Jehovini Svjedoci - Pravi Božji narod !!!

• Začetnik teme Začetnik teme vorki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
можда је мислио на нас православне, јер ви буквално не тумачите Библију.:D

Da imate Božje ime u nazivu vaše zajednice, možda bi se i moglo reći, no ovako je nemoguća radnja.

Izaija 43:5-7 - Ne boj se, jer ja sam s tobom! S istoka ću dovesti potomstvo tvoje i sa zapada ću te sabrati. Reći ću sjeveru: ‘Daj!’ a jugu: ‘Ne zadržavaj ih! Dovedi sinove moje izdaleka i kćeri moje s kraja zemlje, svakoga tko se zove imenom mojim i koga sam stvorio na slavu svoju, koga sam sazdao i koga sam načinio!’ :heart:

Sasvim se jasno vidi da će Bog skupiti u posljednjim danima NAROD ZA SEBE iz svih krajeva svijeta u jednu grupu. :bye:

Izaija 43:5-7 - Ne boj se, jer ja sam s tobom! S istoka ću dovesti potomstvo tvoje i sa zapada ću te sabrati. Reći ću sjeveru: ‘Daj!’ a jugu: ‘Ne zadržavaj ih! Dovedi sinove moje izdaleka i kćeri moje s kraja zemlje, svakoga tko se zove imenom mojim i koga sam stvorio na slavu svoju, koga sam sazdao i koga sam načinio!’ :heart:

e:

Ovo se vec desilo.
To je osnivanje drzave Izrael 1948 godine.

Jeste, jeste.. jasno je i meni...

Samo mi nije jasno što veruješ u to da ste baš vi ti?
Možda ne neki drugi narod trebao tako da se zove, a vi mu maznuli ime. :eek:

Zapravo.. ja ni do sad nisam verovala u proročanstva...
a sad mi je jasno i kako se ispunjavaju...:hahaha:

Moj odgovor ima više smisla nego ovaj tvoj. :whistling:

Onda mi tako reci, jer ti prvo treba da potvrdiš svoju VJERU U POSTOJANJE BOGA i nadahnuče njegove knjige. :heart: :bye:

U vezi čega, ne razumijem te ??? :heart: :bye:

разумеш, разумеш

ја сам ти лепо рекао на оној теми не узимај узалуд име Господње и не цитирај стихове из Библије беспотребно.
стално пискараш да живиш по принципу Библије онда 10% организацији и нема ту више приче.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back