosti, a na drugi privatno (kada ste sami)?
Kada je veće/grupno okruženje patologije često uzmu maha zbog mase interakcija.Roditelje ne, partnere onako onako, ali saradnike na poslu... Dobijem krvarenje u želucu samo od sećanja na njih. Uglavnom, lično nikad nisam izdržao dugo u takvoj situaciji, skidam kapu svakom ko može
ja sam savršeno normalan, gospođoNe. Svi su savrseno normalni.
Pada mi na pamet ona rečenica: a bio je fin i miran čovek.. na sreću, moji roditelji nisu imali te prebačaje, ali znam mnogo ljudi koji me iznenade svojom promenom u javnosti u odnosu na ponašanje u porodici ili društvu. Glumljenje idealne porodice je čest slučaj kod osoba sa nekim mentalnim problemom.Da li ste možda imali roditelje ili partnere koji se na jedan način ponašaju u javnosti, a na drugi privatno (kada ste sami)?
Po meni je to najčešće izraženo kod osoba sa narcističkim osobinama - drugima se predstavljaju kao savršene/srećne osobe, kada su u 4 zida sa svojima vidi se raspad.Pada mi na pamet ona rečenica: a bio je fin i miran čovek.. na sreću, moji roditelji nisu imali te prebačaje, ali znam mnogo ljudi koji me iznenade svojom promenom u javnosti u odnosu na ponašanje u porodici ili društvu. Glumljenje idealne porodice je čest slučaj kod osoba sa nekim mentalnim problemom.
Ta cepanja najčešće nastanu kada neko nečim poremeti projektovanu sliku koju ta osoba želi da prikaže drugima.Po meni je to najčešće izraženo kod osoba sa narcističkim osobinama - drugima se predstavljaju kao savršene/srećne osobe, kada su u 4 zida sa svojima vidi se raspad.
A ima i onaj šok momemat kada se u javnosti raspadnu - možda sam to video neka 2-3 puta da pred drugima neko ko je važio za staloženu osobu okrene ploču za 180 stepeni i da ga uhvate šizofrena cepanja (kontam da do toga eventualno dođe kod svih koji gomilaju te negativnosti u sebe) ili kada im ovi što ih "trpe" pobegnu iz okruženja.
Pa da, kao kada sam jednom liku javno rekao da prestane da izmišlja i laže. Malo je falilo da mu pena krene na usta i da počne da ujedaTa cepanja najčešće nastanu kada neko nečim poremeti projektovanu sliku koju ta osoba želi da prikaže drugima.
Pa sada, slažem se da se očevi češće viđaju sa tim problemom, međutim deluje mi da se ne manifetuje na isti način kod muškaraca i žena.Mođda grešim, ali sam češće viđala očeve takvih porodica koji imaju taj problem.
guilt tripping, gaslighting i ostale "dobre stvari"Da, to je do načina iskazivanja frustracija, muškarci reaguju fizičkim nasiljem a žene verbalnim.
ja sam savršeno normalan, gospođo
Da li ste možda imali roditelje ili partnere koji se na jedan način ponašaju u javnosti, a na drugi privatno (kada ste sami)?